Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρετε,

Δουλέυω remotely από επαρχία και επειδή έχω θέμα με τη κίνηση μεσα στη πόλη με το αμάξι και το παρκινγκ και σκέφτομαι τη λ΄υσω ενός ηλεκτρικού πατινιού

Πέραν του Xiaomi mi pro 2 υπάρχει κάποια καλύτερη εναλλακτική;

Επεξ/σία από JimxxZe
Δημοσ.

Επαρχία και σκούτερ με τις μικρές ρόδες θα υποφέρεις θαρρώ.. Εκτός και αν για επαρχία εννοείς Θεσσαλονίκη πχ, αλλά και πάλι δύσκολα με το scooter στο δρόμο. Για ποδήλατο έχεις σκεφτεί;

Πάντως το Mi Pro 2 ή και κατώτερα variants του για λιγότερα χιλιόμετρα είναι τίμια. Δε θα βρεις μάλλον καλύτερο σε καλύτερες τιμές και ανταλλακτικά κτλ ότι χρειαστείς. Υπάρχει και αντιπροσωπεία στην Ελλάδα (Infoquest/you.gr). Αν θες να πάρεις σκούτερ γύρω στα 400 δε θα πήγαινα αλλού.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον θα πάω στο Xiaomi mi 3 που είναι πιο καινούργιο μοντέλο απο το pro 2. Καλό και το ποδήλατο αλλά αν θες ηλεκτρικό οι τιμές ανεβαίνουν πάρα πολύ. Απλό ποδήλατο δε βολεύει γιατι στη περιοχή μου η πόλη είναι χτισμένη σε 3 λόφους, οπότε έχει αρκετές ανηφόρες και θα πεθαίνω κάθε φορα στις αναβάσεις. Αν ήμοουν σε κάποια πόλη του Θεσσαλικού κάμπου ποδήλατο θα ήταν the best.

Επεξ/σία από JimxxZe
Δημοσ.
10 ώρες πριν, JimxxZe είπε

Μάλλον θα πάω στο Xiaomi mi 3 που είναι πιο καινούργιο μοντέλο απο το pro 2. Καλό και το ποδήλατο αλλά αν θες ηλεκτρικό οι τιμές ανεβαίνουν πάρα πολύ. Απλό ποδήλατο δε βολεύει γιατι στη περιοχή μου η πόλη είναι χτισμένη σε 3 λόφους, οπότε έχει αρκετές ανηφόρες και θα πεθαίνω κάθε φορα στις αναβάσεις. Αν ήμοουν σε κάποια πόλη του Θεσσαλικού κάμπου ποδήλατο θα ήταν the best.

Μένεις σε ανηφορες και θα πάρεις ηλεκτρικο πατίνι? Ξανασκεψου το τα πατινια δεν κανουν για χρήση σε ανηφόρες γιατί δεν μπορούν να σε ανεβάσουν πάρε κάνα 50αρακι η κάνα 125αρι παπί .

Δημοσ.

Αυτό με τους λόφους ισχύει πάρα πολύ, ειδικά σε μεγάλες κλίσεις. Πρέπει να πάρεις πατίνι με σοβαρή ροπή και όχι αυτά τα κλασικά με τα 250 και 300 watt κινητήρα.
Χωρίς παρεξήγηση, δε σε ξέρω κιόλας op αλλά αν είσαι κοντά στο όριο κιλών του πατινιού όπως πχ στα xiaomi, δε μπορείς να βασιστείς για ανηφόρες. Πάντως να ξέρεις, το Mi Scooter 3 λέει ανεβαίνει μέχρι 16 μοίρες κλίση.

Αν είσαι 60-70 κιλά, θα είσαι πολύ πιο άνετος και θα έχεις και καλύτερη αυτονομία. Από την άλλη, mountain bike με 21 ταχύτητες πχ η και παραπάνω σε ανεβάζει στο λόφο για πλάκα χωρίς κόπο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...