Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, έχω Vodafone Triple Play ωστόσο το κομμάτι τηλεφωνίας internet θέλω να το μεταφέρω στην COSMOTE γιατί θέλω να συνδυάσω 50αρα με speedbooster. Αφού το συμβόλαιο λήγει 30-04 κοιτάζω για άλλη συνδρομητική πλατφόρμα και ιδανικά όχι iptv καθώς με το VodafoneTV δεν ήμουν ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Σκέφτομαι ανάμεσα σε COSMOTETV & Nova, δεν ενδιαφέρομαι για αθλητικά κανάλια αλλά μου αρέσουν πολύ οι ταινίες, οι σειρές (fox) και τα ντοκιμαντέρ (national geographic, travel channel) αλλά δεν ξέρω αν το περιεχόμενο των καναλιών του novacinema cosmotecinema αξίζουν

Δημοσ.
6 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Εγώ πάντως πιστεύω ότι η Cosmote tv έχει λιγότερες αλλά καλύτερες εν γένει σειρές από το Netflix. 

Για την Nova δεν έχω άποψη. 

Και οι 2 πλατφόρμες έχουν τα κανάλια που θέλω αλλά τα κινηματογραφικά (novacimena και αντίστοιχα cosmotecinema) ποιο αξίζει περισσότερο. Στα + είναι το replay της COSMOTETV 

Αλλά αν βάλω nova δεν θα το συνδιάσω με σταθερό 

Αν και το Netflix καλό είναι γιατί έχω συνδρομή 

Δημοσ.

Cosmote tv είχα μέχρι πολύ πρόσφατα καιπκαι μπορώ να πω ότι δεν με απογοήτευσε. Έχει και το κανάλι   Series που παίζει μόνο σειρές σε επανάληψη σε περίπτωση που είτε έχασες κάποια σειρά, είτε θες να την δεις σερί. 

Ίσως μια μεγαλύτερη ποικιλία θα ήταν ευπρόσδεκτη. 

Δημοσ.
Στις 4/4/2022 στις 10:00 ΠΜ, us_er είπε

Καλημέρα, έχω Vodafone Triple Play ωστόσο το κομμάτι τηλεφωνίας internet θέλω να το μεταφέρω στην COSMOTE γιατί θέλω να συνδυάσω 50αρα με speedbooster. Αφού το συμβόλαιο λήγει 30-04 κοιτάζω για άλλη συνδρομητική πλατφόρμα και ιδανικά όχι iptv καθώς με το VodafoneTV δεν ήμουν ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Σκέφτομαι ανάμεσα σε COSMOTETV & Nova, δεν ενδιαφέρομαι για αθλητικά κανάλια αλλά μου αρέσουν πολύ οι ταινίες, οι σειρές (fox) και τα ντοκιμαντέρ (national geographic, travel channel) αλλά δεν ξέρω αν το περιεχόμενο των καναλιών του novacinema cosmotecinema αξίζουν

50αρι γεματο σε χρονους ομιλιας, triple play με το OTT cinema pack.Φορητοτητα απο αλλο παροχο,τελικη τιμη μηνος με ebill 40,90ε.

Replay και υβριδικες λειτουργιες χρησης παυουν λειτουργουν στο αντιστοιχο δορυφορικο τελος του επομενου μηνα οποτε για την δικη σου ευκολια,το παραπανω ειναι μονοδρομος.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που να έχει nova να πει την γνώμη του για τα κινηματογραφικά κανάλια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω Cosmote Cinema και δοκίμασα για 1 εβδομάδα και τη Nova πριν 1,5 μήνα. Τελείως υποκειμενικά, νομίζω ότι στην Cosmote υπάρχει λίγο περισσότερη "σαβούρα" σε σχέση με την Nova. Δηλαδή μόνο για ταινίες ίσως προτιμούσα τη Nova ή να έπαιζα εναλλάξ π.χ. 1 χρόνο Nova 1 χρόνο Cosmote για να βλέπω τα καλύτερα και από τις δύο κάθε τόσο. Το παραπάνω μόνο για ταινίες, δεν σύγκρινα τις διαθέσιμες σειρές στις δύο πλατφόρμες.

Στο ζωντανό πρόγραμμα όμως η διαφορά στην ποιότητα εικόνας ήταν αισθητή υπέρ της Cosmote. Και η εφαρμογή της Cosmote μου φαίνεται πολύ πιο εύχρηστη. Κάτι που μου άρεσε στην εφαρμογή της Nova ήταν ότι μπορούσες πολύ πιο εύκολα να βρεις ταινία ανά κατηγορία ή και ανά βαθμολογία IMDB, κάτι πολύ πρακτικό.

Αν όμως δεν σε ενδιαφέρει το ζωντανό πρόγραμμα και θέλεις αποκλειστικά ταινίες και σειρές, μήπως να μην βάλεις καμία από τις δύο και να δοκιμάσεις π.χ. Disney+ όταν ξεκινήσει; (Edit: Βλέπω θέλεις κάποια συγκεκριμένα κανάλια, π.χ. Fox, οπότε μάλλον δεν σε καλύπτει το Disney+ και μένεις μεταξύ των δύο)

Επεξ/σία από Giama
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Giama είπε

Έχω Cosmote Cinema και δοκίμασα για 1 εβδομάδα και τη Nova πριν 1,5 μήνα. Τελείως υποκειμενικά, νομίζω ότι στην Cosmote υπάρχει λίγο περισσότερη "σαβούρα" σε σχέση με την Nova. Δηλαδή μόνο για ταινίες ίσως προτιμούσα τη Nova ή να έπαιζα εναλλάξ π.χ. 1 χρόνο Nova 1 χρόνο Cosmote για να βλέπω τα καλύτερα και από τις δύο κάθε τόσο. Το παραπάνω μόνο για ταινίες, δεν σύγκρινα τις διαθέσιμες σειρές στις δύο πλατφόρμες.

Στο ζωντανό πρόγραμμα όμως η διαφορά στην ποιότητα εικόνας ήταν αισθητή υπέρ της Cosmote. Και η εφαρμογή της Cosmote μου φαίνεται πολύ πιο εύχρηστη. Κάτι που μου άρεσε στην εφαρμογή της Nova ήταν ότι μπορούσες πολύ πιο εύκολα να βρεις ταινία ανά κατηγορία ή και ανά βαθμολογία IMDB, κάτι πολύ πρακτικό.

Αν όμως δεν σε ενδιαφέρει το ζωντανό πρόγραμμα και θέλεις αποκλειστικά ταινίες και σειρές, μήπως να μην βάλεις καμία από τις δύο και να δοκιμάσεις π.χ. Disney+ όταν ξεκινήσει; (Edit: Βλέπω θέλεις κάποια συγκεκριμένα κανάλια, π.χ. Fox, οπότε μάλλον δεν σε καλύπτει το Disney+ και μένεις μεταξύ των δύο)

Πριν λίγο αγόρασα μηναίο πακέτο entertaiment με 19ευρώ. Σε δέσμευση είναι με 13ευρώ. Η γνώμη μου από την περιήγηση στο site και στην εφαρμογή καλή είναι, εύχρηστη όχι όπως του VodafoneTV που ζητάει ανοιχτό gps και κάτι άλλες βλακίες στην εφαρμογή στο κινητό. Ωστόσο δεν μου άρεσε που καθορίζει μόνο του αυτόματα την ποιότητα και μου ρίχνει στα 300p.

12 ώρες πριν, Giama είπε

Αλλά έχω και Netflix παράλληλα αλλά θέλω ορισμένες σειρές που δείχνει το fox κυρίως.

Θα επανέλθω σύντομα, αλλά τα δορυφορικά πακέτα δεν συμφέρουν με την καμία οπότε πάλι iptv ίσως θα έχω 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, us_er είπε

Πριν λίγο αγόρασα μηναίο πακέτο entertaiment με 19ευρώ. Σε δέσμευση είναι με 13ευρώ. Η γνώμη μου από την περιήγηση στο site και στην εφαρμογή καλή είναι, εύχρηστη όχι όπως του VodafoneTV που ζητάει ανοιχτό gps και κάτι άλλες βλακίες στην εφαρμογή στο κινητό. Ωστόσο δεν μου άρεσε που καθορίζει μόνο του αυτόματα την ποιότητα και μου ρίχνει στα 300p.

Δεν είχα ποτέ θέμα με την ποιότητα στην Cosmote TV, πάντα φουλ ήταν. Παλιότερα, με την παλιά τους εφαρμογή Cosmote TV Go κάποιες φορές που το έβαζα πάνω από μια "σάπια" ADSL (6-7Mbps) ξεκίναγε από χαμηλή ανάλυση και ανέβαινε σιγά σιγά αλλά έμενε μετά εκεί, δεν είχε σκαμπανεβάσματα. Με μια καλούτσικη σύνδεση δεν είχε θέμα ποτέ.

Με την καινούρια εφαρμογή Cosmote TV OTT δεν είχα ποτέ το παραμικρό θέμα σε ποιότητα, ενώ το έχω δοκιμάσει σε πάρα πολλές συσκευές (Smart TV, TV box, κινητό, τάμπλετ). Τόσο απροβλημάτιστο που ούτε καν ξέρω που είναι οι ρυθμίσεις για την ποιότητα γιατί δεν χρειάστηκε ποτέ να αλλάξω κάτι... 😁 Οπότε τσέκαρέ το λίγο παραπάνω τι παίζει στην περίπτωσή σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...