agiosall~ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Κατι εχω ακουσει για καποιο καταστημα στην Αθηνα το οποιο ονομαζεται MACRO και εχει πολυ φθηνα πραγματα μηπως ξερουμε κανενα site. Στο google δεν βρηκα τιποτα... ευχαριστω
agiosall~ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Αντε τωρα να μου πηγαινε το μυαλο να αλλαξω το το C δεν υπηρχε περιπτωση Να σαι καλα ρε gv.
dreaming123 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Aπο τι ξέρω είναι μόνο για επαγελματίες και πρέπει να έχεις κάρτα πάντως έχει σε τακτά χρονικά διαστήματα καλές προσφορές.
Lyman_Zerga Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Απλά ζήτα την κάρτα ενός γνωστού σου. Δεν ελέγχουν.
agiosall~ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Απο οτι ειδα στο Site με την ταυτοτητα σου αν πας σου βγαζουνε αυτη την καρτα δεν πληρωνεις τιποτα!!! Εχει ψωνισει κανενας ηλεκτρονικα ειδη απο εκει τι ποιοτητα και σε τι τιμες???
KeLeMaN Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Σου ζητανε ταυτοτητα και ενα τιμολογιο στο ονομα σου ενος μηνος το πολυ για να δουνε οτι εισαι εμπορος. Τα πραγματα ειναι πολυ καλα και απο ποιοτητα και απο τιμες οπως ειναι και στα μαγαζια εξω απλα σε μερικα να δειχνετε λιγο προσοχη μιας και οι τιμες στα ταμπελακια τους ειναι χωρις ΦΠΑ. Επισης στα ηλεκτρονικα εχει καπου 3-4 παλετες αυτα που μεινανε απουλητα και τα σκοτωνουν εκει παιζουν συνηθως ευκαιριουλες!
Nycos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Αν δεν εισαι επαγγελματίας αλλα είσαι φοιτητης, μπορεις να ψωνίσεις με το πάσο σου...
liberto Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 επαρχία δεν έχει και τις καλύτερες τιμές, μπορώ να σου πω πως μπορεί να είναι σε ορισμένα είδη ακριβότερο. είναι για επαγγελματίες.
Icecut Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 kala auto gia tous foithtes nomiza oti to kanoune mono sthn patra!a8hna pantws de ginetai,egw efaga porta...tespa,isws etyxe!!
dimitris74 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 μονο στην πατρα ισχυει.αθηνα οντως δεν σε αφηνουν. το κουφο ειναι οτι ολοι οι αλλοδαποι μπαινουν με το διαβατηριο τους
cvoodan Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Στο MAKRO στην Θεσσαλονίκη πηγαίνω πολύ συχνά ρε παιδιά... Χρειάζεται την κάρτα αυτή και στην είσοδο αλλά και στην πληρωμή στο ταμείο... Δεν τους νιάζει ποιανού είναι, δεν ζητάνε ταυτότητα. Το τιμολόγιο δεν είναι υποχρεωτικό αν θες ζητάς και απόδειξη. ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ: ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΑΚΟΥΛΕΣ!!!
mindtrapper Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Αυτό για την Πάτρα ισχύει; Δεν έχω πρόβλημα να κάνω 3 ώρες ταξίδι για να πάρω ας πούμε καμια τηλεόραση με 100?... Έχει κανείς το τηλέφωνο τους στην Πάτρα να πάρω να ρωτήσω μην κάνω τον κόπο τσάμπα.
Mika Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 δεν νομιζω οτι συμφερει να δωσεις κανα 20αρι βενζινη και αλλα 10 € για διοδια αν προκειται να παρεις μονο μια τηλεοραση...
cvoodan Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Αυτό για την Πάτρα ισχύει; Δεν έχω πρόβλημα να κάνω 3 ώρες ταξίδι για να πάρω ας πούμε καμια τηλεόραση με 100?... Έχει κανείς το τηλέφωνο τους στην Πάτρα να πάρω να ρωτήσω μην κάνω τον κόπο τσάμπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.