Προς το περιεχόμενο

MAΚRO

agiosall~

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατι εχω ακουσει για καποιο καταστημα στην Αθηνα

το οποιο ονομαζεται MACRO και εχει πολυ φθηνα

πραγματα μηπως ξερουμε κανενα site.

Στο google δεν βρηκα τιποτα... :shock: :shock:

ευχαριστω :D

Δημοσ.

Aπο τι ξέρω είναι μόνο για επαγελματίες και πρέπει να έχεις κάρτα πάντως έχει σε τακτά χρονικά διαστήματα καλές προσφορές.

Δημοσ.

Απο οτι ειδα στο Site με την ταυτοτητα σου αν πας

σου βγαζουνε αυτη την καρτα δεν πληρωνεις τιποτα!!!

Εχει ψωνισει κανενας ηλεκτρονικα ειδη απο εκει τι

ποιοτητα και σε τι τιμες??? :D

Δημοσ.

Σου ζητανε ταυτοτητα και ενα τιμολογιο στο ονομα σου ενος μηνος το πολυ για να δουνε οτι εισαι εμπορος.

Τα πραγματα ειναι πολυ καλα και απο ποιοτητα και απο τιμες οπως ειναι και στα μαγαζια εξω απλα σε μερικα να δειχνετε λιγο προσοχη μιας και οι τιμες στα ταμπελακια τους ειναι χωρις ΦΠΑ.

Επισης στα ηλεκτρονικα εχει καπου 3-4 παλετες αυτα που μεινανε απουλητα και τα σκοτωνουν εκει παιζουν συνηθως ευκαιριουλες! :D

Δημοσ.

επαρχία δεν έχει και τις καλύτερες τιμές, μπορώ να σου πω πως μπορεί να είναι σε ορισμένα είδη ακριβότερο.

είναι για επαγγελματίες.

Δημοσ.

μονο στην πατρα ισχυει.αθηνα οντως δεν σε αφηνουν.

το κουφο ειναι οτι ολοι οι αλλοδαποι μπαινουν με το διαβατηριο τους

Δημοσ.

Στο MAKRO στην Θεσσαλονίκη πηγαίνω πολύ συχνά ρε παιδιά... Χρειάζεται την κάρτα αυτή και στην είσοδο αλλά και στην πληρωμή στο ταμείο... Δεν τους νιάζει ποιανού είναι, δεν ζητάνε ταυτότητα. Το τιμολόγιο δεν είναι υποχρεωτικό αν θες ζητάς και απόδειξη.

ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ: ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΑΚΟΥΛΕΣ!!!

Δημοσ.

Αυτό για την Πάτρα ισχύει; Δεν έχω πρόβλημα να κάνω 3 ώρες ταξίδι για να πάρω ας πούμε καμια τηλεόραση με 100?... Έχει κανείς το τηλέφωνο τους στην Πάτρα να πάρω να ρωτήσω μην κάνω τον κόπο τσάμπα.

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι συμφερει να δωσεις κανα 20αρι βενζινη και αλλα 10 € για διοδια αν προκειται να παρεις μονο μια τηλεοραση...

Δημοσ.
Αυτό για την Πάτρα ισχύει; Δεν έχω πρόβλημα να κάνω 3 ώρες ταξίδι για να πάρω ας πούμε καμια τηλεόραση με 100?... Έχει κανείς το τηλέφωνο τους στην Πάτρα να πάρω να ρωτήσω μην κάνω τον κόπο τσάμπα.

makro.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...