Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα τη βοήθεια σας και την πρόταση σας για εξωτερική κεραία προκειμένου από ένα μόντεμ να δώσω WiFi σε μια ακτίνα 300-400 μέτρα ...και αν είναι εύκολο να γίνει 

Ευχαριστώ

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Kyparissia1 είπε

Θα ήθελα τη βοήθεια σας και την πρόταση σας για εξωτερική κεραία προκειμένου από ένα μόντεμ να δώσω WiFi σε μια ακτίνα 300-400 μέτρα ...και αν είναι εύκολο να γίνει 

Ευχαριστώ

Απο την στιγμή που υπάρχει οπτική επαφή, γινετε ΑΛΛΑ και να σου πω τι θα χρειαστεί, εισαι σε θεση να κανεις τις σωστές ρυθμίσεις; 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, gorge18 είπε

Απο την στιγμή που υπάρχει οπτική επαφή, γινετε ΑΛΛΑ και να σου πω τι θα χρειαστεί, εισαι σε θεση να κανεις τις σωστές ρυθμίσεις; 

Μπορεί να μην έγινα αντιληπτός απλά θέλω από εκεί που είναι το μόντεμ να αυξηθεί η εμβέλεια του σε ακτίνα 300 μέτρα γενικά ...για να πιάνουν όλοι τριγύρω ελεύθερα 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Kyparissia1 είπε

Μπορεί να μην έγινα αντιληπτός απλά θέλω από εκεί που είναι το μόντεμ να αυξηθεί η εμβέλεια του σε ακτίνα 300 μέτρα γενικά ...για να πιάνουν όλοι τριγύρω ελεύθερα 

Απο μονο του το ρουτερ δεν δίνει αυτη την δυνατότητα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gorge18 είπε

Απο μονο του το ρουτερ δεν δίνει αυτη την δυνατότητα. 

Για αυτό θέλω να βάλω κεραία.... αλλά πώς και ποια

Δημοσ.
7 hours ago, Kyparissia1 said:

Για αυτό θέλω να βάλω κεραία.... αλλά πώς και ποια

για να δινεις τριγυρω θες omni και δεν θα φτασεις 300 μετρα εκτος αν βαλεις τιποτα  panels.αντιστοιχα ομως οι αλλοι δεν θα πιανουν σημα με μια απλη συσκευη αφου το  wifi ειναι αμφιδρομο. εσυ μπορει να φτασεις σε αυτους αλλα οχι αυτοι σε σενα.

Δημοσ.

Άντε και έβαλες την super duper κεραία και η το σήμα της φθάνει στα 300 μέτρα. Πως θα καταφέρει το σήμα της ασύρματης συσκευής στην άλλη θέση (ειδικά αν είναι εσωτερική ή κάποιου κινητού) να φθάσει στην δική σου κεραία.

Για παράδειγμα, το ότι εσύ κάνεις χρήση ενός τηλεβόα και σε ακούει ο φίλος σου στα 300 μέτρα, με ποιον μαγικό τρόπο θα τον ακούσεις κι εσύ ώστε να συνενωθείτε, αν και αυτός δεν κάνει το ίδιο;

Στις μακρινές ασύρματες ζεύξεις χρειάζεται εξοπλισμός αντίστοιχων δυνατοτήτων από όλα τα συνδεδεμένα μέρη. Οι κινητές συσκευές στην καλύτερη πιάνουν σήμα στα 30-40 μέτρα με εμπόδια (και όχι πάντα) και σε 100 μέτρα χωρίς εμπόδια σε ανοικτό χώρο.

• Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...