liverpudlian1892 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα,είμαι κάτοχος μιας Dell d2719dgf 2k 155hz η οποία παρουσίασε πρόβλημα μαύρης κηλιδας στο πάνελ. Ευτυχως ήταν εγγυση ,η Dell πολύ γρήγορα προχώρησε σε αντικατάσταση νέου μοντέλου κιόλας επειδή η d2719dgf δεν υπάρχει πια Το θέμα είναι ότι στη Dell είπαν ότι θα ερχόταν να παραλάβουν την χαλασμένη οθόνη αλλά εδώ και ένα εξάμηνο δεν έχει έρθει κανείς. Οποτε μου έχει μείνει μια καμμένη οθονη και αντί να τη στείλω για ανακύκλωση σκέφτομαι ν αντικαταστήσω το πάνελ μόνος μου.Ακομα και fhd ανάλυση να έχει εφόσον είναι συμβατό το πάνελ δεν έχω θέμα Η ερώτηση μου είναι η εξής.Υπαρχει κάποιο κατάστημα που να πουλάει τέτοια πάνελ;Μπορώ να βρω να αντικαταστήσω το πάνελ εγώ ή δεν γίνεται;; Ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2022 από liverpudlian1892
jodact Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Οταν σου φερνουν την καινουργια υποτιθεται οτι παραλαμβάνουν την παλιά. Έκανα το ιδιο πριν 5 μέρες. Ο ίδιος δηλαδή που φερνει τη νεα, πήρε την προβληματική μου. Τωρα στην περίπτωσή σου δεν ξέρω τι συνέβη.
liverpudlian1892 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Θεωρητικά αυτό θα έπρεπε να γίνει.Μου είχαν πει ότι για την παραλαβή της προβληματικής θα ερχόταν άλλος κούριερ.Δεν ήρθε ποτέ.Πηρα 3 φορές τηλέφωνο είπαν ότι θα στείλουν μεταφορική και δεν ήρθε κανείς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα