avacan23 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2024 Ωραίο το πρώτο επεισόδιο! Ο Γκάντι ολντμαν συνεχίζει δυνατά… το σενάριο φαίνεται πολύ καλό … περιμένω στο επόμενο να δω τον κακό της υπόθεσης.. η σειρά πάει να γίνει κλασική και το αξίζει..
Millennium Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2024 2 επεισόδια δε βγήκαν; Θα τη δω όταν βγουν όλα κλασικά...
Arkin Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Millennium είπε 2 επεισόδια δε βγήκαν; Θα τη δω όταν βγουν όλα κλασικά... 2 ναι και 2 Οκτωβρίου ολοκληρώνεται η σεζόν. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2024 Στα γνωστά μέρη μόνο το πρώτο επεισόδιο υπάρχει.
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2024 Ακόμα 1 επεισόδιο μόνο ενώ στο IMDB αναφέρει 2 για σήμερα.. https://www.imdb.com/title/tt5875444/episodes/?season=4&ref_=tt_eps_sn_4
Arkin Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2024 Και εγώ περιμένω κάποιο μπέρδεμα έχει γίνει εδώ.
Speculoos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Ένα βλέπω στο Apple TV. Τις Τετάρτες τα καινούργια.
Πέτρος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Menelaos83 είπε Eιδε κανεις το 1ο της νεας σεζον? Ναι. Ωραίο μπάσιμο, αλλά 1-2 πράγματα χτύπησαν πάρα πολύ άσχημα. Θα ήθελα να ελπίζω πως δεν θα εξελιχτούν όπως φάνηκαν, αλλά επειδή είναι apple δεν είμαι αισιόδοξος. Δευτερεύοντα είναι, απλά ενοχλούν. 1
Millennium Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Τελικά έχουν βγει μόνο δύο επεισόδια ως τώρα;
Glikos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 16 λεπτά πριν, Millennium είπε Τελικά έχουν βγει μόνο δύο επεισόδια ως τώρα; Ναι. Στα γνωστά μέρη μόλις είδα και το 2ο ανεβασμένο. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Μια χαρα . Σε σχεση με τα τσιου που μας δειχνουν ρεαλιστικα καλη σειρα .... Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2024 από Mhlogiatros
avacan23 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Ο κακός δε μου αρέσει φέτος. Μάθαμε το κίνητρο τουλάχιστον. Μου αρέσει η φετινή σεζόν … στο διάλογο και τι κάναμε με τον Ρώσο ; Παίξαμε χιονοπολεμο.. έπεσα από την καρέκλα… το χιούμορ αυτής της σειράς δεν υπάρχει! Έχει μπει στην κατηγορία δεν χάνεται! Δλδ δεν μπορώ να την αφήσω να τελειώσει για να τη δω ολόκληρη P.S.σε όσους αρέσουν τα κατασκοπευτικά δείτε στο Apple TV και το liaison. Μέτριο είναι αλλά βλέπεται ειδικά για την πρωταγωνίστρια. 2
Glikos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 56 λεπτά πριν, avacan23 είπε Ο κακός δε μου αρέσει φέτος Αν εννοείς τον Spoiler Hugo Weaving δώστου μια ευκαιρία ακόμα γιατί είναι εξαιρετικός ηθοποιός. 🙂 Όντως ωραίοι οι διάλογοι και οι ατάκες/αντιδράσεις του Oldman δεν παίζονται! Είχα δει την σειρά σχετικά πρόσφατα από την αρχή διότι την είχα στα προσεχώς και είπα να την πιάσω. Οπότε έφυγαν νεράκι οι 3 σεζόν που ήταν έτοιμες. Την 4η δεν αντέχω να την δω μαζεμένη, μόλις βγαίνει κάθε επεισόδιο το βλέπω. Το καλό είναι ότι θα υπάρξει και 5η! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα