Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελείωσα τον 3ο κύκλο ο οποίος θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος έως τώρα.

Τελείωσε με δύο κορυφαία επεισόδια. Λίγο μόνο να περιορίσουν τις αμερικλανιές του Λαμπ και όλα καλά.

Περίμενα περισσότερη κίνηση εδώ στο topic γιατί η σειρά αξίζει.

• Like 6
  • Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 hours ago, Millennium said:

Τελείωσα τον 3ο κύκλο ο οποίος θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος έως τώρα.

Τελείωσε με δύο κορυφαία επεισόδια. Λίγο μόνο να περιορίσουν τις αμερικλανιές του Λαμπ και όλα καλά.

Περίμενα περισσότερη κίνηση εδώ στο topic γιατί η σειρά αξίζει.

Γενικό είναι το φαινόμενο πτώσης της κίνησης και επηρεάζει όλες τις καινούριες σχετικά σειρές εκτός αν έχει η σειρά ψωμί για memes ή κράξιμο. 

Το Slow horses ειναι μια σοβαρή σειρά χωρίς brand name και δε δίνει και αφορμή για κράξιμο οπότε... 

• Like 3
Δημοσ.

Την ειδα κι εγω την 3η σεζον μεσα σε μια μερα. Μου αρεσε αρκετα!

Ειναι σιγουρα απο τα highlight του Apple TV

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Τι σειραρα ηταν αυτη! Μολις τελείωσα και την 3η σεζον, επεσα τυχαία πανω της και πραγματικά χαίρομαι πολυ που το εκανα. 

Οι ηθοποιοί εν τω μεταξύ ενας κι ενας!

• Like 5
Δημοσ.
On 06/01/2024 at 20:21, stormrain said:

Τι σειραρα ηταν αυτη! Μολις τελείωσα και την 3η σεζον, επεσα τυχαία πανω της και πραγματικά χαίρομαι πολυ που το εκανα. 

Οι ηθοποιοί εν τω μεταξύ ενας κι ενας!

Σειρά που δέχθηκε ο Hugo Weaving να παίξει 4η σεζόν τον κακό μόνο τυχαία δεν είναι.

Υπάρχει μια σταθερή άνοδος ανά σεζόν αν προσέξατε και η 4η αναμένεται να ακολουθήσει το ίδιο μονοπάτι ανόδου.

Εκπληκτική σειρά όπως και να χει... 

• Like 5
Δημοσ.

Την είδα μιας και την προτείνετε αρκετοί εδώ. Πολύ καλή, εκπληκτικός Oldman κρατάει από μόνος του τη σειρά. Μου αρέσει που δεν βγάζει αμερικανίλα. Οι 2 πρώτες σεζόν είχαν πολύ ενδιαφέρον, ο 3ος δεν μου άρεσε και πολύ, ίσως γιατί αμερικανοποιήθηκε; Ίσως γιατί είχε πολλά plot holes και από μηχανής θεούς;

Αναμένουμε την 4η, αναμέτρηση Oldman vs Weaving.

• Like 2
Δημοσ.

Slow Horses[Season 1]

Screenshot-2.png

https://www.imdb.com/title/tt5875444/episodes/?season=1

Διασκεδαστικη κατασκοπικη σειρα με εξαιρετικη κλιμακωση στα μολις 6 επεισοδια με χαρακτηρες που κρυβουν πολλα ο καθενας με τον τυπο του και με ενα ιδιαιτερο καυστικο χιουμορ που αν μπεις στο κλιμα του το απολαμβανεις. Τα αργα αλογα η καλυτερα οι εκπτωτοι πρακτορες οπου για καποιο λογο μετατεθηκαν στο λακκο ενα απο τα πιο χαμηλα επιπεδα και παραρτηματα των κεντρικων της MI5. Αργα αλογα λεγεται η σειρα εγω θα την ονομασω "Οι Αφανεις Ηρωες". Εξυπνα παιχνιδια και μια ματια σε αυτα που υποβοσκουν στον κοσμο των κατασκοπων και ποσα μυστικα υπαρχουν κατω απο απορρητους φακελουν ανθρωπων οι οποιοι μπορει να βρισκονται στην εξουσια η οχι. Υπερμαματος Gary Oldman τρομερος οπως παντα και οι ατακες του απλα δινουν ατελειωτο πονο αλλα μπορω να πω οτι απολαυσα τα περισσοτερα αργα αλογα ο καθενας μοναδικος με τον δευτερο καλυτερο τον Jack Lowden να μην μπορει να βρει το δικιο του. Καποιες παραφωνιες υπαρχουν 2-3 σκηνες ειναι λιγο αφελης αλλα συνολικη η σεζον κινηθηκε σε ενα πολυ δυνατο underground κλιμα και σε βαζει στα διαπλεκομενα οσο καλυτερα γινεται. Το τελος της σεζον απλα εξαιρετικο δεν το περιμενα και φυγαμε για δευτερη σεζον μιας και τα μυστικα που κρυβονται ειναι παρα πολλα που πρεπει να ανακαλυφθουν απο τον θεατη. 8.5/10

• Like 2
Δημοσ.

Τελείωσα χθες και τη 2η σεζόν και επιβεβαιώνω τα θετικά που έχουν γραφεί για αυτή τη σειρά (με αποκορύφωμα την ερμηνεία του Gary Oldman). Μετά το Silo (που είδα πρόσφατα) ένα ακόμα διαμάντι στη συλλογή του Apple tv, τέτοιες ποιοτικές σειρές θέλουμε! 

Δημοσ.

Mετά και το τελευταίο (Παρασκευή με χτες έφυγε όλη η σειρά, τα πρώτα επεισόδια της 1ης κατεβασμένα από τότε που βγήκαν, αλλά ποτέ δεν έτυχε να κάτσω), να πω μόνο ότι αυτό που τράβηξε (υποθέτω) τον περισσότερο κόσμο ήταν το κατασκοπικό κομμάτι της σειράς και η εκάστοτε εξυπνάδα/"εξυπνάδα" κι όχι οι μάχες και οι εκρήξεις.

Μην το κάνουν JB...κρίμα θα είναι.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξεκινησα σημερα την δευτερη σεζον. Ειμαι δευτερο επεισοδιο το πανε εξαιρετικα. Τι φωτογραφια εχει ρε παιδια. Εξαιρετικο το 4Κ γενικα πολυ δυνατα πλανα. 

Screenshot-2.png
Screenshot-3.png

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...