georgekasa Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Καλησπέρα σας, Σκέφτομαι να αγοράσω το Jetson nano της Nvidia. Δυστυχώς δεν μπορώ να τι βρω σε απόθεμα σε κάποιο Amazon ή εδώ σε κάποια καταστήματα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος/α γνωρίζει κανένα κατάστημα της Ευρώπης όπου μπορώ να το αγοράσω. Ευχαριστώ πολύ
Haldol Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δύσκολη υπόθεση τα SBC αυτό τον καιρό. Εδώ δεν υπάρχει RPi, θα βρεις Jetson; Πάντως οι "μεγάλοι" (Mouser, DigiKey) ... δεν το έχουν.
georgekasa Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 ναι το ξερω, κανενα second hand ψαχνω. θελω να το χρησιμοποισω στο RC car που εχω φτιαξει.
GeG Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 35 λεπτά πριν, georgekasa είπε ναι το ξερω, κανενα second hand ψαχνω. θελω να το χρησιμοποισω στο RC car που εχω φτιαξει. για πες αμα θες τι χρηση θα του εκανες με το rc ; ετσι απο ενδιαφερον γιατι εχω δει κατα καιρους διαφορες υλοποιησεις σε rc που θα ηθελα καποια στθγμη που θα βρω χρονο να τις δοκιμασω και εγω στο δικο μου.
georgekasa Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Καλημερα κατι τετοιο image recognition. Χρησιμοποιω το esp32 san micrcocontroller. εσυ το rc car το εχεις φτιξαει μονο σου? 1
GeG Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Στις 6/4/2022 στις 9:10 ΠΜ, georgekasa είπε Καλημερα κατι τετοιο image recognition. Χρησιμοποιω το esp32 san micrcocontroller. εσυ το rc car το εχεις φτιξαει μονο σου? Πόλη ενδιαφέρον project , οχι ένα wltoys έχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα