Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω εδώ κ 1.5 χρόνο lg gx. Βάζω Netflix h. YouTube  σταματάει να παίζει και με πετάει από τις εφαρμογές ξεκινισε από τότε που πήρα το ps5  παίζει ρόλο τπτ;; τι μπορεί να είναι 

;;; Υ. Γ  to  ps5  το έχω δίπλα στη tv  αν παίζει ρόλο τπτ 

Δημοσ.

Αν αποσυνδέσεις εντελώς το PS5 και από τη τηλεόραση και από το ρεύμα, συνεχίζει να έχει θέμα η τηλεόραση με netflix ή Youtube?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, dimitris199292 είπε

Καλησπέρα παιδιά έχω εδώ κ 1.5 χρόνο lg gx. Βάζω Netflix h. YouTube  σταματάει να παίζει και με πετάει από τις εφαρμογές ξεκινισε από τότε που πήρα το ps5  παίζει ρόλο τπτ;; τι μπορεί να είναι 

;;; Υ. Γ  to  ps5  το έχω δίπλα στη tv  αν παίζει ρόλο τπτ 

Και πως εχεις συνδεσει την τηλεοραση με το δικτυο;

Ethernet καλωδιο ή μεσω wifi;

Αν ειναι το δευτερο,που ειναι το πιο πιθανο,πρωτα τσεκαρε οπως ειπε ο αλλος ο φιλος οτι ειναι οντως το ps5 και μετα καλεσε τον παροχο σου πρωτα να σου αλλαξει καναλι ή μπαντα στο ρουτερ σου και αν δεν βελτιωθει η κατασταση,δες αν μπορεις να τραβηξεις καλωδιο δικτυου απο τις συσκευες σου μεχρι το ρουτερ.Αυτο το τελευταιο ειναι και το καλυτερο σε καθε περιπτωση αρκει να βολευει ο χωρος σου.

Αν μεσολαβουν extender-repeater-plc κλπ κλπ επισης τα τσεκαρεις προσεχτικα.

Αν τα εχεις συνδεσει ηδη με καλωδιο,δοκιμασε αλλαγη LAN θυρων,αλλαγη καλωδιου,επαναφορα του ρουτερ στις εργαστηριακες και στο τελος αλλαγη ρουτερ. 

Φιλικα Βασιλης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, thanasis00 είπε

Αν αποσυνδέσεις εντελώς το PS5 και από τη τηλεόραση και από το ρεύμα, συνεχίζει να έχει θέμα η τηλεόραση με netflix ή Youtube?

Θα το δοκιμάσω αν και εε νομίζω να είναι αυτό..... 

1 ώρα πριν, bill36 είπε

Και πως εχεις συνδεσει την τηλεοραση με το δικτυο;

Ethernet καλωδιο ή μεσω wifi;

Αν ειναι το δευτερο,που ειναι το πιο πιθανο,πρωτα τσεκαρε οπως ειπε ο αλλος ο φιλος οτι ειναι οντως το ps5 και μετα καλεσε τον παροχο σου πρωτα να σου αλλαξει καναλι ή μπαντα στο ρουτερ σου και αν δεν βελτιωθει η κατασταση,δες αν μπορεις να τραβηξεις καλωδιο δικτυου απο τις συσκευες σου μεχρι το ρουτερ.Αυτο το τελευταιο ειναι και το καλυτερο σε καθε περιπτωση αρκει να βολευει ο χωρος σου.

Αν μεσολαβουν extender-repeater-plc κλπ κλπ επισης τα τσεκαρεις προσεχτικα.

Αν τα εχεις συνδεσει ηδη με καλωδιο,δοκιμασε αλλαγη LAN θυρων,αλλαγη καλωδιου,επαναφορα του ρουτερ στις εργαστηριακες και στο τελος αλλαγη ρουτερ. 

Φιλικα Βασιλης.

Μέσου  WI fi 

Άρα λες να είναι καθαρά θέμα  ρουτερ κ όχι από την τηλεόραση έτσι;; 

Επεξ/σία από dimitris199292

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...