APPLEGEEK Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Σε περίπτωση τραυματισμού όχι εργατικό ατύχημα. Παίρνω την ανναρωτικη από το νοσοκομείο κι το δίνω στην εταιρία μου ,,;η κάνω κάτι εγώ ; Πόσο της % δικαωουμε από τον μισθό μου για ένα μήνα από το ΙΚΑ ; Η εταιρία δίνει χρήματα, ; Επεξ/σία 3 Απριλίου 2022 από APPLEGEEK
Πανος999 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, APPLEGEEK είπε Σε περίπτωση τραυματισμού όχι εργατικό ατύχημα. Παίρνω την ανναρωτικη από το νοσοκομείο κι το δίνω στην εταιρία μου ,,;η κάνω κάτι εγώ ; Πόσο της % δικαωουμε από τον μισθό μου για ένα μήνα από το ΙΚΑ ; Η εταιρία δίνει χρήματα, ; Ναι,δινεις το χαρτι στην εταιρεία κ μετα καταθέτεις ενα αλλο που θα σου δωσει η εταιρεία.. Στις 3 πρωτες μερες,πληρωνεσαι 1μιση μεροκάματο απ τον εργοδοτη κ ολες τις υπολοιπες απ το ΙΚΑ με το κατωτατο ημερομίσθιο..Κανα 15αρι υπολογισε..
APPLEGEEK Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 10 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Ναι,δινεις το χαρτι στην εταιρεία κ μετα καταθέτεις ενα αλλο που θα σου δωσει η εταιρεία.. Στις 3 πρωτες μερες,πληρωνεσαι 1μιση μεροκάματο απ τον εργοδοτη κ ολες τις υπολοιπες απ το ΙΚΑ με το κατωτατο ημερομίσθιο..Κανα 15αρι υπολογισε.. Πόσο καιρό κάνει να στα δώσουν από ΙΚΑ ; ,15 ευρώ μικτά ότι κ να είναι το ύψος του μισθού μου δηλαδή:; Ευχαριστώ Δεν πρόλαβα να υποβάλλω τα δικαιολογητικά μέσα σε πέντε ημέρες τώρα ,;
Πανος999 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε Πόσο καιρό κάνει να στα δώσουν από ΙΚΑ ; ,15 ευρώ μικτά ότι κ να είναι το ύψος του μισθού μου δηλαδή:; Ευχαριστώ Δεν πρόλαβα να υποβάλλω τα δικαιολογητικά μέσα σε πέντε ημέρες τώρα ,; Α δν ξερω τις προθεσμιες.. Στα είπα τελειως στο περιπου για να έχεις μια ιδεα.. Οταν παρεις απόδειξη απ το ΙΚΑ,εκει λεει κ το ποσο που θα παρεις..
APPLEGEEK Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 52 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Α δν ξερω τις προθεσμιες.. Στα είπα τελειως στο περιπου για να έχεις μια ιδεα.. Οταν παρεις απόδειξη απ το ΙΚΑ,εκει λεει κ το ποσο που θα παρεις.. Θα πάω μια βόλτα σήμερα από εκεί η αύριο σε ευχαριστώ 1
APPLEGEEK Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 15 μέρες ανναρωτικη είναι με τα σκ η εργάσιμες;
thanospetr Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε 15 μέρες ανναρωτικη είναι με τα σκ η εργάσιμες; Με τα σ/κ προφανώς. Γίνεσαι καλά και τα σαββατοκύριακα 😂
APPLEGEEK Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, thanospetr είπε Με τα σ/κ προφανώς. Γίνεσαι καλά και τα σαββατοκύριακα 😂 Λολ σωστά ευχαριστώ
Dynamics Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Αναφορά σε κείμενο αναρρωτική άδεια θέλει ηλεκτρονική η χειρόγραφο από γιατρό δημοσίου? έλειψα 3 μέρες λόγο ίωσης προσκόμισα χαρτί χειρόγραφο από δημόσιο νοσοκομείο και γιατρό έκανα το αίτημα από τον εφκα άλλη η εταιρεία δεν έχει κάνει αποδοχή ακόμα την αίτηση
APPLEGEEK Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, Dynamics είπε αναρρωτική άδεια θέλει ηλεκτρονική η χειρόγραφο από γιατρό δημοσίου? έλειψα 3 μέρες λόγο ίωσης προσκόμισα χαρτί χειρόγραφο από δημόσιο νοσοκομείο και γιατρό έκανα το αίτημα από τον εφκα άλλη η εταιρεία δεν έχει κάνει αποδοχή ακόμα την αίτηση Μήπως απλά αργεί
Dynamics Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε Μήπως απλά αργεί το ελπίζω 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα