Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 hours ago, marinna said:

Δεν διάβασες μάλλον το πόσοι ανέφεραν πως πήγαν στην αστυνομία και υποτίθεται θα τον έπιαναν. Αλλά αυτός συνεχίζει. Πες μου τώρα ποιος ακριβώς φταίει για αυτό 

αστυνομια; αυτο ειναι ωραιο αστειο

που ζεις κοπελα μου - εχεις να μαθεις και να παθεις πολλα ακομα

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 14/12/2024 στις 7:15 ΜΜ, bardolph είπε

αστυνομια; αυτο ειναι ωραιο αστειο

που ζεις κοπελα μου - εχεις να μαθεις και να παθεις πολλα ακομα

Εσύ που ζεις; Στα μέρη μου εδώ κάτω; Γιατί έχω πολλούς στους καφενέδες που το παίζουν γ@@@@@ και δέρνω και μόλις δουν ΕΚΑΜίτη μπροστά τους ( την αστυνομία ) ή ακόμη και κάποιον που είναι πρόθυμος να τα βάλει μαζί τους κόβουν λάσπη;

Στο κάτω κάτω τι περίεργο σου είπε η Μαρίνα; Ότι ένα κράτος πρέπει να έχει θεσμούς για την προστασία του πολίτη; Ότι δεν πρέπει το δίκιο του δυνατότερου να επικρατεί; Πρέπει να σου εξηγήσω γιατί αυτό είναι λάθος. Μήπως να βάλουμε στα σχολεία μας κάνα μάθημα που να λέγεται "Τα αυτονόητα";

Τέλος ότι έχεις από τους παραπάνω είναι ένας αριθμός. Ο αριθμός αυτός δεν οδηγεί πουθενά; Ποιο είναι το σχέδιο σου; Να πας να τραμπουκίσεις κάποιον υπάλληλο σε ένα κατάστημα της Cosmote μέχρι να σου δώσει όνομα και διεύθυνση;

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συγνώμη εάν έχει ξαναμπει. Ένα βιντεάκι από το γνωστό youtuber scambaiter. Το βάζω απλά γιατί έχει ελληνικό ενδιαφέρον και ελπίζω να να μην αναγνωρίσει κάποιος insomniac πελάτης της Alpha την εικόνα των λογαριασμών του.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 6/1/2025 στις 12:26 ΠΜ, christos_uoa είπε

Συγνώμη εάν έχει ξαναμπει. Ένα βιντεάκι από το γνωστό youtuber scambaiter. Το βάζω απλά γιατί έχει ελληνικό ενδιαφέρον και ελπίζω να να μην αναγνωρίσει κάποιος insomniac πελάτης της Alpha την εικόνα των λογαριασμών του.

Το βίντεο αυτό δεν είναι πλέον διαθέσιμο λόγω αξίωσης απορρήτου από τρίτους, λέει. Τι έδειχνε;

Δημοσ.

😮 Ήταν 8 μηνών βίντεο και τώρα που ανέβηκε εδώ αξιώθηκε απόρρητο από τρίτους!!!??? Ενδιαφέρον. 

Σε κάθε περίπτωση μπορείς να δεις τα υπολοιπα βίντεο του τύπου για να καταλάβεις. Απλά το συγκεκριμένο call center "δούλευε" αρκετά  με Ελλάδα και στις καταγραφές της οθόνης είχε την στιγμή που ήταν oi scammers μέσω θύματος στην ALPHA και κάνανε μεταφορές. Είχε θαμπά κάποια ευαίσθητα στοιχεία, αλλά οι ιδιοκτήτες των account μπορούσαν να καταλάβουν.

Άρα ή παρακολουθεί το thread η ALPHA ή κάποιος αναγνώρισε κάτι εδώ. Απλά αν το πρόβλημα ήταν από τους Ινδούς θα είχε κατέβει εδώ και καιρό. Για αυτό μου κάνει εντύπωση

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...