Προς το περιεχόμενο

Απάτες με τραπεζικούς λογαριασμούς και ebanking. Tι να κάνετε αν σας συμβεί, πώς να προφυλαχτείτε

marinna

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 ώρες πριν, Engimek είπε

Εγώ ανησυχώ και μένω μακριά. Το πρόβλημα είναι ότι ένας τύπος που διαβάζει το νήμα μπορεί να μην ξέρει καν ότι πρέπει να ανησυχεί και να ανοίγει ότι συνδεσμο βλέπει μπροστά του. Εξού και η παραπάνω εξήγηση.

Τέλος πάντων, η διαφορά μεταξύ του λίγου και του καθόλου ρίσκου όταν ανοίγουμε τέτοιες σελίδες είναι οπως είπα η εγκατάσταση ενός addon. Συμβουλή είναι, οποιος θέλει το λαμβάνει υπόψιν.

Επειδή δεν τα ξέρω αυτά καθόλου, αλλά με φοβίζει ακριβώς αυτή η περίπτωση, του να την πατήσεις μόνο με το κλικ, μήπως γίνεται να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το τι κατεβάζουμε; Ποιο addon, δηλαδή; (Αν είναι εύκολο, αλλιώς να το ψάξω, απλώς δεν εμπιστεύομαι ότι αυτό που θα βρω θα είναι το σωστό)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

47 λεπτά πριν, marinna είπε

Επειδή δεν τα ξέρω αυτά καθόλου, αλλά με φοβίζει ακριβώς αυτή η περίπτωση, του να την πατήσεις μόνο με το κλικ, μήπως γίνεται να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το τι κατεβάζουμε; Ποιο addon, δηλαδή; (Αν είναι εύκολο, αλλιώς να το ψάξω, απλώς δεν εμπιστεύομαι ότι αυτό που θα βρω θα είναι το σωστό)

https://chrome.google.com/webstore/search/no script

• Thanks 1

1 ώρα πριν, satsok2 είπε

Να ρωτήσω. Πήρε το κινητό η μικρή και στο τσακ την πρόλαβα με ένα bot του Viber για ζώδια. Υπάρχει περίπτωση χρέωσης ή να με καλούν για bitcoins;

Screenshot_20221120-100035.png

Αν είναι του viber και οχι κάποιου τρίτου, τότε δε νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, marinna είπε

Noscript και συγκεκριμένα αυτό από τον Giorgio Maone (Hackademix) που είναι και το πιο γνωστό. To βλέπεις ως search result στο link που σου έδωσε ο Doubt.

Edit: την πρώτη φορά που θα το χρησιμοποιήσεις μπορεί να σε ενοχλήσει λίγο γιατί θα σου δείχνει όλες τις ιστοσελίδες που επισκέπτεσαι ως non-trusted. Αλλά αν κάνεις την κάθε μια από τις σελίδες στις οποίες συχνάζεις trusted, δεν θα χρειαστεί να ξανα-ασχοληθείς.

Επεξ/σία από Engimek
  • Thanks 1

Πάτρα: Δυο νέες απάτες – Πώς εστιάτορας την πάτησε με το «ρεζερβέ» - Newsbeast

Άντε τη δεύτερη περίπτωση την καταλαβαίνω, στην πρώτη δεν έχουν ξαναβάλει χρήματα σε λογαριασμό επιχειρηματία; Χρειάστηκε ποτέ να δώσει κωδικούς;

• Like 1

7 ώρες πριν, dkmaster είπε

Πάτρα: Δυο νέες απάτες – Πώς εστιάτορας την πάτησε με το «ρεζερβέ» - Newsbeast

Άντε τη δεύτερη περίπτωση την καταλαβαίνω, στην πρώτη δεν έχουν ξαναβάλει χρήματα σε λογαριασμό επιχειρηματία; Χρειάστηκε ποτέ να δώσει κωδικούς;

Φίλε δεν έχεις ιδέα τι κυκλοφορεί εκεί έξω.

Μ αρέσει η λέξη "επιχειρηματίας"

Χαχα

Τι σόι επιχειρηματίας είναι αυτός που δε ξέρει βασικά πράγματα; Επιχειρηματίας made in Greece.

Αυτοί οι άνθρωποι δε σώζονται. Τζάμπα ασχολούμαστε 

• Like 2
  • Thanks 1

H ασχετοσυνη/επιπολαιοτητα ενος μπορει να αφησει νηστικους πολλους. Παππας εχασε διαδικτυακα 9000ε που προοριζονταν για συσσιτιο απορων λινκ

• Sad 1

29 λεπτά πριν, rus είπε

H ασχετοσυνη/επιπολαιοτητα ενος μπορει να αφησει νηστικους πολλους. Παππας εχασε διαδικτυακα 9000ε που προοριζονταν για συσσιτιο απορων λινκ

Νομίζω η είδηση είναι το επικό όνομα της σελίδας.:D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Για τον Νίκο Παππά λέμε, τον μπασκετμπολίστα (ή τον άλλο του ΣΥΡΙΖΑ) ή για ιερέα (παπά); 

Για τον πάπα της Ρωμης 😃

Η πλακα ειναι οτι πριν γραψω τη λεξη κοιταξα στο google για να βεβαιωθω. Αν δεις εδω, υπαρχει μια φορα που το γραφουν δυο 'π',  εγω λοιπον αυτο μόνο προσεξα απ ολη τη σελιδα😆

Επεξ/σία από rus
  • Like 1

Δεν έχουμε πει πολλάκις ότι το διαδίκτυο δίνει μονάχα την πληροφορία και όχι τη γνώση

Το να φιλτράρει κάνεις την ορθότητα ή μη, κάποιας πληροφορίας, είναι δική του ευθύνη :D

Φιλική συμβουλή : μην εμπιστεύεστε ποτέ ό, τι λέει το διαδίκτυο, άκριτα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...