Προς το περιεχόμενο

Απάτες με τραπεζικούς λογαριασμούς και ebanking. Tι να κάνετε αν σας συμβεί, πώς να προφυλαχτείτε

marinna

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καπως offtopic αλλα εχω συγγενη που επεσε θυμα "απο τη ΔΕΗ ειμαστε"

Ουσιαστικα προκειται για κανονικη ληστεια οπου ο κλεφτης ηταν ηδη μεσα στη πολυκατοικια την ωρα που ανοιγεις να μπεις μεσα στο σπιτι σου και σε σπρωχνει και μπαινει και λεει το αφηγημα περι ΔΕΗ.Δεν επεται δηλαδη οτι το αφηγημα το εχαψες,απλα εισαι ηλικιωμενος και ανημπορος να αντιδρασεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

εδω είναι η σειρά για τραπεζικές απάτες,για βλαβες ΔΕΗ και κλοπές περάστε στην δίπλα σειρά,ευχαριστώ.

Έχουμε πάρει εργολαβία όλα τα τμήματα!

• Like 1

9 ώρες πριν, marinna είπε

έστειλαν το "διπλότυπο" της εντολής - η οποία αν θυμάμαι καλά είχε θέση και για υπογραφή, που φυσικά ήταν κενή.

Αν είναι η ίδια τράπεζα με την περίπτωση της εξαπάτησης σας, ευκαιρία να τους "τρέξετε" λίγο.:D

59 λεπτά πριν, Doubt είπε

Αν είναι η ίδια τράπεζα με την περίπτωση της εξαπάτησης σας, ευκαιρία να τους "τρέξετε" λίγο.:D

Λίγο αργά - πάνω στο έντυπο της πάγιας εντολής λέει πως έχεις 8 βδομάδες για να αμφισβητήσεις την εντολή. Από το 2010 εγώ το εντόπισα Δεκέμβρη του 2021... Τουλάχιστον ήταν μικρό το ποσό και πήγαινε στην Greenpeace.

Υποστήριξη Greenpeace (2).jpg

19 λεπτά πριν, marinna είπε

Λίγο αργά - πάνω στο έντυπο της πάγιας εντολής λέει πως έχεις 8 βδομάδες για να αμφισβητήσεις την εντολή. Από το 2010 εγώ το εντόπισα Δεκέμβρη του 2021... Τουλάχιστον ήταν μικρό το ποσό και πήγαινε στην Greenpeace.

Υποστήριξη Greenpeace (2).jpg

Ε κοίτα δεν άργησες κιόλας!

2 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Ε κοίτα δεν άργησες κιόλας!

Είναι πάντως περίεργο που δεν απαιτείται η υπογραφή, παρότι προβλέπεται - και εάν δεν έχεις ενεργοποιημένες ειδοποιήσεις ή δεν ελέγχεις εξονυχιστικά κάθε συναλλαγή, δεν το παίρνεις χαμπάρι με τίποτα

3 λεπτά πριν, marinna είπε

Είναι πάντως περίεργο που δεν απαιτείται η υπογραφή, παρότι προβλέπεται - και εάν δεν έχεις ενεργοποιημένες ειδοποιήσεις ή δεν ελέγχεις εξονυχιστικά κάθε συναλλαγή, δεν το παίρνεις χαμπάρι με τίποτα

οντως ειναι ανεκδοτο.... δεν εχει καν λογικη...

44 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε

Διάβασε για τι κατηγορείται η Greenpeace και ξαναπές

Ισχύει -αλλά το μέτρο σύγκρισης είναι οι απατεώνες, οπότε μάλλον νικάει η Greenpeace, εκτός αν έχω χάσει επεισόδια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαγαζατορες που δινουν σε καποιον αγνωστο τηλεφωνικα τα στοιχεια εισοδου του λογ/σμου τους, μα ειναι δυνατον? (σημερινη ειδηση)

Θύμα απάτης ο Στέλιος Κουδουνάρης: «Μου άδειασαν τον λογαριασμό»

«Ήμουν μια μέρα μόνος στο κατάστημά μου και με πήρε τηλέφωνο μια κοπέλα, που υποτίθεται ότι ήταν η κοπέλα από το φαρμακείο. Μου λέει έρχεται η αδερφή μου να πάρει το τάδε φόρεμά σου, δώσε μου τον λογαριασμό σου να σου βάλω τα 200 ευρώ και να σου στείλω την απόδειξη. Της δίνω τον λογαριασμό και κάποιους κωδικούς. Μπήκαν μέσα και σχεδόν μου άδειασαν τον λογαριασμό» αποκαλύπτει ο γνωστός σχεδιαστής.

Επεξ/σία από rus

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, rus είπε

Μαγαζατορες που δινουν σε καποιον αγνωστο τηλεφωνικα τα στοιχεια εισοδου του λογ/σμου τους, μα ειναι δυνατον? (σημερινη ειδηση)

Θύμα απάτης ο Στέλιος Κουδουνάρης: «Μου άδειασαν τον λογαριασμό»

«Ήμουν μια μέρα μόνος στο κατάστημά μου και με πήρε τηλέφωνο μια κοπέλα, που υποτίθεται ότι ήταν η κοπέλα από το φαρμακείο. Μου λέει έρχεται η αδερφή μου να πάρει το τάδε φόρεμά σου, δώσε μου τον λογαριασμό σου να σου βάλω τα 200 ευρώ και να σου στείλω την απόδειξη. Της δίνω τον λογαριασμό και κάποιους κωδικούς. Μπήκαν μέσα και σχεδόν μου άδειασαν τον λογαριασμό» αποκαλύπτει ο γνωστός σχεδιαστής.

Η τράπεζα φτάιει,το κράτος ,ο Χ"πετρής ,ο ανάδρομος Ερμής.Αλλά όχι αυτός  που δίνει κωδικούς αριστερά και δεξιά. 

Επεξ/σία από Ukforthemoment

Δε ξερω αν ταιριαζει εδω , αλλα μια σοβαρη ερωτηση για συναλλαγη που ΔΕΝ εχει γινει ακομα 

Θελω να πουλησω κατι , εβαλα αγγελια κ μου λενε μεσω paypal οταν συναντηθουμε . Ωραια , καλοπροαιρετος φυσικα λεω ναι . Αν μου τα στειλει με επιλογη friends and family ειμαι καλυμενος 100% οτι δε θα με μπλεξει μετα με refund request κτλ ??? Εγω πιστευω ναι , αλλα με δεδομενα οτι δεν τον ξερω τον ανθρωπο και οτι αυτο που θελω να πουλησω θα πουληθει ετσι κι αλλιως αν οχι τωρα σε 1 - 2 βδομαδες να ασχοληθω ? 

7 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε

Δε ξερω αν ταιριαζει εδω , αλλα μια σοβαρη ερωτηση για συναλλαγη που ΔΕΝ εχει γινει ακομα 

Θελω να πουλησω κατι , εβαλα αγγελια κ μου λενε μεσω paypal οταν συναντηθουμε . Ωραια , καλοπροαιρετος φυσικα λεω ναι . Αν μου τα στειλει με επιλογη friends and family ειμαι καλυμενος 100% οτι δε θα με μπλεξει μετα με refund request κτλ ??? Εγω πιστευω ναι , αλλα με δεδομενα οτι δεν τον ξερω τον ανθρωπο και οτι αυτο που θελω να πουλησω θα πουληθει ετσι κι αλλιως αν οχι τωρα σε 1 - 2 βδομαδες να ασχοληθω ? 

Δεν μπορείς να ζητήσεις λεφτά πίσω σε friends and family .Οπότε είναι υπέρ σου.Αλλά θα το τσεκάρεις στον δικό σου λογαριασμό και όχι στον δικό του ή σε απόδειξη κλπ.Στο δικό σου ΡΡ.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καινούργια κόλπα και μέσω sms τώρα:

58B5A23A-91F9-4C3A-82AD-5BD4FDB0AA95.jpeg

και το link οδηγεί εδώ:

https://ld-156126554.websitepro.hosting/gr/11.php

Επεξ/σία από geodimis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...