Προς το περιεχόμενο

Απάτες με τραπεζικούς λογαριασμούς και ebanking. Tι να κάνετε αν σας συμβεί, πώς να προφυλαχτείτε

marinna

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

35 λεπτά πριν, kostasbm είπε

μπορει η αναληψη των 400 ευρω να ηταν δοκιμαστικη για να δουν ποσο γρηγορα θα υπαρξει αντιδραση απο τις τραπεζες και το θυμα ..ποτε δε ξερεις

τα χρηματα μπορει να μην τα εχει για να στα επιστρεψει οποτε εκει θα επεμβει η τραπεζα με το τροπο της....αλλο λογαριασμο δε πιστευω να εχει εκει....θα παρει λιγο χρονο και μπορει να αποκαλυφθει και το κυκλωμα....

να προσεχεις.......

Πολλά μπορεί σίγουρα είναι αξιοπερίεργο.Ότι θα επέμβει η τράπεζα είναι σίγουρο.

Τα έχει δεν τα έχει να τα βρεί, δεν είναι θέμα χρημάτων αλλά δικαιοσύνης και όλων αυτών που πέρασα.

"Και δεν έβγαλα και φώτο από το γιατρό που είχε κλείσει το μάτι μου από τη στενοχώρια μου."

Αναμένω και νέα από την ασφάλεια που είναι ΣΥΝΕΠΕΣΤΑΤΗ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να υποθεσω και αυτο απατη γιατι δεν περιμενω κατι.

Το πακέτο σας φτάνει στα ΕΛΤΑ αύριο

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λάβαμε τα στοιχεία αποστολής σας για το πακέτο UРЅ#590183201 και θα παραδοθεί στα Ελληνικά Ταχυδρομεία στην Αθήνα για εθνική παράδοση αύριο.

Το πακέτο σας θα αποθηκευτεί στο ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΘΗΝΩΝ μέχρι να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία σας:

Λάβετε υπόψη ότι έχετε μόνο 3 ημέρες δωρεάν αποθήκευσης και στη συνέχεια θα χρεωθείτε με επιπλέον 2,84 € για κάθε ημέρα αποθήκευσης.

Με εκτίμηση,

ΕΛΤΑ

Аntіnоrоѕ 51 561 21 Аthіnа GR

1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λάβαμε τα στοιχεία αποστολής σας για το πακέτο UРЅ#590183201 και θα παραδοθεί στα Ελληνικά Ταχυδρομεία στην Αθήνα για εθνική παράδοση αύριο.

Το πακέτο σας θα αποθηκευτεί στο ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΘΗΝΩΝ μέχρι να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία σας:

Λάβετε υπόψη ότι έχετε μόνο 3 ημέρες δωρεάν αποθήκευσης και στη συνέχεια θα χρεωθείτε με επιπλέον 2,84 € για κάθε ημέρα αποθήκευσης.

Με εκτίμηση,

ΕΛΤΑ

Ναι.

13 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Με εκτίμηση,

ΕΛΤΑ

Δεξί κλικ στο μπλέ "αντιγραφή συνδέσμου" και βάλτο εδώ σε σποιλερ να το τσεκάρουμε.

18 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Θα το κάνω report αργότερα.

Υ.Γ.

Ότι στοιχεία και να συμπληρώσεις, στην επόμενη σελίδα ζητάει στοιχεία κάρτας, αριθμό, ημερομηνία λήξης και CVV.

Στο πεδίο CVV μάλιστα έχει κι ένα ερωτηματικό (?) που δεν λειτουργεί (και καλά οδηγίες)

Επίσης δεν λειτουργούν τα "λινκ" που έχει για είσοδο και εγγραφή.

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις μουρθε σπαμ μειλ κ καλα απο τη γνωστη τραπεζα (not Β) οτι δεν χρησιμοποιω λεει το κιν μου στο λογαριαμο τελευταια κ να μπω στο λινκ να το βαλω.

Εδω καπου να τα ριξω κ στο outlook που για καποιον μαμιδη λογο στη mobile εφαρμογη δεν δειχνει τη διευθυνση αποστολεα ωστε να δεις κατευθειαν τη σαπια διευθυνση που τελειωνει σε φυλπ.ες  κ πρεπει να ψαχνεις για να σιγουρευτεις οτι ειναι σαπιο.Αλλοι σιγουρα θα τη πατησαν κ θα ψαχνονται.

Παιδια προσοχη μη βιαζεστε κ μη τσιμπατε μολις  δειτε "τραπεζικα" μειλ που δεν περιμενετε κ ολας.

Ναχει στο σωμα τα κατεβατα του επισημου  τραπεζικου μειλ.Οχι μονο λογοτυπα.

Επεξ/σία από magicnumbers

Μου ξαναήρθε το σπαμ από "εθνική", ακριβώς το ίδιο, αλλά πλέον οδηγεί σε dead link.

19 λεπτά πριν, magicnumbers είπε

Μολις μουρθε σπαμ μειλ κ καλα απο τη γνωστη τραπεζα (not Β) οτι δεν χρησιμοποιω λεει το κιν μου στο λογαριαμο τελευταια κ να μπω στο λινκ να το βαλω.

Δεξί κλικ πάνω στο λινκ "αντιγραφή συνδέσμου" και κάνε paste εδώ σε spoiler.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Doubt είπε

Μου ξαναήρθε το σπαμ από "εθνική", ακριβώς το ίδιο, αλλά πλέον οδηγεί σε dead link.

Δεξί κλικ πάνω στο λινκ "αντιγραφή συνδέσμου" και κάνε paste εδώ σε spoiler.

Το κανα report στη microsoft κ το σβησα επιτοπου ουτε καν θα το ξανανοιγα δηλ..

Επεξ/σία από magicnumbers

15 ώρες πριν, magicnumbers είπε

Παιδια προσοχη μη βιαζεστε κ μη τσιμπατε μολις  δειτε "τραπεζικα" μειλ που δεν περιμενετε κ ολας.

Ναχει στο σωμα τα κατεβατα του επισημου  τραπεζικου μειλ.Οχι μονο λογοτυπα.

Απ' όσους μπαίνουν στο φόρουμ και διαβάζουν τα θέματα θεωρώ ότι ελάχιστοι θα την πατήσουν. Όποτε η συμβουλή είναι λίγο άκυρη.

Αυτοί που πραγματικά θα έπρεπε να διαβάσουν τη συμβουλή γιατί θα την κάνανε άνετα τη βλακεία είναι κατά κύριο λόγο άτομα που έχουν μαύρα μεσάνυχτα και η μόνη τους ενασχόληση είναι το FB, Instagram, YouTube και τα λοιπά.

Όποτε θεωρώ ό,τι και να γράφουμε εδώ μέσα είναι σα να μιλάμε στον αέρα. Δε πάει στο στόχο. Δε σημαίνει ότι κακώς τα γράφουμε αλλά....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα.

Αυτό είναι scam ε;

Δεν ασχολούμαι παραπάνω , σωστά;

Πάτησα πάνω σε ένα λινκ (για να επικοινωνήσω αν έχω απορίες) που με εβγαλε εδώ, το τροποποιώ και το ποστάρω.

Εννοείται δεν εχω κάνει login στο λογαριασμό.

https://www.paypal.com/uk/smarthelp/contact-us?v=1&utm_source=unp&utm_medium=email&utm_campaign=RT0002ΧΧ&utm_unptid=ba2f8202-59f3-11ed-b3b4-40a6b722824c&ppid=RT0002ΧΧ&cnac=US&rsta=en_US(en-US)&cust=&unptid=ba2f8202-59f3-11ed-b3b4-40a6b722824c&calc=f331316be4ae5&unp_tpcid=invoice-buyer-notification&page=main%3Aemail%3ART0002ΧΧ&pgrp=main%3Aemail&e=cl&mchn=em&s=ci&mail=sys&appVersion=1.123.0&xt=104038%2C124817

image.jpeg.3bfa642843b6b7ff48283a6e2dfda225.jpeg

Επεξ/σία από satsok2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...