Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αυτος έβαλε τα στοιχεία του σε ψευτικη σελίδα ,αυτοι τα πήραν απο την ψευτικη σελίδα και τα πέρασαν στην πραγματική.Ετσι στάλθηκε το οτπ.

Επισης, να μην ξεχναμε οτι του εμφανισαν οτι ειχε προβλημα κατα την εισοδο και επρεπε να βαλει και 2ο δευτερο κωδικο που θα του σταλει, πονταροντας στο γεγονος οτι απο συνηθεια δεν θα κοιταξει για τι ακριβως ειναι το OTP.

• Like 1
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μου εμφάνισε πρόβλημα απλά δε μπορούσε να μπει και έκανε retrieve.

Ξέρεις πόσες φορές στο δίκτυο της Alpha έχει συμβεί αυτό?

Πάρα πολλές.

Επεξ/σία από vlafo
  • Like 1
Δημοσ.

Τελικα δεν εχεις διευκρινησει, ο δευτερος κωδικος που εβαλες στο fake site (να μην ξεχνιομαστε, αρα δεν ειναι να εμπιστευεσαι ΤΙΠΟΤΑ απο εκει) της Alpha ηταν οντως αυτο που στελνει η Alpha οταν κανεις εισοδο η ηταν ο κωδικος για την μεταφορα; Το εχεις δλδ μπροστα σου να το διαβασεις και δεν λεει μεταφορα ταδε ποσου;
Αυτο ρωταω απο εχθες γιατι, ναι μεν τους εδωσες username και password, αλλα εχεις μια καποια προστασια απο τον κωδικο για την επιβεβαιωση της μεταφορας (ετσι τουλαχιστον γινεται στην Εθνικη). Δεν τα ρωταω αυτα για να αποδειξω οτι εκανες χοντρη βλακεια οποτε δεν πρεπει να παρεις τα λεφτα σου πισω, αλλωστε εχεις κανει ηδη τις οποιες συνεννοησεις με την τραπεζα.
Το ρωταω γιατι εχουμε γραψει πολλοι, σε αυτο και σε παλιοτερο thread, οτι η μεγαλυτερη μαστιγα στο θεμα ηλεκτρονικη τραπεζικη απατη ειναι η ελλιπης πληροφορηση του στυλ "εβαλα/εδωσα τον κωδικο, και μου πηραν τα λεφτα". Και δημιουργει φοβο και δεν δινει καμια χρησιμη πληροφορια για την προστασια αλλων.

Δημοσ.
Στις 6/9/2022 στις 1:14 ΜΜ, vlafo είπε

Ουσιαστικά η αγωγή (αν γίνει)στρέφεται κατά της Τράπεζας για τα ελειπή πρωτόκολλα ασφαλείας που εφαρμόζει.

Αν γινει αγωγη, θα κλαψεις με αυτην την λογικη. Η τραπεζα δεν φταιει πουθενα. Μπηκες σε ξεκαθαρα λαθος site

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Clytoceyx είπε

Τελικα δεν εχεις διευκρινησει, ο δευτερος κωδικος που εβαλες στο fake site (να μην ξεχνιομαστε, αρα δεν ειναι να εμπιστευεσαι ΤΙΠΟΤΑ απο εκει) της Alpha ηταν οντως αυτο που στελνει η Alpha οταν κανεις εισοδο η ηταν ο κωδικος για την μεταφορα; Το εχεις δλδ μπροστα σου να το διαβασεις και δεν λεει μεταφορα ταδε ποσου;
Αυτο ρωταω απο εχθες γιατι, ναι μεν τους εδωσες username και password, αλλα εχεις μια καποια προστασια απο τον κωδικο για την επιβεβαιωση της μεταφορας (ετσι τουλαχιστον γινεται στην Εθνικη). Δεν τα ρωταω αυτα για να αποδειξω οτι εκανες χοντρη βλακεια οποτε δεν πρεπει να παρεις τα λεφτα σου πισω, αλλωστε εχεις κανει ηδη τις οποιες συνεννοησεις με την τραπεζα.
Το ρωταω γιατι εχουμε γραψει πολλοι, σε αυτο και σε παλιοτερο thread, οτι η μεγαλυτερη μαστιγα στο θεμα ηλεκτρονικη τραπεζικη απατη ειναι η ελλιπης πληροφορηση του στυλ "εβαλα/εδωσα τον κωδικο, και μου πηραν τα λεφτα". Και δημιουργει φοβο και δεν δινει καμια χρησιμη πληροφορια για την προστασια αλλων.

Τα έχω διευκρινήσει επαρκώς και αναλυτικά.

Το ξαναλέω.

Η Alpha όταν μπαίνεις στο web μετά την πληκτρολογηση του user και password πάντα σου στέλνει έναν 6φηφιο κωδικό στο κινητό που είναι ενεργός για 5 λεπτά αλλιώς δε σε βάζει μέσα στο web το ίδιο συμβαίνει και όταν κάνεις συναλλαγή στο τέλος πάλι σου έρχεται το MYALPHA CODE προκειμένου να ολοκληρωθεί η συναλλαγή.

Άρα έβαλα τον πρώτο κωδικό που μου ήρθε,δεν με έβαλε μέσα,έκανε προσπάθειες να συνδεθεί το δίκτυο και εκεί προσπαθούσαν να υποκλέψουν τα στοιχεία,και μετά μου ξανάρθε πάλι δεύτερος κωδικός,τον πληκτρολόγησα και μπήκα όπως κάνω πάντα.

Επεξ/σία από vlafo
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vlafo είπε

Άρα έβαλα τον πρώτο κωδικό που μου ήρθε,δεν με έβαλε μέσα,έκανε προσπάθειες να συνδεθεί το δίκτυο και εκεί προσπαθούσαν να υποκλέψουν τα στοιχεία,και μετά μου ξανάρθε πάλι δεύτερος κωδικός,τον πληκτρολόγσα και μπήκα όπως κάνω πάντα.

Πως μπηκες απο το ψευτικο site?

O δευτερος κωδικός είσαι σίγουρος οτι δεν ήταν για την μεταφορά;Δηλαδή αυτοί είχαν μπει κανονικά με τον πρώτο κωδικό και ο δευτερος να  ήταν για την μεταφορά;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αν γινει αγωγη, θα κλαψεις με αυτην την λογικη. Η τραπεζα δεν φταιει πουθενα. Μπηκες σε ξεκαθαρα λαθος site

Δεν είναι δική μου λογική.

Η Τράπεζα φταίει και έχει κενά.

Εγώ προφανώς και φταίω που μπήκα σε σελίδα που δεν ήταν η επίσημη,αλλά μετά έπρεπε να με μπλοκάρει με κάποιο τρόπο και όχι να μου στέλνει 6φιους σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Μπορώ να σου πω για αγωγές που έχουν γίνει σε πρώτο βαθμό και έχουν επιδικαστεί που καταλήξανε.

Επεξ/σία από vlafo
Δημοσ.
Μόλις τώρα, vlafo είπε

Εγώ προφανώς και φταίω που μπήκα σε σελίδα που δεν ήταν η επίσημη,αλλά μετά έπρεπε να με μπλοκάρει με κάποιο τρόπο και όχι να μου στέλνει 6φιους σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Μπορώ να σου πω για αγωγές που έχουν γίνει σε πρώτο βαθμό και έχουν επιδοτήσεις που καταλήξανε.

Δεν στέκει αυτό που λες.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πως μπηκες απο το ψευτικο site?

O δευτερος κωδικός είσαι σίγουρος οτι δεν ήταν για την μεταφορά;Δηλαδή αυτοί είχαν μπει κανονικά με τον πρώτο κωδικό και ο δευτερος να  ήταν για την μεταφορά;

Ρε παιδιά διαβάστε λίγο.

Έβαλα alpha στο Google και μπήκα στο πρώτο που έλεγε my alpha και φυσικά ήταν διαφήμιση.

Ακριβώς όπως τα λες ο πρώτος ήταν για να μπούνε και ο 2ος πιθανόν για τη μεταφορά.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vlafo είπε

Άρα έβαλα τον πρώτο κωδικό που μου ήρθε δεν με έβαλε μέσα,έκανε προσπάθειες να συνδεθεί το δίκτυο και εκεί προσπαθούσαν να υποκλεψουν τα στοιχεία,και μετά μου ξανάρθε πάλι δεύτερος κωδικός άλλος τον πληκτρολόγσα και μπήκα όπως κάνω πάντα.

Ολα αυτα ξαναλεω, για πολλοστη φορα, οτι ηταν στο fake site. Αν ηθελαν μπορουσαν να σε βαλουν με την πρωτη, με την 10η η να σε βαλουν τελικα στο p*rnhub η σε μια δικια τους σελιδα τους η οποια λεει "δυστυχως εχασες". Το fake site μπορει να ηταν φτιαγμενο ετσι και να νομιζες οτι ξαναεβαζες τον κωδικο εισοδου και εσυ να εβαζες τον κωδικο της μεταφορας σε ψευτικο dialog box και απο πισω να υπηρχε απλο scriptaki που εκανε την δουλεια στο κανονικο site. Και πως εγινε η μεταφορα χωρις να το παρεις χαμπαρι; Δλδ καποια πραγματα ειναι πολυ περιεργα.
Vlafo το καταλαβαινω οτι εχεις τον πονο σου, αλλα εμεις δεν ειμαστε ουτε δικαστες ουτε τραπεζα να χρειαστει να πειστουμε να σε αθωωσουμε, εμεις προσπαθουμε να βγαλουμε ακρη μπας και βοηθηθει καποιος κοσμος. Δυστυχως ομως, η πλειοψηφια των θυματων απλα θελει να σωθει μονο ο κ*λος τους, οτι αυτοι ηταν σε ολα (η στα περισσοτερα) αψογοι και δικαιουνται επιστροφη, και καλα κανουν βεβαια. Η απλα θελουν να γραψουν καποια πραγματα για να νιωσουν καλυτερα. Απλα εδω ειναι και τεχνολογικο φορουμ και πρεπει να βγει και ενα συμπερασμα.

7 λεπτά πριν, Doubt είπε

Καλύτερα μην το συνεχίζετε, δεν βγαίνει άκρη.

Sorry κιόλας αλλά 2 μέρες τώρα κάνουμε κύκλους.

Εχεις δικιο. Ειναι λυπηρο ομως αυτο αμα το βλεπεις να γινεται συνεχεια. Με μονη φωτεινη εξαιρεση την @marinna, η οποια ως θυμα εδειξε ενδιαφερον για λεπτομερη περιγραφη της καταστασης και ειπε και πολλες αλλες πληροφοριες.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vlafo είπε

Ρε παιδιά διαβάστε λίγο.

Έβαλα alpha στο Google και μπήκα στο πρώτο που έλεγε my alpha και φυσικά ήταν διαφήμιση.

Ακριβώς όπως τα λες ο πρώτος ήταν για να μπούνε και ο 2ος πιθανόν για τη μεταφορά.

Τα εχουμε διαβασει .Εσύ δεν  λες τα ίδια κάθε φορά.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν στέκει αυτό που λες.

Μιλάω πάντα για ίδιο case σαν το δικό μου.

Κάθε περίπτωση είναι εξατομικευμένη.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, vlafo είπε

Μπορώ να σου πω για αγωγές που έχουν γίνει σε πρώτο βαθμό και έχουν επιδικαστεί που καταλήξανε.

Η τράπεζα έστελνε επειδή εσύ έβαλες το username και το pass σε σελίδα που οι θύτες μετά τα αντέγραψαν και τα έβαλαν στην κανονική σελίδα. 

Η τράπεζα δεν έχει κανένα κενό. Είδε ότι θες να μπεις, και έστειλε τα otp όπως όφειλε. Τώρα το που έμπαιναν τα otp, δεν την νοιάζει. 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...