Προς το περιεχόμενο

Απάτες με τραπεζικούς λογαριασμούς και ebanking. Tι να κάνετε αν σας συμβεί, πώς να προφυλαχτείτε

marinna

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πήρα κι εγώ email απάτη από Εθνική... 3η φορά.

Ερώτηση... υπάρχει περίπτωση να έχει διαρεύσει από κάπου ότι έχω λογαριασμό στην Εθνική και τα mails αυτά να είναι στοχευμένα, ή στέλνουν για Εθνική επειδή είναι η πιο διαδεδομένη τράπεζα και υπάρχουν περισσότερες πιθανότες να πέσουν μέσα;

Δηλαδή έχει τύχει σε κάποιον να έχει alpha bank και να λάβει phising με Αlpha Bank, ή Eurobank και να λάβει phising με Eurobank; Εγώ που είμαι Εθνική δεν έχω λάβει mail τόσο καιρό για Πειραιώς, Eurobank, Alpha Bank.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

18 ώρες πριν, ekrepali είπε

Πήρα κι εγώ email απάτη από Εθνική... 3η φορά.

Ερώτηση... υπάρχει περίπτωση να έχει διαρεύσει από κάπου ότι έχω λογαριασμό στην Εθνική και τα mails αυτά να είναι στοχευμένα, ή στέλνουν για Εθνική επειδή είναι η πιο διαδεδομένη τράπεζα και υπάρχουν περισσότερες πιθανότες να πέσουν μέσα;

Δηλαδή έχει τύχει σε κάποιον να έχει alpha bank και να λάβει phising με Αlpha Bank, ή Eurobank και να λάβει phising με Eurobank; Εγώ που είμαι Εθνική δεν έχω λάβει mail τόσο καιρό για Πειραιώς, Eurobank, Alpha Bank.

τυχαία στέλνουν και όποιος βλάκας δώσει σημασία. εμένα με έχουν τρελάνει με της αλφα μπανκ. Και σε mails που είναι παρατημένα. απορώ που τα βρήκαν.

Εντωμεταξύ είναι τόσο άθλια γραμμένα που ειλικρινά αν κάποιος την πατήσει με κάτι τέτοιο είναι δημόσιος κίνδυνος λόγω βλακείας.

• Haha 1

4 ώρες πριν, Bitbit είπε

τυχαία στέλνουν και όποιος βλάκας δώσει σημασία. εμένα με έχουν τρελάνει με της αλφα μπανκ. Και σε mails που είναι παρατημένα. απορώ που τα βρήκαν.

Εντωμεταξύ είναι τόσο άθλια γραμμένα που ειλικρινά αν κάποιος την πατήσει με κάτι τέτοιο είναι δημόσιος κίνδυνος λόγω βλακείας.

Έχω και εγω τις αλφα συνέχεια... αλλά και από ένα πρίγκιπα στην Αφρική λίγα δινεις πολλά παίρνεις..!

10 λεπτά πριν, costacurta είπε

Εγώ συνάντησα σήμερα ένα της xiomi στο fb που βάζεις στοιχεία και σου κάνει δώρο ένα σκούτερ με κόστος 1.5 ευρώ 

Seems legit!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, costacurta είπε

Εγώ συνάντησα σήμερα ένα της xiomi στο fb που βάζεις στοιχεία και σου κάνει δώρο ένα σκούτερ με κόστος 1.5 ευρώ 

Το σκούτερ το καταλαβαίνω, το ενάμισι ευρώ γιατί όμως;;;;

Μεταφορικά; 😆

Επεξ/σία από Tetrabitos

10 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

Το σκούτερ το καταλαβαίνω, το ενάμισι ευρώ γιατί όμως;;;;

Μεταφορικά; 😆

Συμβολικό ποσό.

Τι είστε εσείς ρε, ολόκληρο σκούτερ σας δίνουν και τσιγκουνεύεστε να δώσετε 1,5€? Σιγά τι σας ζήτησαν.

Στις 27/6/2022 στις 4:10 ΜΜ, Jethro είπε

Είναι τρομερό βέβαια άνθρωποι με πόσα χρήματα και την πατάνε από καραμπινάτες απατεωνιές...Σε κάνει να αναρωτιέσαι με τι νιονιο βγάλανε τόσα χρήματα.

Απλα δεν ειναι εξοικειωμενοι με τη τεχνολογια.

Στις 25/6/2022 στις 8:49 ΠΜ, rus είπε

Εγκαρδια ομως

ega.png

ΤΟ εγκαρδια εγκαρδια μου αρεσει σαν να λεμε βεβαιως βεβαιως.😂

Στις 24/6/2022 στις 2:44 ΜΜ, xraxra είπε

ΚΑΙ ποιά ειναι η παγίδα εδώ?

Η παγιδα ειναι η εξης. Εσυ πουλας ενα κινητο 50 ευρω ο απατεωνας δεν θελει απλα να σου παρει 50 ευρω δεν του φτανουν εχει εξοδα τι κλεφτης θα γινει;

Σου λεει θα στειλω μεταφορικη και σου λεει εγω θα σου βαλω 200 ευρω στον λογαριασμο σου θα κρατησεις εσυ τα 50 και θα δωσεις τα 150 στην μεταφορικη γιατι εχω ζητησει να μου φερει και κατι αλλα πραγματα και πρεπει να πληρωθει πριν κανει το ταξιδι, δηλαδη στο ζηταει σαν εξυπηρετηση.

Μετα αφου εχεις φαει το παραμυθι σου λεει μπες στο λεφτα στο λεπτο η σε διαφορες αλλες υπηρεσιες αναλογως τι τραπεζα εχεις πατα 200 ευρω για να τα τραβηξεις απο την τραπεζα μου δωσε τον κωδικο που σου γραφει και αυτος βγαζει 200 ευρω  απο την τραπεζα.

Εκει ειναι η παγιδα της μεταφορικης που ταχα θα στειλει.

Καλησπέρα. Μου αφαίρεσαν χρήματα από κάρτα Εθνικής χωρίς να έχω πατήσει σε κάποιο email ή οτιδήποτε άλλο. Η χρέωση έγραφε Apple.com/bill. Έκανα αμφισβήτηση συναλλαγών κ μήνυση για διαδικτυακή απάτη. Γνωρίζει κανείς σχετικά; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...