Προς το περιεχόμενο

Απάτες με τραπεζικούς λογαριασμούς και ebanking. Tι να κάνετε αν σας συμβεί, πώς να προφυλαχτείτε

marinna

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλό είναι να μήν πατάμε τα λινκ απο ύποπτα email, είπαν σε εκπομπή της ΕΡΤ1 οτι ακόμα και απο αυτό είναι επικύνδινο να δοθούν στοιχεία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

27 λεπτά πριν, alan2 είπε

Καλό είναι να μήν πατάμε τα λινκ απο ύποπτα email, είπαν σε εκπομπή της ΕΡΤ1 οτι ακόμα και απο αυτό είναι επικύνδινο να δοθούν στοιχεία.

Έπαιξε ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων, κάτι για 50 εκατ € λεία των απατεώνων κλπ.

Τα στοιχεία θα δοθούν αν τα δώσεις ο ίδιος, νομίζοντας πως είσαι στη σελίδα e-banking της τράπεζας σου. Από μόνα τους δεν φεύγουν.;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 9/6/2022 στις 2:38 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε

Ρε παιδια υπαρχει σχολη απατεωνων και ολοι λενε το ιδιο παραμυθι;

Οσοι με εχουν παρει τηλεφωνο για κατι που πουλαω ολοι μα ολοι θα στειλουν μεταφορικη και οχι κουριερ πχ.

Οχι δεν πουλαω κανενα επιπλο να θελει μεταφορικη.

ΚΑΙ ποιά ειναι η παγίδα εδώ?

19 λεπτά πριν, xraxra είπε

ΚΑΙ ποιά ειναι η παγίδα εδώ?

Ότι και καλά, δεν με νοιάζει να το δω αν είναι εντάξει, θα το παραλάβει ένας ντελιβερι και θα σου δώσει μετρητά σε φακελάκι. Αλλά. Πλήρωσε μου μέσω τράπεζας 50€ ασφάλιση φορτίου και θα στα έχω βάλει στο φακελάκι εγώ + , λένε οι πονηροί.

5 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

Ότι και καλά, δεν με νοιάζει να το δω αν είναι εντάξει, θα το παραλάβει ένας ντελιβερι και θα σου δώσει μετρητά σε φακελάκι. Αλλά. Πλήρωσε μου μέσω τράπεζας 50€ ασφάλιση φορτίου και θα στα έχω βάλει στο φακελάκι εγώ + , λένε οι πονηροί.

+ δωσε μου ΙΒΑΝ και κάρτα να στα βάλω τα λεφτά τώρα.

3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

+ δωσε μου ΙΒΑΝ και κάρτα να στα βάλω τα λεφτά τώρα.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ 3ΨΗΦΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΠΙΣΩ....

• Like 1

https://www.protothema.gr/greece/article/1257942/ekanan-diadiktuakes-apates-mesa-apo-kataulismo-roma-kai-me-ta-kerdi-eftiahnan-viles/

Έκαναν διαδικτυακές απάτες μέσα από καταυλισμό Ρομά και με τα κέρδη έφτιαχναν βίλες!

• Like 1
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδω κοτσαμαν επιχειρήσεις εχουν υπάλληλους φυτά και χάνουν εκατομμύρια, με πλαστά εμβάσματα λέει 😋

https://www.ant1news.gr/eidiseis/article/639384/etaireia-apateonon-apospoyse-tonoys-emporeymaton-kai-ginotan-kapnos?

Επεξ/σία από NikosKallithea

Στις 11/6/2022 στις 3:16 ΜΜ, stelioz78 είπε

σημερα το πρωι μου εσκασε sms , και καλα alpha bank με νουμερακι +15714448783 . απαιτειται πιστοποιηση αριθμου κινητου τηλεφωνο ,

Εγκαρδια ομως

ega.png

Η συμμορία με τις διαδικτυακές απάτες έκανε επίδειξη πλούτου στο TikTok - Διαβάστε τους διαλόγους (protothema.gr)

«Θύμα»: Τίποτα δεν έγινε κ. Οικονόμου, ποσά λεφτά πήρατε από την Τράπεζα; Με ενημέρωσε τώρα η Τράπεζα. Ποσά λεφτά πήρατε; Με το e-banking και τις μ*****ές που κάνετε απατεώνες είσαστε, θα σας πιάσω γιατί έχω ενημερώσει τα πάντα. Ποσά λεφτά έχετε πάρει το ξέρετε;

Οχι δε το ηξεραν κατα λαθος εγινε...

Είναι τρομερό βέβαια άνθρωποι με πόσα χρήματα και την πατάνε από καραμπινάτες απατεωνιές...Σε κάνει να αναρωτιέσαι με τι νιονιο βγάλανε τόσα χρήματα.

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...