mp123 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Λσδια σχεδον τιποτα γιατι το πολυ καθε 5000χλμ τα αλλαζα ( καπου στα 75 ευρω εδινα ) κσι παρα μια αλλαζα και φιλτρο λαδιου. Καταναλωση άλλες εποχες τοτε. Μεσα στην πόλη 13 περιπου κσι στο ταξιδι 19 με 20 αλλα σταθερα πανω από 200. Ο βανκελ θελει στροφες για να μην εχεις θεματα. Οσοι το δουλευαν οπωσ δουλεύουν τουσ κλασικους 4χρονους ειχαν θεματα. Απιστευτο αυτοκινητο. Ετσι μου ερχετε να γιβει επομενο project μου. Με 15κ κανεις ενα rx8 τουμπανο και το εχεις για 60000 χλμ . 1
Θοδωρής005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 8 λεπτά πριν, liakinen είπε Πέραν της πλάκας τι κατανάλωση έχεις σε βενζίνη και λάδια; Δεν τρολάρω. Λάδια έχω να συμπληρώσω από περσι το καλοκαίρι δεν καίει όπως σαν κάτι polo και δεν δουλεύω βενζινη εχω αερίο από το 2012 αλλά και με βενζίνη δεν είχε μεγάλη κατανάλωση αλλά για να γεμισει φαντάσου 2017 από όσο θυμαμαι ήθελε 130€ 1
liakinen Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, Θοδωρής005 είπε Λάδια έχω να συμπληρώσω από περσι το καλοκαίρι δεν καίει όπως σαν κάτι polo και δεν δουλεύω βενζινη εχω αερίο από το 2012 αλλά και με βενζίνη δεν είχε μεγάλη κατανάλωση αλλά για να γεμισει φαντάσου 2017 από όσο θυμαμαι ήθελε 130€ Για το Rx8 πήγαινε η ερώτηση μιας και έλεγαν παλιά ότι ήταν φοβερό αυτοκίνητο για γούστα αλλά ήθελες ένα βαρέλι λάδια στο γκαράζ και πεθερό ή πατέρα με βενζινάδικο. Αλλά μιας και ανέφερες για την Alfa πόσα λάδια καίει σε πόσα χλμ πες μου. Από πέρσι το καλοκαίρι σκέτο δεν λέει τίποτα (μπορεί να κάθεται το αμάξι).
Θοδωρής005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 23 ώρες πριν, liakinen είπε Για το Rx8 πήγαινε η ερώτηση μιας και έλεγαν παλιά ότι ήταν φοβερό αυτοκίνητο για γούστα αλλά ήθελες ένα βαρέλι λάδια στο γκαράζ και πεθερό ή πατέρα με βενζινάδικο. Αλλά μιας και ανέφερες για την Alfa πόσα λάδια καίει σε πόσα χλμ πες μου. Από πέρσι το καλοκαίρι σκέτο δεν λέει τίποτα (μπορεί να κάθεται το αμάξι). Το αμάξι είναι νορμαλ ξεχνάς να βάλει λάδια τι να σου πω Από το καλοκαίρι σου λεω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα