Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ενα alfa romeo 159 και όλα τα χρόνια την έχω βρει με Michelin συγκεκριμένα primacy 3 είναι αυτά που φοράει. Θέλω να τα αλλάξω σκέφτομαι για Bridgestone turanza t005 215/55/r16 είναι καλή επιλογή;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Θοδωρής005 είπε

Έχω ενα alfa romeo 159 και όλα τα χρόνια την έχω βρει με Michelin συγκεκριμένα primacy 3 είναι αυτά που φοράει. Θέλω να τα αλλάξω σκέφτομαι για Bridgestone turanza t005 215/55/r16 είναι καλή επιλογή;

Αυτή η διάσταση είναι απ' τις περίεργες που λέμε και θα πληρώσεις 200 ευρώ παραπάνω μαμησιάτικα για ένα μόνο 1 εκατοστό πιο φαρδύ λάστιχο. Πήγαινε σε 205/55/16 που είναι επίσης φυσιολογική διάσταση για 16αρα ζάντα. Αν σου άρεσαν τα Primacy 3 τότε πήγαινε και στα 4, αλλιώς και τα Turanza είναι οκ και αυτά. 

• Like 1
Δημοσ.

Τα Bridgestone T005 με κλειστά μάτια. Άψογο λάστιχο στην κατηγορία του οικογενειακού αυτοκινήτου. Δες και όσα test του εξωτερικού θες. Δεν γίνεται όλοι να τα βγάζουν μέσα στα 3 καλύτερα της κατηγορίας τους και να είναι όλοι "πληρωμένοι".

Δες και αυτό που σου λέει ο φίλος παραπάνω για την διάσταση. 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Θοδωρής005 είπε

Όπως ειπώθηκε, βαλε 205/55/16.

Είναι διάσταση πολύ πιο οικονομική,σε σχέση με την 215 και την εγκρίνει και η μαμά alfa. 

Τωρα Bridgestone T005 ή Michelin primacy,εσύ αποφασίζεις. Και τα 2 είναι άριστα ελαστικα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τουλαχιστον το καλο ειναι οτι αποφασισες επιτελους να μην ξαναβαλεις μισλεν. Οτι πιο αχρηστο εχω βαλει. Ειδικα τα primacy 3.

τα bribgestone  κανουν λιγο θορυβο.Αυτο μονο σαν μειων. Κατα τα αλλα πολυ καλη επιλογη.

Ωραιο το 159. Το ειχα. Πολυ καλο πατημα.Αλλα με 17αρα ζαντα.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, mp123 είπε

Τουλαχιστον το καλο ειναι οτι αποφασισες επιτελους να μην ξαναβαλεις μισλεν. Οτι πιο αχρηστο εχω βαλει.

Έχεις δοκιμάσει τα pilot sport;;;; 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, jmmys είπε

Έχεις δοκιμάσει τα pilot sport;;;; 

Οχι γιατι μια φορα εβαλα μισλεν το 10 και απο τοτε δεν ξαναεβαλα. Μετα μονο conti εβαζα.  Οκ ο καθενας με τισ παραξενιες του. 

Δημοσ.

Καλό είναι να κρίνουμε μοντέλα και όχι Μάρκα - Εταιρεία. 

Τα Primacy της Michelin είναι ένα μέτριο προς καλό ελαστικό στην κατηγορία του αλλά αν το κρίνεις με βάση την τιμή του τότε απλά όχι υπάρχουν πολύ καλύτερα και φθηνότερα πχ T005 Bridgestone. Τα Pilot sport από την άλλη της ίδιας εταιρείας είναι άριστο ελαστικό. 

Η Conti από την άλλη έχει την σειρά eco που είναι "σκουπίδια" και τις ακριβότερες σειρές που είναι κορυφαία. Ακόμα όμως και στις ακριβές σειρές υπάρχουν εξαιρέσεις πχ τα premium contact 5 των προηγούμενων ετών που ήταν άριστα όταν ήταν καινούργια και μετά τις 20.000 χλμ ήθελαν αλλαγή γιατί ήταν σε κάποιο βαθμό επικίνδυνα. 

• Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, mp123 είπε

Οχι γιατι μια φορα εβαλα μισλεν το 10 και απο τοτε δεν ξαναεβαλα. Μετα μονο conti εβαζα.  Οκ ο καθενας με τισ παραξενιες του.

Και γιατί αν επιτρέπεις το άφησες το 159 εγώ προσωπικα από το 2006 που έχω οι μόνες ζημιές μια αντλία βενζίνης και ένας αισθητήρας ροπής. Καμιά σχέση με αυτά που ακουγονται

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Θοδωρής005 είπε

Και γιατί αν επιτρέπεις το άφησες το 159 εγώ προσωπικα από το 2006 που έχω οι μόνες ζημιές μια αντλία βενζίνης και ένας αισθητήρας ροπής. Καμιά σχέση με αυτά που ακουγονται

Γιατι βρηκα τρελλη ευκαιρια μετα απο 6 μηνες  το rx8 αμαξι 3 ετιας με πραγματικα 36000χλμ σε τιμη χωμα. 9400 ευρω  το 2010. Αν δεν ειχα την καψουρα για το rx8 δεν θα την εδινα. Αυτην με τα 160 αλογα ειχα του 07   . Ακομα και τωρα μετραει το αυτοκινητο . 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mp123 είπε

Γιατι βρηκα τρελλη ευκαιρια μετα απο 6 μηνες  το rx8 αμαξι 3 ετιας με πραγματικα 36000χλμ σε τιμη χωμα. 9400 ευρω  το 2010. Αν δεν ειχα την καψουρα για το rx8 δεν θα την εδινα. Αυτην με τα 160 αλογα ειχα του 07   . Ακομα και τωρα μετραει το αυτοκινητο . 

Πέραν της πλάκας τι κατανάλωση έχεις σε βενζίνη και λάδια; 

Δεν τρολάρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...