kostaspsilos13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Κάποιος έσβησε το θέμα όπου συζητάγαμε τα της απογραφής του 2021 "Απογραφή Κτηρίων - Πληθυσμού 2021(Προκήρυξη ΕΛΣΤΑΤ)" Δεν ξέρω ποιος και γιατί, αλλά ίσως θα ήταν καλό να συνεχίσουμε να ενημερωνομαστε ο ένας απτον άλλο, γιατί απτην Ελστατ χλωμο το βλέπω 1 1
marinavls Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Καλησπέρα σε όλους ! Ελπίζω να συνεχίσει η συζήτηση ! Εμένα με είχε βοηθήσει απίστευτα ! 1
ppaio Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Γιατι εσβησε...? Ανεβασα μυνημα σχετικα με τις ταμπλέτες της ΕΛΣΤΑΤ που πωλούνται εδώ και εκεί... https://ecosmos.gr/en/collections/special-offers/products/conceptum-e232-10-1-tablet-32gb-black? Επεξ/σία 3 Απριλίου 2022 από ppaio
Kikhnt Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Προφανώς ο κ. Βελισάριος που είχε ανοίξει και το θέμα.. τουλάχιστον για το θέμα πληρωμής που μας καίει. 1
ppaio Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Kikhnt είπε Προφανώς ο κ. Βελισάριος που είχε ανοίξει και το θέμα.. τουλάχιστον για το θέμα πληρωμής που μας καίει. Μην το περιμενεις συντομα...Μετα το Πασχα...
Kikhnt Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Κάτσε ντε περιμένω αυτό το εντυπωσιακά καλά του κ. Βελισσαρίου. Άκουσες τίποτα εσύ;;
tzotzo Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Kikhnt είπε Προφανώς ο κ. Βελισάριος που είχε ανοίξει και το θέμα.. τουλάχιστον για το θέμα πληρωμής που μας καίει. δεν χρειαζεται να ειμαστε ειρωνικοι. Απο οτι παρατηρησα ο ανθρωπος και εξυπηρετικος ηταν και ευγενικος. γιατι εκλεισε ομως το θεμα; Επεξ/σία 3 Απριλίου 2022 από tzotzo
Kikhnt Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 22 λεπτά πριν, tzotzo είπε δεν χρειαζεται να ειμαστε ειρωνικοι. Απο οτι παρατηρησα ο ανθρωπος και εξυπηρετικος ηταν και ευγενικος. γιατι εκλεισε ομως το θεμα; Καμία ειρωνία... Αναμονή για τα καλά νέα... Άλλωστε ακούμε πολλά.. τι ισχύει δεν ξέρουμε.. 1 λεπτό πριν, Kikhnt είπε Καμία ειρωνία... Αναμονή για τα καλά νέα... Άλλωστε ακούμε πολλά.. τι ισχύει δεν ξέρουμε.. Και δικαίωμα να κλείσει το θέμα έχει αυτός που το ανοίγει... Γι αυτό ανέφερα το όνομα του κυρίου. Δεν υπάρχει πουθενά ειρωνία.
Bitbit Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, ppaio είπε Γιατι εσβησε...? Ανεβασα μυνημα σχετικα με τις ταμπλέτες της ΕΛΣΤΑΤ που πωλούνται εδώ και εκεί... https://ecosmos.gr/en/collections/special-offers/products/conceptum-e232-10-1-tablet-32gb-black? αξίζουν αυτά έτσι για χαβαλέ; βλέπω καινούργιο κάνει 100€. ναι βλέπω όχι έχει 2GB RAM και είναι 3G και όχι 4G (άρα άχρηστο αφού κόβεται το 3G πλέον)
yiankap Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Bitbit είπε αξίζουν αυτά έτσι για χαβαλέ; βλέπω καινούργιο κάνει 100€. ναι βλέπω όχι έχει 2GB RAM και είναι 3G και όχι 4G (άρα άχρηστο αφού κόβεται το 3G πλέον) Το τάμπλετ είναι αυτό : GoCAM CONCEPTUM G301 σύμφωνα με την ίδια εταιρεία σε mail που έστειλε σε ενδιαφερόμενο. Είναι 4G το ξέρω γιατί το χρησιμοποίησα το 4G σε περιοχή που δεν έπιανε η κανονική μου εταιρεία και χρησιμοποίησα cosmote. Η cosmote πιάνει παντού , ακόμα και μέσα σε δάσος....... Πήγα να παραλάβω σήμερα από την εποπτεία και μου είπαν ότι θα μας ειδοποιήσουν για την παραλαβή τους. Ίσως όμως σε κάποιες εποπτείες να δόθηκαν από τα Ε232 λόγω έλλειψης δεν αποκλείω τίποτα. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2022 από yiankap
Theo1903 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Τι αφορά ακριβώς αυτό το θέμα και είναι στην "εκπαίδευση και επαγγελματικό προσανατολισμό" ? Γιατί βλέπω τίτλο "απογραφές" και απο κάτω να συζητάτε για tablet. Άσσο ημιχρονο - διπλό τελικό κοινώς. 1
kostaspsilos13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Πολλή ησυχία ρε παιδια.. Χλωμιαζει η πληρωμή πριν το Πάσχα για τους απογραφείς μου φαίνεται.. (για να μην πω και για τους τομεάρχες..) 1
Kikhnt Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Αυτό έλεγα και εγώ... Πολύ ησυχία. Αλλά για τους απογραφείς δεν υπήρχε ελπίδα για πριν το Πάσχα... Νομίζω όμως ούτε και για τους τομεάρχες υπάρχει ελπίδα.. πήγαμε να ενθουσιαστουμε για καλό Πάσχα αλλά χλωμό πλέον. 1
kostaspsilos13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Όταν είναι να πάρουν λεφτά, στα τραβάνε σε 1,5 δευτερόλεπτο.. Όταν είναι να δώσουν, η "ηλεκτρονική διακυβέρνηση" πάει περίπατο.. Λες και είμαστε στο 1985 και περιμένουμε να κάνουν τις πράξεις και τις διαδικασίες χειροκίνητα.. Σαπίλα και ξεφτίλα 1
ppaio Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Κατι πρακτικο υπολογισα ποσα θα παρουν δυο απο τους απογραφεις μου αυτος με τα λιγοτερα και αυτος με τα περισσοτερα (134+200)*1.7 =567 ευρω (139+288)*1.7 = 725 ευρω Οι διαφορες ειναι σημαντικες οπως βλεπετε. 1.7 νομιζω σωστα ειναι η αξια για καθε σπιτι και ατομο. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2022 από ppaio 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα