Fan Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Ποια πιστεύετε ότι είναι καλύτερη επιλογή για τηλεόραση που θα μπει στον τοίχο σε κρεβατοκάμαρα; 28'' ή 32'' (δεν θα βλέπουμε ταινίες ή σειρές σε αυτή)
d3v4st4tor Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 32'', πιο ξεκούραστη στα μάτια. Αν πάει στον τοίχο ακριβώς απέναντι από το κρεββάτι και ενδιάμεσα υπάρχει κενό (διάδρομος) κοίτα και για 40άρα. Αν παρακολουθείτε προγράμματα ξαπλωμένοι, δώστε ύψος στη TV και όχι στο ίδιο επίπεδο με το κρεββάτι. Θα κουράζονται τα μάτια λιγότερο. 1
1kost1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Συμφωνώ κ εγώ με τον φίλο μου πάρα πανω…..παρε 40 αρα ψηλά στον τοίχο με κλήση προς τα κάτω (με βάση) κ θα απολαμβάνεις τηλεόραση δίχως να κουράζονται τα μάτια … Αυτό έχω σκοπό να κάνω κ εγώ τις προσέχεις μέρες…. Είναι πολύ μικρή η 32 άρα για ξεκούραση απόλαυση κ έγκλημα για 28αρα κλπ…. Πάρε μια 40αρα οικονομική με κάποιες βασικές λειτουργίες για να σε διευκολύνουν στην καθημερινότητα σου κ θα μας θυμηθείς!!!
kallair Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Αν εχεις καλη οραση, 32αρα. αλλιως 40αρα. βεβαια σημασια εχει κ το περιεχομενο που θα βλεπεις. Για απλο τηλεοπτικο σημα που δεν θα σε νοιαζει να διαβαζεις υποτιτλους και η 32αρα θα σε καλυπτει.
umbrella co. Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Μια χαρα ειναι οι 32'', για εμενα προσωπικα δεν χρειαζεται παραπανω για κρεβατοκαμαρα εκτος και αν το δωματιο ειναι πραγματικα τεραστιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα