Brashida Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Καλησπέρα στο φόρουμ, υπάρχει κάποιος τρόπος να δω το ιστορικό/τις κινήσεις που γίνονται από το κινητό μου? Επειδή κάποιες φορές το ξεχνάω ανοικτο κυρίωσ το βράδυ που αποκοιμιεμε και δν έχω βάλει αδράνεια πχ αν το πήρε κάποιος και άνοιξε το γοογλε τα μνμ ή τις επαφές οποιαδήποτε κίνηση υπάρχει τρόπος να το δώ? Έχω αντροιντ
takoulou Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Θα δεις τις κλησεις αν εγιναν.. Θα μπεις στο ιστορικο στο google.. Να μην το αφηνεις ανοιχτο...
VasKag Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 επισης μπορεις το αφηνεις σε μια συγκεκριμενη θεση και να βλεπεις αν μετακινηθηκε....
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 49 λεπτά πριν, Brashida είπε Καλησπέρα στο φόρουμ, υπάρχει κάποιος τρόπος να δω το ιστορικό/τις κινήσεις που γίνονται από το κινητό μου? Επειδή κάποιες φορές το ξεχνάω ανοικτο κυρίωσ το βράδυ που αποκοιμιεμε και δν έχω βάλει αδράνεια πχ αν το πήρε κάποιος και άνοιξε το γοογλε τα μνμ ή τις επαφές οποιαδήποτε κίνηση υπάρχει τρόπος να το δώ? Έχω αντροιντ Βάλε κωδικό. Και οχι γκομενικά απο το κανονικό σου κινητό. 1
Brashida Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Για τις εφαρμογές πχ αν ανοίξει κάποια εφαρμογή πως θα το δώ?
christakos07 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 39 λεπτά πριν, Brashida είπε Για τις εφαρμογές πχ αν ανοίξει κάποια εφαρμογή πως θα το δώ? Να βαλεις PIN
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Chill, ο χρηστης ρωτησε κατι συγκεκριμενο, καλος ο χαβαλες, αλλα ας βοηθησουμε πρωτα βρισκοντας λυση στο προβλημα ομως, ναι? Ναι
vaggos231 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Στις 3/4/2022 στις 9:03 ΜΜ, Brashida είπε Για τις εφαρμογές πχ αν ανοίξει κάποια εφαρμογή πως θα το δώ? tinder? on topic, μπορεις να βαλεις καταγραφη οθονης και να κανεις οτι κοιμηθηκες και να δεις αν εχει γινει κατι, πολυ πιθανο να το παρει χαμπαρι εκεινη την ωρα, αλλα πονταρεις οτι δεν θα φανει πανω στη στιγμη
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Εκκαθάριση εφαρμογών απο την μνήμη πριν το αφήσεις και ελεγχο μετά αν άνοιξε κάποια.
eko13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 12 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Εκκαθάριση εφαρμογών απο την μνήμη πριν το αφήσεις και ελεγχο μετά αν άνοιξε κάποια. Θα ήταν κάποια λυση άλλα άμα είναι hightech το αίσθημα και κάνει και αυτή εκκαθάριση μετά? 😂😂😂
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, eko13 είπε Θα ήταν κάποια λυση άλλα άμα είναι hightech το αίσθημα και κάνει και αυτή εκκαθάριση μετά? 😂😂😂 αμα είναι highteck του έχει βάλει pegasus ήδη.
chsam Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Στις 3/4/2022 στις 3:00 ΜΜ, Brashida είπε Καλησπέρα στο φόρουμ, υπάρχει κάποιος τρόπος να δω το ιστορικό/τις κινήσεις που γίνονται από το κινητό μου? Επειδή κάποιες φορές το ξεχνάω ανοικτο κυρίωσ το βράδυ που αποκοιμιεμε και δν έχω βάλει αδράνεια πχ αν το πήρε κάποιος και άνοιξε το γοογλε τα μνμ ή τις επαφές οποιαδήποτε κίνηση υπάρχει τρόπος να το δώ? Έχω αντροιντ Δοκίμασε στον λογαριασμό google σου -> Δεδομένα και απόρρητο -> Δραστηριότητα ιστού και εφαρμογών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα