Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ, υπάρχει κάποιος τρόπος να δω το ιστορικό/τις κινήσεις που γίνονται από το κινητό μου? Επειδή κάποιες φορές το ξεχνάω ανοικτο κυρίωσ το βράδυ που αποκοιμιεμε και δν έχω βάλει αδράνεια πχ αν το πήρε κάποιος και άνοιξε το γοογλε τα μνμ ή τις επαφές οποιαδήποτε κίνηση υπάρχει τρόπος να το δώ? Έχω αντροιντ

Δημοσ.

Θα δεις τις κλησεις αν εγιναν.. Θα μπεις στο ιστορικο στο google.. Να μην το αφηνεις ανοιχτο...

Δημοσ.

επισης μπορεις το αφηνεις σε μια συγκεκριμενη θεση και να βλεπεις αν μετακινηθηκε.... 

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Brashida είπε

Καλησπέρα στο φόρουμ, υπάρχει κάποιος τρόπος να δω το ιστορικό/τις κινήσεις που γίνονται από το κινητό μου? Επειδή κάποιες φορές το ξεχνάω ανοικτο κυρίωσ το βράδυ που αποκοιμιεμε και δν έχω βάλει αδράνεια πχ αν το πήρε κάποιος και άνοιξε το γοογλε τα μνμ ή τις επαφές οποιαδήποτε κίνηση υπάρχει τρόπος να το δώ? Έχω αντροιντ

Βάλε κωδικό.

Και οχι γκομενικά απο το κανονικό σου κινητό.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Chill, ο χρηστης ρωτησε κατι συγκεκριμενο, καλος ο χαβαλες, αλλα ας βοηθησουμε πρωτα βρισκοντας λυση στο προβλημα ομως, ναι? Ναι

Δημοσ.
Στις 3/4/2022 στις 9:03 ΜΜ, Brashida είπε

Για τις εφαρμογές πχ αν ανοίξει κάποια εφαρμογή πως θα το δώ?

tinder?
on topic, μπορεις να βαλεις καταγραφη οθονης και να κανεις οτι κοιμηθηκες και να δεις αν εχει γινει κατι, πολυ πιθανο να το παρει χαμπαρι εκεινη την ωρα, αλλα πονταρεις οτι δεν θα φανει πανω στη στιγμη

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Εκκαθάριση εφαρμογών απο την μνήμη πριν το αφήσεις  και ελεγχο μετά αν άνοιξε κάποια.

Θα ήταν κάποια λυση άλλα άμα είναι hightech το αίσθημα και κάνει και αυτή εκκαθάριση μετά?  😂😂😂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, eko13 είπε

Θα ήταν κάποια λυση άλλα άμα είναι hightech το αίσθημα και κάνει και αυτή εκκαθάριση μετά?  😂😂😂

αμα  είναι highteck του έχει βάλει pegasus ήδη.

Δημοσ.
Στις 3/4/2022 στις 3:00 ΜΜ, Brashida είπε

Δοκίμασε στον λογαριασμό google σου -> Δεδομένα και απόρρητο -> 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...