Krusty Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Εγώ στην Wind εξακολουθώ να δέχομαι εισερχόμενες 9 μήνες μετά την τελευταία ανανέωση, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι επειδή δεν με έπιασε η τελευταία αλλαγή.
adi32 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Θελω ενα νεο νουμερο απλα για να το δηλωσω σε μια τραπεζα για ανοιγμα λογαριασμου Σε ποια εταιρια συμφερει ? Ολα 5ε εχουν ? Χρειαζεται να βαλεις καποιο ποσο?
Krusty Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, adi32 είπε Θελω ενα νεο νουμερο απλα για να το δηλωσω σε μια τραπεζα για ανοιγμα λογαριασμου Σε ποια εταιρια συμφερει ? Ολα 5ε εχουν ? Χρειαζεται να βαλεις καποιο ποσο? Ίσως η αρχική SIM να έχει 5 ευρώ, αλλά μετά η ανανέωση είναι 12 ευρώ. https://techmaniacs.gr/exofreniko-i-wind-anevazei-tin-elachisti-ananeosi-kartas-sta-12-eyro/ Υπάρχει και αυτό https://www.intertelecom.gr/mobile/voice# 1
marinax1 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Στις 22/4/2022 στις 6:58 ΠΜ, adi32 είπε Θελω ενα νεο νουμερο απλα για να το δηλωσω σε μια τραπεζα για ανοιγμα λογαριασμου Σε ποια εταιρια συμφερει ? Ολα 5ε εχουν ? Χρειαζεται να βαλεις καποιο ποσο? Στις 22/4/2022 στις 10:07 ΠΜ, Krusty είπε Ίσως η αρχική SIM να έχει 5 ευρώ, αλλά μετά η ανανέωση είναι 12 ευρώ. https://techmaniacs.gr/exofreniko-i-wind-anevazei-tin-elachisti-ananeosi-kartas-sta-12-eyro/ Υπάρχει και αυτό https://www.intertelecom.gr/mobile/voice# έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. ψάχνω νούμερο για συγγενή μου να δηλωθεί σε τράπεζα. ο συγγενής μου έχει σταθερό και για κινητό έχει της intertelecom. πλέον όμως η Intertelecom δε δέχεται sms. το κινητό δε το χρειάζεται έτσι κι αλλιώς, 5€ φτάνουν για 1 έτος. στην τράπεζα είχε δηλώσει έναν αριθμό vodafone που πλέον δεν υπάρχει (αφού δε χρειάζεται κινητό). τώρα όμως θέλει να κάνει ανανέωση κάρτας και πιθανόν ebanking. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; πρέπει υποχρεωτικά να παρουσιάσει αριθμό κινητής; δηλαδή 48€ το χρόνο αέρα; τι λύση υπάρχει; στην ουσία ψάχνουμε ένα κινητό να απλά να δέχεται sms μόνο για την τράπεζα. όλες οι εταιρίες λένε ότι στους 4 μήνες πέφτει φραγή. αγορές Online δεν είναι απαραίτητες
adi32 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, marinax1 είπε έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. ψάχνω νούμερο για συγγενή μου να δηλωθεί σε τράπεζα. ο συγγενής μου έχει σταθερό και για κινητό έχει της intertelecom. πλέον όμως η Intertelecom δε δέχεται sms. το κινητό δε το χρειάζεται έτσι κι αλλιώς, 5€ φτάνουν για 1 έτος. στην τράπεζα είχε δηλώσει έναν αριθμό vodafone που πλέον δεν υπάρχει (αφού δε χρειάζεται κινητό). τώρα όμως θέλει να κάνει ανανέωση κάρτας και πιθανόν ebanking. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; πρέπει υποχρεωτικά να παρουσιάσει αριθμό κινητής; δηλαδή 48€ το χρόνο αέρα; τι λύση υπάρχει; στην ουσία ψάχνουμε ένα κινητό να απλά να δέχεται sms μόνο για την τράπεζα. όλες οι εταιρίες λένε ότι στους 4 μήνες πέφτει φραγή. αγορές Online δεν είναι απαραίτητες Ίσως μόνο q βάζεις 8€. Αν πάρεις από τις έξτρα προσφορές που δίνει σου δίνει παράταση χρημάτων για ένα ακόμα μήνα. Οπότε περνάς με 8€ τρεις μήνες. Επίσης αν δεν χρειάζεσαι εξερχόμενες για να διατηρηθεί το νούμερο αρκεί να βάλεις λεφτά στο εξάμηνο αν θυμάμαι καλά Για την τράπεζα μόνο το αρχικό sms δεν χρειάζεται? Επεξ/σία 23 Απριλίου 2022 από adi32
marinax1 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 54 λεπτά πριν, adi32 είπε Ίσως μόνο q βάζεις 8€. Αν πάρεις από τις έξτρα προσφορές που δίνει σου δίνει παράταση χρημάτων για ένα ακόμα μήνα. Οπότε περνάς με 8€ τρεις μήνες. Επίσης αν δεν χρειάζεσαι εξερχόμενες για να διατηρηθεί το νούμερο αρκεί να βάλεις λεφτά στο εξάμηνο αν θυμάμαι καλά Για την τράπεζα μόνο το αρχικό sms δεν χρειάζεται? μια λύση που σκέφτηκα είναι να αγοραστεί ένα οποιοδήποτε νούμερο (υπάρχει κανένα δωρεάν?) να παρουσιαστεί η βεβαίωση στην τράπεζα, να ανοιχτεί το ebanking να πάρει την κάρτα (δε γνωρίζω αν είναι απαραίτητος ο αριθμός εδώ) και μετά να αφεθεί να λήξει. σε αυτή την περίπτωση δε θα μπορεί να κάνει αγορές online μετά από 3-4 μήνες διότι δε θα μπορεί να δεχθεί sms. αγορές online όμως δε κάνει έτσι κι αλλιώς. κάποιες που είχαν γίνει, είχαν γίνει από εμένα. το ebanking θα χρησιμοποιείται απλά για ενημέρωση και όχι για μεταφορές, άρα δε χρειαζόμαστε sms. αν κάποια στιγμή όμως ζητηθεί πχ για κάποια είσοδο τότε θα πέσει μπλοκάρισμα και άντε τρέχα στην τράπεζα. Να δώσω κι ένα tip. όταν ο συγγενής μου είχε κανονικά αριθμό κινητής και μπορούσε να κάνει Online αγορές, είχα περάσει τον αριθμό της κάρτας του στον δικό μου λογαριασμό της curve. με αυτό τον τρόπο μπορούσα να κάνω αγορές online χωρίς να μου στέλνει sms και να χρεώνω την κάρτα του ακόμα και όταν έληξε ο αριθμός της κινητής του. Οπότε μπορώ να κάνω και τώρα το ίδιο αρκεί να παρουσιαστεί ένας αριθμός κινητής ίσα ίσα για να το δεχτεί η τράπεζα και να περαστεί η νέα κάρτα στην curve.
adi32 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, marinax1 είπε μια λύση που σκέφτηκα είναι να αγοραστεί ένα οποιοδήποτε νούμερο (υπάρχει κανένα δωρεάν?) να παρουσιαστεί η βεβαίωση στην τράπεζα, να ανοιχτεί το ebanking να πάρει την κάρτα (δε γνωρίζω αν είναι απαραίτητος ο αριθμός εδώ) και μετά να αφεθεί να λήξει. σε αυτή την περίπτωση δε θα μπορεί να κάνει αγορές online μετά από 3-4 μήνες διότι δε θα μπορεί να δεχθεί sms. αγορές online όμως δε κάνει έτσι κι αλλιώς. κάποιες που είχαν γίνει, είχαν γίνει από εμένα. το ebanking θα χρησιμοποιείται απλά για ενημέρωση και όχι για μεταφορές, άρα δε χρειαζόμαστε sms. αν κάποια στιγμή όμως ζητηθεί πχ για κάποια είσοδο τότε θα πέσει μπλοκάρισμα και άντε τρέχα στην τράπεζα. Να δώσω κι ένα tip. όταν ο συγγενής μου είχε κανονικά αριθμό κινητής και μπορούσε να κάνει Online αγορές, είχα περάσει τον αριθμό της κάρτας του στον δικό μου λογαριασμό της curve. με αυτό τον τρόπο μπορούσα να κάνω αγορές online χωρίς να μου στέλνει sms και να χρεώνω την κάρτα του ακόμα και όταν έληξε ο αριθμός της κινητής του. Οπότε μπορώ να κάνω και τώρα το ίδιο αρκεί να παρουσιαστεί ένας αριθμός κινητής ίσα ίσα για να το δεχτεί η τράπεζα και να περαστεί η νέα κάρτα στην curve. Μετά νομίζω μπορείς να ορίσεις άλλο κινητό για να έρχεται η επιβεβαίωση αγοράς
eko13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά το νούμερο για την τραπεζα είναι πολύ σημαντικό! Δεν είναι απλά για να υπάρχει ένα νούμερο, όλες οι ειδοποιήσεις, πιν κτλ πάνε εκεί. Να βάζετε το νούμερο που χρησιμοποιείτε καθημερινά. Μόλις σήμερα παρατήρησα μια αρνητική εξέλιξη στο cu αφού πλέον ανανέωση στο my cu κάνει από τα 12! Και όχι από τα 10 ευρώ που ισχύε μέχρι σήμερα! Επεξ/σία 26 Απριλίου 2022 από eko13
Bitbit Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 30 λεπτά πριν, eko13 είπε Παιδιά το νούμερο για την τραπεζα είναι πολύ σημαντικό! Δεν είναι απλά για να υπάρχει ένα νούμερο, όλες οι ειδοποιήσεις, πιν κτλ πάνε εκεί. Να βάζετε το νούμερο που χρησιμοποιείτε καθημερινά. Μόλις σήμερα παρατήρησα μια αρνητική εξέλιξη στο cu αφού πλέον ανανέωση στο my cu κάνει από τα 12! Και όχι από τα 10 ευρώ που ισχύε μέχρι σήμερα! αυτό έχει αλλάξει εδώ και μέρες (μήνες ?), δεν άλλαξε σήμερα. όσο για το νούμερο, επειδή είχα κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, είναι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας οι οποίοι δεν έχουν καν κινητό και δε κάνουν online αγορές. Δε ξέρουν καν να ανοίξουν υπολογιστή. χρησιμοποιούν την κάρτα απλά για το αφορολόγητο. έχω συγγενείς σε τέτοια φάση. Για ποιο λόγο να πληρώνουν 40€+ το χρόνο απλά για να παρουσιάζουν ένα νούμερο στην τράπεζα; 2
eko13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 To whats up συνεχίζει κανονικά τις ανανεώσεις με 10 ευρώ, ας ελπίσουμε να το κρατήσει. Συνήθως καθένας έχει ένα νούμερο κινητού που χρησιμοποιεί, αν δεν υπάρχει ας χρησιμοποιηθεί νούμερο του στενού περιβάλλοντος αφού το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιεί το ίντερνετ μπανκινγκ ο νεότερος! Πιο ασφαλές θα είναι από το να μπαίνει ο ανίδεος ηλικιωμένος! Οπως περιγράφεται σαφώς και δεν συμφέρει να γίνει αριθμός για αυτήν την χρήση!
Krusty Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ρώτησα υπάλληλο στην Εθνική τράπεζα και μου είπε ότι μπορώ να φορτωθώ τον πατέρα μου στο δικό μου νούμερο, που ήδη έχω το δικό μου ebanking. Δηλαδή να έχω και των δύο το ebanking στο νούμερο μου πλέον. Μάλλον θα έχω έτσι πρόβλημα στο gov.gr που ζητάνε δηλωμένο κινητό σε ebanking για ταυτοπροσωπία, όταν θέλουμε πχ εξουσιοδότηση. Τότε ίσως βλέπουν από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και το όνομα στο οποίο ανήκει το νούμερο πραγματικά. Στο ebanking της Εθνικής ζητάνε που και που pin μέσω SMS, μόνο για log in. Ακόμα δεν έχουν κόψει τον πατέρα μου στους 4 μήνες που δεν έβαλε μονάδες στην Wind. Πρέπει να είναι ακόμα μαλακοί. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2022 από Krusty
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα