geodimis Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Στις 22/4/2022 στις 12:08 ΠΜ, geodimis είπε Το χειρότερο προσωπικά για μένα στα 7αρια που σταμάτησε πρόσφατα να υποστηρίζεται είναι η εφαρμογή OneDrive της Microsoft στο οποίο έχω στήσει όλα μου τα προσωπικά/οικογενειακά έγγραφα.. Για το πρόβλημα που αναφέρω μόνη λύση είμαι η μετάβαση στα 10; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos979 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 μπορείς να φτιάξεις ένα ωραιότατο dual boot με win7 + win10 είτε στον ίδιο σκληρό, είτε με 2 διαφορετικούς σκληρούς ένας με win7, ένας με win10 π.χ στο δικό μου έχω dual boot win7 + win10 στον ίδιο σκληρό (ssd 500gb , z490, 10700k) best of both worlds 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιον απαντάμε πλέον. Ο topic starter ξεκίνησε το thread στις 3/4 και έκτοτε εμείς λέμε-λέμε-λέμε αλλά ο ίδιος δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον για το θέμα του. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Στις 3/4/2022 στις 10:59 ΠΜ, Badluck777 είπε τί θα μου προτείνατε; @Badluck777Αποφασίσατε κάτι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, micos000 είπε Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιον απαντάμε πλέον. Ο topic starter ξεκίνησε το thread στις 3/4 και έκτοτε εμείς λέμε-λέμε-λέμε αλλά ο ίδιος δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον για το θέμα του. Τα λέμε μεταξύ μας έτσι για φρεσκαρισμα, χαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Badluck777 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Προς το παρόν, εξακολουθώ να διατηρώ τα Windows 7. Το αμέσως επόμενο βήμα που θα ακολουθήσω, είναι η εξαίσια ιδέα που καταγράφηκε από πολλούς, για Dual-Boot! Αυτό θα λύσει όλα τα θέματα. Ακολούθησα μια δική μου πατέντα για κάποιες εφαρμογές που είχα στο μάτι, με εξομοίωση Android στον υπολογιστή, που ναι μεν δεν είναι τέλειο, αλλά βασικά δουλεύει. Μην παρεξηγείτε, δεν είμαι πάντα πολύ ενεργός στο ίντερνετ, ενώ έχω το συνήθειο να παρακολουθώ χωρίς να σχολιάζω, κάτι που το κάνω συχνά και σε διάφορα μέρη. Εδώ είμαι, απλά όχι πάντα και στα μετόπισθεν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisnik19911 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Στις 22/4/2022 στις 12:08 ΠΜ, geodimis είπε Το χειρότερο προσωπικά για μένα στα 7αρια που σταμάτησε πρόσφατα να υποστηρίζεται είναι η εφαρμογή OneDrive της Microsoft στο οποίο έχω στήσει όλα μου τα προσωπικά/οικογενειακά έγγραφα.. με τα ESU udpates συνεχιζει να δουλευει κανονικοτατα 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 τα 10 έχουν άψογο vm, αν δεν είναι απολυτά απαραίτητο δεν πας σε dual 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 5 ώρες πριν, Badluck777 είπε ενώ έχω το συνήθειο να παρακολουθώ χωρίς να σχολιάζω, κάτι που το κάνω συχνά και σε διάφορα μέρη. Αρα εισαι οπτικός παικτης κοινως ''ματάκιας''. Οτι σε ειπαν τα παιδια με dual , δοκιμαζεις και οτι προβλημα δεν λυθει ξαναρωτας , αν και εγω θα τα παρατουσα τα 7αρια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Υπάρχει πιθανότητα να μπορώ να βρω κάποιο iso των Windows 7 ; Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2022 από corsair04 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, corsair04 είπε Υπάρχει πιθανότητα να μπορώ να βρω κάποιο iso των Windows 7 ; https://tech-latest.com/download-windows-7-iso/ ή https://www.heidoc.net/joomla/technology-science/microsoft/67-microsoft-windows-iso-download-tool Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2022 από Kthulhou 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, Kthulhou είπε https://tech-latest.com/download-windows-7-iso/ ή https://www.heidoc.net/joomla/technology-science/microsoft/67-microsoft-windows-iso-download-tool Καλημέρα Ευχαριστώ το heidoc το είχα δοκιμάσει αλλά δε δούλευε ... Τελικά, τα κατέβασα από το άλλο λινκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Αναβαθμίσεις για τα 7 (όλες τις version) από εδω. win7 Ultimate iso (δεν το έχω δοκιμάσει) από εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris2756 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Για μενα τα 7αρια ειναι το πιο βολικο λειτουργικο που εχω δοκιμασει. Τα δουλευω ακομα σε ενα παλαιοτερο μηχανημα. Μπορει τα 10αρια, τα δουλευω σε πιο συνγχρονο συστημα, να ειναι πιο εξεληγμενο λειτουργικο, αλλα ενα σωρο αχρηστες, για μενα εφαρμογες και δεσμευσεις, που τις απεγκαθιστω μετα απο καθε εγκατασταση. Επισης αρκετα παλαιοτερα παιχνιδια που εχω δεν τρεχουν στα 10αρια, ενω στα 7αρια κανενα προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις