Badluck777 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Παρ' όλο που η επίσημη υποστήριξη έχει πάψει, τα 7άρια μου είναι χρήσιμα για διάφορους λόγους. Αρχικά, τα DVD οι αφαιρούμενοι δίσκοι γενικά, εξακολουθούν να δουλεύουν όπως πρέπει, ειδικά εάν απενεργοποιήσεις μια παλιότερη αναβάθμιση που έκοβε την αυτόματη εκτέλεση, από τη Microsoft. Έπειτα, μερικά από τα παλιότερα βιντεοπαιχνίδια έχουν κακή απόδοση, άλλα πάλι καθόλου συμβατότητα με τα νεότερα λειτουργικά, ιδίως εάν συμπεριλαμβάνουν κάποιου είδους προστασία DRM. Από την όλη εμπειρία μου, τα 7άρια μου ταίριαξαν απόλυτα, παρ' όλο που πλέον δεν υποστηρίζονται... Το μοναδικό μου θέμα είναι η μή δυνατότητα χρήσης εφαρμογών και η ασυμβατότητα κάποιων σάητ ή μερικών χαρακτηριστικών τους, από τους Browsers που χρησιμοποιείς μέσω των 7. Εσείς που είστε και πιο έμπειροι με τις νεώτερες τεχνολογίες, τί θα μου προτείνατε; Τα προγράμματα τα χρήσιμα, τα έχω σε δεύτερη μοίρα άσε που τα Office δουλεύουν ρολόι, μαζί με οτιδήποτε άλλο χρειάζομαι, προς το παρόν έστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Αν κάποια προγράμματα παίζουν στα 7x64, λογικά θα παίζουν και στα 8.1x64. Π.χ. υπάρχουν προγράμματα που παίζουν σε Vista x64 αλλά όχι στα 7x64, μόνο 7x86. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Badluck777 είπε Το μοναδικό μου θέμα είναι η μή δυνατότητα χρήσης εφαρμογών Σε ποιες εφαρμογές αναφέρεσαι που δεν υποστηρίζουν 7άρια; Αν μιλάς για τις εφαρμογές από windows store, εντάξει, αυτές δεν παίζουν στα 7. 18 λεπτά πριν, Badluck777 είπε και η ασυμβατότητα κάποιων σάητ ή μερικών χαρακτηριστικών τους, από τους Browsers που χρησιμοποιείς μέσω των 7 Αυτό πάλι από που προέκυψε; Τουλάχιστον ο ff και στην έκδοση 100 θα δουλεύει σε 7άρια, αρκεί να γίνει η ενημέρωση KB4474419. Ο Chrome θα υποστηρίζει μέχρι 15 Ιανουαρίου 2023. Δεν σημαίνει όμως ότι από εκεί και μετά δεν θα μπορείς να μπαίνεις σε σελίδες. Μέχρι να εμφανιστεί κάποια λειτουργία που δεν θα υποστηρίζεται στα 7 και που θα την απαιτούν τα περισσότερα sites θα περάσουν κάποια χρόνια ακόμα. Εδώ ακόμα και με xp μπαίνεις στα περισσότερα sites (εννοείται ότι εξαιρούνται τα τραπεζικά sites και όσα απαιτούν υψηλή ασφάλεια). Ξέρω άτομο που μέχρι πρότινος έμπαινε από xp με ff 52.9 esr (η τελευταία για xp) στο fb. Να κάνω μια εντελώς πρόχειρη πρόβλεψη; Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα για καμιά 5ετία. Μετά βλέπεις. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2022 από micos000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umbrella co. Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Μπορεις να κανεις το συστημα dual boot. https://www.howtogeek.com/197647/how-to-dual-boot-windows-10-with-windows-7-or-8/#:~:text=or USB Drive-,Install Windows 10 Alongside Windows 7 or 8,(advanced)” installation option. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2022 από umbrella co. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 If it works, don't fix it. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, Badluck777 είπε . Το μοναδικό μου θέμα είναι η μή δυνατότητα χρήσης εφαρμογών και η ασυμβατότητα κάποιων σάητ ή μερικών χαρακτηριστικών τους, από τους Browsers που χρησιμοποιείς μέσω των 7. Για ανεφερε κατι συγκεκριμενο απ'αυτα που λες. Ολα δουλευουν στα 10αρια , δεν θα σε λειψει τιποτα , αναβαθμισμενα 7αρια , 8αρια ειναι στην ουσια 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, Badluck777 είπε Παρ' όλο που η επίσημη υποστήριξη έχει πάψει, τα 7άρια μου είναι χρήσιμα για διάφορους λόγους. Αρχικά, τα DVD οι αφαιρούμενοι δίσκοι γενικά, εξακολουθούν να δουλεύουν όπως πρέπει, ειδικά εάν απενεργοποιήσεις μια παλιότερη αναβάθμιση που έκοβε την αυτόματη εκτέλεση, από τη Microsoft. Έπειτα, μερικά από τα παλιότερα βιντεοπαιχνίδια έχουν κακή απόδοση, άλλα πάλι καθόλου συμβατότητα με τα νεότερα λειτουργικά, ιδίως εάν συμπεριλαμβάνουν κάποιου είδους προστασία DRM. Από την όλη εμπειρία μου, τα 7άρια μου ταίριαξαν απόλυτα, παρ' όλο που πλέον δεν υποστηρίζονται... Το μοναδικό μου θέμα είναι η μή δυνατότητα χρήσης εφαρμογών και η ασυμβατότητα κάποιων σάητ ή μερικών χαρακτηριστικών τους, από τους Browsers που χρησιμοποιείς μέσω των 7. Εσείς που είστε και πιο έμπειροι με τις νεώτερες τεχνολογίες, τί θα μου προτείνατε; Τα προγράμματα τα χρήσιμα, τα έχω σε δεύτερη μοίρα άσε που τα Office δουλεύουν ρολόι, μαζί με οτιδήποτε άλλο χρειάζομαι, προς το παρόν έστω. Αν το κύριο σου στοιχείο είναι παιχνίδια που δεν είναι συμβατά για Χ λόγους με μεταγενέστερη έκδοση Windows μένεις ως έχει. Αν έχει να κάνει με εφαρμογές για λόγους ασφαλείας θα έκανα μια νέα εγκατάσταση σε νέο δίσκο την τελευταία συμβατή έκδοση Windows και θα έβαζα σε VM το παλιό σύστημα και χρήση μέσα από τη νέα εγκατάσταση. Μφχ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisnik19911 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 εαν εχεις ψαχτει --που οι περισσοτεροι δεν δυστυχως-- θα ειχες ανακαλυψει το by pass tool η το simplix pack 7 ωστε να συνεχιζεις να παιρνεις τα extended updates. εδω υπαρχουν ατομα υπηρχαν βασικα με win 7 sp1 original iso με κλεισμενα τα updates τι συζηταμε τωρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, Badluck777 είπε Παρ' όλο που η επίσημη υποστήριξη έχει πάψει, τα 7άρια μου είναι χρήσιμα για διάφορους λόγους. Αρχικά, τα DVD οι αφαιρούμενοι δίσκοι γενικά, εξακολουθούν να δουλεύουν όπως πρέπει, ειδικά εάν απενεργοποιήσεις μια παλιότερη αναβάθμιση που έκοβε την αυτόματη εκτέλεση, από τη Microsoft. Έπειτα, μερικά από τα παλιότερα βιντεοπαιχνίδια έχουν κακή απόδοση, άλλα πάλι καθόλου συμβατότητα με τα νεότερα λειτουργικά, ιδίως εάν συμπεριλαμβάνουν κάποιου είδους προστασία DRM. Από την όλη εμπειρία μου, τα 7άρια μου ταίριαξαν απόλυτα, παρ' όλο που πλέον δεν υποστηρίζονται... Το μοναδικό μου θέμα είναι η μή δυνατότητα χρήσης εφαρμογών και η ασυμβατότητα κάποιων σάητ ή μερικών χαρακτηριστικών τους, από τους Browsers που χρησιμοποιείς μέσω των 7. Εσείς που είστε και πιο έμπειροι με τις νεώτερες τεχνολογίες, τί θα μου προτείνατε; Τα προγράμματα τα χρήσιμα, τα έχω σε δεύτερη μοίρα άσε που τα Office δουλεύουν ρολόι, μαζί με οτιδήποτε άλλο χρειάζομαι, προς το παρόν έστω. Σε ειπα και πριν ανεφερε καποια ασυμβατοτητα η κατι που δεν λειτουργει απο τα 7 στα 10 και εσυ στραβωνεις , μιλας αοριστα αρα ουτε εσυ γνωριζεις τι ακριβως θελεις να κανεις , τζαμπα θεματα ανοιγετε ορισμενες φορες.Το αν θες να μεινεις με τα 7αρια ειναι δικαιωμα σου να το κανεις και δεν μας απασχολει καθολου , αλλα το να γινουμε μαγοι στο τι θελεις να κανεις δεν νομιζω οτι υπαρχει τετοια περιπτωση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cybergenetics Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 On 03/04/2022 at 10:59, Badluck777 said: Παρ' όλο που η επίσημη υποστήριξη έχει πάψει, τα 7άρια μου είναι χρήσιμα για διάφορους λόγους. Αρχικά, τα DVD οι αφαιρούμενοι δίσκοι γενικά, εξακολουθούν να δουλεύουν όπως πρέπει, ειδικά εάν απενεργοποιήσεις μια παλιότερη αναβάθμιση που έκοβε την αυτόματη εκτέλεση, από τη Microsoft. Έπειτα, μερικά από τα παλιότερα βιντεοπαιχνίδια έχουν κακή απόδοση, άλλα πάλι καθόλου συμβατότητα με τα νεότερα λειτουργικά, ιδίως εάν συμπεριλαμβάνουν κάποιου είδους προστασία DRM. Από την όλη εμπειρία μου, τα 7άρια μου ταίριαξαν απόλυτα, παρ' όλο που πλέον δεν υποστηρίζονται... Το μοναδικό μου θέμα είναι η μή δυνατότητα χρήσης εφαρμογών και η ασυμβατότητα κάποιων σάητ ή μερικών χαρακτηριστικών τους, από τους Browsers που χρησιμοποιείς μέσω των 7. Εσείς που είστε και πιο έμπειροι με τις νεώτερες τεχνολογίες, τί θα μου προτείνατε; Τα προγράμματα τα χρήσιμα, τα έχω σε δεύτερη μοίρα άσε που τα Office δουλεύουν ρολόι, μαζί με οτιδήποτε άλλο χρειάζομαι, προς το παρόν έστω. Βάλε 11αρια και άργησες!! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran79 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Αν έχεις παλιούς τύπους σκληρού δίσκου και σε ενδιαφέρουν τα παλιά παιχνίδια, μείνε στα 7. Αντί για τα 11 θα πρότεινα να βάλεις διανομή linux. Έχουν και αναβαθμίσεις και ασφάλεια στο internet ενώ θα μπορείς να παίξεις και καινούργια παιχνίδια, αρκεί να μην είναι υψηλά σε απαιτήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodimis Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Το χειρότερο προσωπικά για μένα στα 7αρια που σταμάτησε πρόσφατα να υποστηρίζεται είναι η εφαρμογή OneDrive της Microsoft στο οποίο έχω στήσει όλα μου τα προσωπικά/οικογενειακά έγγραφα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kiriakos-GR Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Όποιος θέλει να κρατήσει τα 7αρια, όπως και εγώ, παίρνει άδεια Pro Retail, από Αγγλία. Το ωραιότατο μπλε κουτί με τα DVD, ένα 32Bit + ένα 64Bit με 7 SP1. Παρά ότι η Microsoft έκλεισε την πόρτα σε όλα τα OEM, τα Retail θα συνεχίζει να τα ενεργοποιεί για πάντα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran79 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Θυμάμαι έκανα updates στα 7 αλλά από ένα update και μετά κρασαρε το σύστημα και έπρεπε να μπω σε safe mode για να επανέλθει. Οπότε τα απενεργοποίησα. Έτσι και αλλιώς ο υπολογιστής δεν είναι για 10. 4 GB RAM και 5400 rpm δίσκο, ίσα ίσα τα τρέχει ( 64μπιτ έκδοση). Με τα 10 θα κάνει διπλάσιο χρόνο. Έχει πάντως καλή κάρτα γραφικών, μια GTX 660 και έναν i3 CPU του 2010. Από τη στιγμή που τα αντιικά υποστηρίζουν ακόμα τα 7 όπως και κάποιοι browsers αντέχουν ακόμα. Μόνο τα παιχνίδια άρχισαν να τα εγκαταλείπουν. Εδώ δεν τρέχουν παιχνίδια που λένε πως υποστηριζουν τα 7 και λόγω επεξεργαστή, ενώ τα σηκώνει άνετα. Κάποια παλιά παιχνίδια τρέχουν στα 7 αλλά όχι στα 10 Επεξ/σία 1 Μαΐου 2022 από petran79 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, petran79 είπε Έτσι και αλλιώς ο υπολογιστής δεν είναι για 10. 4 GB RAM και 5400 rpm δίσκο, ίσα ίσα τα τρέχει ( 64μπιτ έκδοση). Με τα 10 θα κάνει διπλάσιο χρόνο. Έχει πάντως καλή κάρτα γραφικών, μια GTX 660 και έναν i3 CPU του 2010. Μόνο αυτό σε κρατάει πίσω. Αν έχει desktop, με έναν ssd 120άρη και τον μηχανικό για αποθήκη είσαι jet. Αν έχεις λάπτοπ, ένας 250άρης 35-40€ και είσαι μια χαρά. Κατά σειρά (προσωπικής) προτίμησης... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις