Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, Aristintis είπε Λέω Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο μόλις πάει 100 το κινητο το βάζω σε εξοικονόμηση μέχρι 20 30 μπαταρία για να το βάλω να φορτίσει καλά κάνω η θα καει η θα χαλάσει η μπαταρία η κάτι? Δλδ από το 100 μέχρι την ώρα που θέλω να το βάλω να φορτίσει το έχω σε εξοικονόμηση για να τελειώσει πιο αργά η μπαταρία θέλω η μπαταρία να κρατήσει το κινητό θα χαλάσει η κάτι? H εξοικονομηση ενεργειας ειναι για οταν εισαι π.χ εξω δεν εχεις φορτιστη ή οτι αλλο (powerbank) και το βαζεις να σου κρατησει μεχρι να μπορεις να το φορτισεις. Δεν εχει να κανει με το χαλαει δεν χαλαει. Για την σωστη φορτιση της μπαταριας ακολουθεις τις οδηγιες του κατασκευαστη. Εγω προσωπικα δεν τις ακολουθω ποτε.
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 23 λεπτά πριν, Aristintis είπε Λέω Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο μόλις πάει 100 το κινητο το βάζω σε εξοικονόμηση μέχρι 20 30 μπαταρία για να το βάλω να φορτίσει καλά κάνω η θα καει η θα χαλάσει η μπαταρία η κάτι? Δλδ από το 100 μέχρι την ώρα που θέλω να το βάλω να φορτίσει το έχω σε εξοικονόμηση για να τελειώσει πιο αργά η μπαταρία θέλω η μπαταρία να κρατήσει το κινητό θα χαλάσει η κάτι? Τίποτα δεν παθαίνει αλλά κόβει και πολλες λειτουργίες, όπως τις ειδοποιήσεις. Γιατί ταλαιπωρείσαι έτσι; 2
NeraBlack Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 είναι του παιδέματος το αντέρφι από τους άι Σαράντα. Καθάρισε τη θύρα φόρτισης,ειναι το σύνηθες για να μην δουλεύει η ταχεία φόρτιση,και για αυτό δούλεψε και με άλλο καλώδιο,όχι για πολύ ακόμα βέβαια. Έχει βιντεάκια στο YouTube.
koutsis Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Aristintis είπε Λέω Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο μόλις πάει 100 το κινητο το βάζω σε εξοικονόμηση μέχρι 20 30 μπαταρία για να το βάλω να φορτίσει καλά κάνω η θα καει η θα χαλάσει η μπαταρία η κάτι? Δλδ από το 100 μέχρι την ώρα που θέλω να το βάλω να φορτίσει το έχω σε εξοικονόμηση για να τελειώσει πιο αργά η μπαταρία θέλω η μπαταρία να κρατήσει το κινητό θα χαλάσει η κάτι? Καταρχήν όλα τα καλώδια και οι φορτιστές κάνουν για όλα τα κινητά. Δεν χρειάζεται να ειναι xiaomi η τίποτα τέτοιο. Δεύτερον με εξοικονόμηση μπαταρίας δεν χαλάει τίποτα, απλά κόβονται πολλές εργασίες που τρέχουν από πίσω Π. χ. Μπορεί να μην σου έρχονται email και ειδοποίησεις στην ώρα τους κτλ. Αν δεν σε πειράζει αυτό άστο στην εξοικονόμηση... Επεξ/σία 3 Απριλίου 2022 από koutsis
NeraBlack Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, koutsis είπε Καταρχήν όλα τα καλώδια και οι φορτιστές κάνουν για όλα τα κινητά. Δεν χρειάζεται να ειναι xiaomi η τίποτα τέτοιο. Μην γενικεύουμε,υπάρχει και μια εταιρεία που σκέφτεται τον πλανήτη,και βγάζει δικά της βύσματα. Συν πως πλέον κάποιοι φορτιστές του 1 αμπερ και των δέκα βατ,δεν φορτίζουν ούτε ηλεκτρικό καντήλι. Αλλά ναι,πόση κοινή λογική απαιτείται για να καταλάβεις πως ένα κομμάτι μέταλλο είναι που διατρέχεται από ηλ.ρεύμα,προφανώς και κάνει την ίδια δουλειά παντού.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 15 λεπτά πριν, koutsis είπε Καταρχήν όλα τα καλώδια και οι φορτιστές κάνουν για όλα τα κινητά. Δεν χρειάζεται να ειναι xiaomi η τίποτα τέτοιο. Κανεις λαθος oneplus, oppo , realme και vivo (ισως ξεχναω καμια αλλη) για γρηγορη φορτιση θελουν και το δικο τους φορτιστη αλλα και το δικο τους καλωδιο , ναι μεν θα φορτισουν με ενα generic φορτιστη/καλωδιο αλλα ουτε γρηγορη φορτιση αλλα θα κανει και 1 μερα να φορτισει
koutsis Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, NeraBlack είπε Μην γενικεύουμε,υπάρχει και μια εταιρεία που σκέφτεται τον πλανήτη,και βγάζει δικά της βύσματα. Συν πως πλέον κάποιοι φορτιστές του 1 αμπερ και των δέκα βατ,δεν φορτίζουν ούτε ηλεκτρικό καντήλι. Αλλά ναι,πόση κοινή λογική απαιτείται για να καταλάβεις πως ένα κομμάτι μέταλλο είναι που διατρέχεται από ηλ.ρεύμα,προφανώς και κάνει την ίδια δουλειά παντού. Βρε παιδιά συμφωνούμε. Αλλά εδώ μιλάμε σε άνθρωπο που φαίνεται να μην το κατέχει καθόλου το θέμα. Μην τον μπερδευετε περισσότερο... 3 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Κανεις λαθος oneplus, oppo , realme και vivo (ισως ξεχναω καμια αλλη) για γρηγορη φορτιση θελουν και το δικο τους φορτιστη αλλα και το δικο τους καλωδιο , ναι μεν θα φορτισουν με ενα generic φορτιστη/καλωδιο αλλα ουτε γρηγορη φορτιση αλλα θα κανει και 1 μερα να φορτισει
tasvar Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 39 λεπτά πριν, koutsis είπε Καταρχήν όλα τα καλώδια και οι φορτιστές κάνουν για όλα τα κινητά. Δεν χρειάζεται να ειναι xiaomi η τίποτα τέτοιο. Κάνουν όλα για νορμάλ φόρτιση, αλλά δεν κάνουν όλα γρήγορη φόρτιση.
Aristintis Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Bullrich είπε H εξοικονομηση ενεργειας ειναι για οταν εισαι π.χ εξω δεν εχεις φορτιστη ή οτι αλλο (powerbank) και το βαζεις να σου κρατησει μεχρι να μπορεις να το φορτισεις. Δεν εχει να κανει με το χαλαει δεν χαλαει. Για την σωστη φορτιση της μπαταριας ακολουθεις τις οδηγιες του κατασκευαστη. Εγω προσωπικα δεν τις ακολουθω ποτε. Α οκ ευχαριστώ 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Τίποτα δεν παθαίνει αλλά κόβει και πολλες λειτουργίες, όπως τις ειδοποιήσεις. Γιατί ταλαιπωρείσαι έτσι; Απά ρε φίλε φοβάμαι μην χαλάσει γιατί μου το έκανε δώρο η κοπέλα μου 1 ώρα πριν, NeraBlack είπε είναι του παιδέματος το αντέρφι από τους άι Σαράντα. Καθάρισε τη θύρα φόρτισης,ειναι το σύνηθες για να μην δουλεύει η ταχεία φόρτιση,και για αυτό δούλεψε και με άλλο καλώδιο,όχι για πολύ ακόμα βέβαια. Έχει βιντεάκια στο YouTube. Δούλεψε φίλε ευχαριστώ καθάρισα το καλοδιο όμως δλδ το φισιξα Κια πείρα την σκόνη 46 λεπτά πριν, koutsis είπε Καταρχήν όλα τα καλώδια και οι φορτιστές κάνουν για όλα τα κινητά. Δεν χρειάζεται να ειναι xiaomi η τίποτα τέτοιο. Δεύτερον με εξοικονόμηση μπαταρίας δεν χαλάει τίποτα, απλά κόβονται πολλές εργασίες που τρέχουν από πίσω Π. χ. Μπορεί να μην σου έρχονται email και ειδοποίησεις στην ώρα τους κτλ. Αν δεν σε πειράζει αυτό άστο στην εξοικονόμηση... Οκ ευχαριστώ φίλε 24 λεπτά πριν, koutsis είπε Βρε παιδιά συμφωνούμε. Αλλά εδώ μιλάμε σε άνθρωπο που φαίνεται να μην το κατέχει καθόλου το θέμα. Μην τον μπερδευετε περισσότερο... Ευχαριστώ φιλε 7 λεπτά πριν, tasvar είπε Κάνουν όλα για νορμάλ φόρτιση, αλλά δεν κάνουν όλα γρήγορη φόρτιση. Εγώ θέλω γρήγορη φόρτιση ΠΑΙΔΙΑ Ο ΦΟΡΤΙΣΤΉΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΙΧΕ ΣΚΟΝΗ ΜΕΣΑ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΦΟΡΤΙΣΤΈΣ 1
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, Aristintis είπε Απά ρε φίλε φοβάμαι μην χαλάσει γιατί μου το έκανε δώρο η κοπέλα μου Αν φοβασαι ότι θα χαλάσει βάλε το παλι στο κουτί και σε μια βιτρίνα να το κοιτάς χωρίς να το ακουμπάς. Είπαμε να προσέχουμε αλλά εσύ το έχεις πάει στο άλλο άκρο.
Aristintis Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Αν φοβασαι ότι θα χαλάσει βάλε το παλι στο κουτί και σε μια βιτρίνα να το κοιτάς χωρίς να το ακουμπάς. Είπαμε να προσέχουμε αλλά εσύ το έχεις πάει στο άλλο άκρο. Δεν φταίω εγώ απλά κάνει 200 ευρω
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, Aristintis είπε Δεν φταίω εγώ απλά κάνει 200 ευρω οκ
koutsis Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 16 λεπτά πριν, Aristintis είπε Δεν φταίω εγώ απλά κάνει 200 ευρω Που να σου έπαιρνε και κανένα iphone δηλαδή με 1300€. τι θα έκανες; .😉
chios Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 44 λεπτά πριν, koutsis είπε Που να σου έπαιρνε και κανένα iphone δηλαδή με 1300€. τι θα έκανες; .😉 Σε βιτρίνα ασφαλείας με κενό αέρος θα το είχε. Η ζωή είναι τόσο μικρή που αλίμονο να ασχολούμαστε με το αν θα χαλάσει σπάσει ένα κινητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα