Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας καλημέρα σας λοιπόν εγώ έχω το redmi 9t και από χθες όταν βάζω το κινητό μου να φορτίσει δεν βγάζει γρήγορη φόρτιση και δεν φορτώνει μόνο 10 πόντους πηγε χθες και όταν βάζω το φορτιστή της κοπέλας μου γιατί έχουμε το ίδιο κινητό φορτηζει και λέει γρήγορη φόρτιση τι πρέπει να κάνω (των δικό μου φορτιστεί θέλω να χρησιμοποιώ και θέλω να κρατήσω γιατί είναι αυθεντικός από xiaomi δλδ από το κινητό)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Aristintis είπε

Γεια σας καλημέρα σας λοιπόν εγώ έχω το redmi 9t και από χθες όταν βάζω το κινητό μου να φορτίσει δεν βγάζει γρήγορη φόρτιση και δεν φορτώνει μόνο 10 πόντους πηγε χθες και όταν βάζω το φορτιστή της κοπέλας μου γιατί έχουμε το ίδιο κινητό φορτηζει και λέει γρήγορη φόρτιση τι πρέπει να κάνω (των δικό μου φορτιστεί θέλω να χρησιμοποιώ και θέλω να κρατήσω γιατί είναι αυθεντικός από xiaomi δλδ από το κινητό)

Δοκίμασε και με άλλο καλώδιο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Aristintis είπε

Δες στην εγγύηση του κινητού αν καλύπτει την αντικατάσταση του φορτιστή (αν είσαι μέσα στους μήνες που δίνει). 

Αλλιώς αγόρασε έναν καινούργιο... 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Δοκίμασε και με άλλο καλώδιο.

Με το καλώδιο της κοπέλας μου  παίζει αλλά εγώ θέλω το καλώδιο να είναι από το κινητό και χιαομι καλώδιο δεν θέλω ας πούμε μουφα η κάτι 

Μόλις τώρα, andreas1gr είπε

Δες στην εγγύηση του κινητού αν καλύπτει την αντικατάσταση του φορτιστή (αν είσαι μέσα στους μήνες που δίνει). 

Αλλιώς αγόρασε έναν καινούργιο... 

Γιατί πουλάνε φορτιστές Xiaomi?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Aristintis είπε

Γιατί να μην πουλάνε; 

Απαγορευμένο είδος είναι; 

https://www.mistore-greece.gr/Products/Accessories/Charging-Cables/mi-33w-charger-(type-a-type-c).aspx

https://www.mistore-greece.gr/Products/Accessories/Charging-Cables.aspx

Επεξ/σία από andreas1gr
Δημοσ.

Με το καλώδιο της κοπέλας μου  παίζει αλλά εγώ θέλω το καλώδιο να είναι από το κινητό και χιαομι καλώδιο δεν θέλω ας πούμε μουφα η κάτι 

Δεν θα πάθει τίποτα αν είναι άλλη μάρκα το καλωδιο,στο έγραψα για να δεις αν φταίει το καλώδιο ή ο φορτιστής.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν θα πάθει τίποτα αν είναι άλλη μάρκα το καλωδιο,στο έγραψα για να δεις αν φταίει το καλώδιο ή ο φορτιστής.

Εγώ πιστεύω φτεει ο φορτιστής τώρα με το καλώδιο το δικό της με το βισμα το δικό μου κάνει γρήγορη φόρτιση το καλωδιο κάτι εχει

3 λεπτά πριν, chios είπε

Φορτιστές πουλάνε και μάλιστα πολύ καλύτερους δεν χρειάζεται να είναι Xiaomi.

https://www.skroutz.gr/s/25397720/Anker-Φορτιστής-Χωρίς-Καλώδιο-με-Θύρα-USB-A-18W-Quick-Charge-3-0-Μαύρος-PowerPort-1-Port.html

Δεν χρειάζομαι φορτίστη τελικά καλώδιο χριαζομαι

2 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

;;;;;; 

Απλά τελικά το καλώδιο φτεει και ψάχνω το καλώδιο από αυτό το μοντέλο το ίδιο η να καθάριζα το καλώδιο αλλά πώς μήπως έχει σκόνη η κατι

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω φτεει ο φορτιστής τώρα με το καλώδιο το δικό της με το βισμα το δικό μου κάνει γρήγορη φόρτιση το καλωδιο κάτι εχει

Δεν χρειάζομαι φορτίστη τελικά καλώδιο χριαζομαι

Απλά τελικά το καλώδιο φτεει και ψάχνω το καλώδιο από αυτό το μοντέλο το ίδιο η να καθάριζα το καλώδιο αλλά πώς μήπως έχει σκόνη η κατι

Πάρε τότε ένα καλώδιο... 

https://www.mistore-greece.gr/Products/Accessories/Charging-Cables.aspx

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, andreas1gr είπε

https://www.mistore-greece.gr/Products/Accessories/Charging-Cables/mi-usb-c-cable-white-(100cm).aspx

Αυτό δλδ κάνει? Κια κάτι άλλο δεν γίνετε να το καθαρίσω η κάτι για να ξεφύγω τα 7 ευρώ αλλά αν δεν γίνετε κάτι σιγα

13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

8 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

12 λεπτά πριν, chios είπε

Φορτιστές πουλάνε και μάλιστα πολύ καλύτερους δεν χρειάζεται να είναι Xiaomi.

https://www.skroutz.gr/s/25397720/Anker-Φορτιστής-Χωρίς-Καλώδιο-με-Θύρα-USB-A-18W-Quick-Charge-3-0-Μαύρος-PowerPort-1-Port.html

Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο μόλις πάει 100 το κιν το βάζω σε εξοικονόμηση μέχρι 20 30 για να το βάλω να φορτίσει καλά κάνω η θα καει η θα χαλάσει η μπαταρία η κάτι?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Aristintis είπε

Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο μόλις πάει 100 το κιν το βάζω σε εξοικονόμηση μέχρι 20 30 για να το βάλω να φορτίσει καλά κάνω η θα καει η θα χαλάσει η μπαταρία η κάτι?

Για ξαναγράψτο πιο σωστά αυτό αν θες.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Aristintis είπε

Ποιος ο λογος να βαλεις το κινητο σε εξοικονομηση ενεργειας αν εχειςπ.χ τον φορτιστη διπλα σου να το φορτισεις?

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Για ξαναγράψτο πιο σωστά αυτό αν θες.

Λέω Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο μόλις πάει 100 το κινητο το βάζω σε εξοικονόμηση μέχρι 20 30 μπαταρία  για να το βάλω να φορτίσει καλά κάνω η θα καει η θα χαλάσει η μπαταρία η κάτι?

37 λεπτά πριν, Bullrich είπε

Ποιος ο λογος να βαλεις το κινητο σε εξοικονομηση ενεργειας αν εχειςπ.χ τον φορτιστη διπλα σου να το φορτισεις?

Δλδ από το 100 μέχρι την ώρα που θέλω να το βάλω να φορτίσει το έχω σε εξοικονόμηση για να τελειώσει πιο αργά η μπαταρία θέλω η μπαταρία να κρατήσει το κινητό θα χαλάσει η κάτι?

• Confused 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...