stratigos24 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Πήγα μια βόλτα. Καλά ήταν αλλά πριν 2-3 χρόνια που είχα πάει πάλι είχε περισσοτερες φωτογραφίες νομίζω. Offtopic: Σταμάτησα στο Adophoto και έτυχε και έχει και τους 2 φακούς που ήθελα να δω (Viltrox 85mm 1.8Z και Viltrox 35mm 1.8Z), τους κούμπωσα πάνω στην Z5 και είδα το φως... 😛 Άντε να διαλέξεις ανάμεσα τους.. Τράβηξα διάφορα δείγματα για να κρίνω. Όταν έρθει η ώρα θα ρωτήσω και στο φορουμ εδώ για την βοήθεια σας να επιλέξω. 1
Ntinlanden Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Αύριο το πρωί με βλεπω... Γυρω στις 12-12.30... Αν βρεθεί αυριο καποιος εκει ας βάλει μια φωνή!...
Ntinaras Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 20 ώρες πριν, GQPhDFBI είπε @Ntinlanden, @stratigos24, @Ntinaras Θα ξεκινήσω από Κερατσίνι σε 2 ωρίτσες... εάν βολεύει η ώρα, έχω κότερο για βόλτα.... Αν εχεις οντως κοτερο να ρθω εχω διπλωμα 15 ώρες πριν, Ntinlanden είπε Αύριο το πρωί με βλεπω... Γυρω στις 12-12.30... Αν βρεθεί αυριο καποιος εκει ας βάλει μια φωνή!... Εγω θα παω παλι σημερα κατα τις 14.30 που θα εχουν και workshop οι With hearts. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα