GQPhDFBI Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Φαντάζομαι οι περισσότεροι γνωρίζεται ότι σε 5 μέρες έχουμε Photovision. Για τον ερασιτέχνη, τα τελευταία χρόνια νομίζω ότι δεν προσφέρει πολλά πράγματα , κυρίω οι εκθέτες απευθύνονται σε επαγγελματίες. Περισσότερες πληροφορίες https://photovision.gr/ Επεξ/σία 3 Απριλίου 2022 από GQPhDFBI 2
highpriest Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Χωρίς να έχω πάει σε κάποια τέτοια έκθεση, νομίζω πως είναι καλές και για τον ερασιτέχνη, αν στα περίπτερα οι εκθέτες έχουν μηχανές για δείγματα να μπορεί να δει κάποιος. Δυστυχώς οι περισσότεροι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε την εργονομία ή το πως λειτουργεί κάθε μοντέλο και καταλήγουμε να αγοράζουμε απο review ή γνώμες τρίτων, στα τυφλά. Αν σε μια έκθεση ένας υποψήφιος αγοραστής μπορεί να περιεργαστεί μεταξύ 10-20 μοντέλων διαφόρων τύπων και εταιριών, θα αποκτήσει καλύτερη εικόνα. Αν βρισκόμουν στην Αθήνα, θα πήγαινα. 1
Dr_73 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Πραγματικά , για ερασιτέχνες δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον οι εκθέτες. Έχουν κατά νου επαγγελματία πελάτη , που ενδιαφέρεται για σώμα mirrorless και 2-3 φακούς τουλάχιστον , δηλαδή για 5ψηφια δαπάνη . 1
stratigos24 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Πήγε κανείς να μας πει πως είναι κλπ ; Ήταν να πάω σήμερα αλλά δεν τα κατάφερα. Ίσως αύριο ή Κυριακή πάω. Με ενδιαφέρει να βρεθώ σε ένα χώρο με φωτογραφικές μηχανές, φακούς κλπ να χαζέψω λίγο αλλά πιο πολυ με ενδιαφέρει να δω φωτογραφίες που θα εκτεθούν. Σε προηγούμενη έκθεση αυτό το κομμάτι μου άρεσε περισσότερο από όλα .
babisskg Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 18 λεπτά πριν, stratigos24 είπε Πήγε κανείς να μας πει πως είναι κλπ ; Ήταν να πάω σήμερα αλλά δεν τα κατάφερα. Ίσως αύριο ή Κυριακή πάω. Με ενδιαφέρει να βρεθώ σε ένα χώρο με φωτογραφικές μηχανές, φακούς κλπ να χαζέψω λίγο αλλά πιο πολυ με ενδιαφέρει να δω φωτογραφίες που θα εκτεθούν. Σε προηγούμενη έκθεση αυτό το κομμάτι μου άρεσε περισσότερο από όλα . Αθήνα και πάλι Αθήνα ....... για σέ κελαηδούν τα πουλιά .......
stratigos24 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 46 λεπτά πριν, babisskg είπε Αθήνα και πάλι Αθήνα ....... για σέ κελαηδούν τα πουλιά ....... Ισχύει, θα έπρεπε να γίνεται και σε 2-3 ακόμα μεγάλες πόλεις αλλά που… εδώ λένε κάθε χρόνο και χειρότερα… 1
babisskg Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, stratigos24 είπε Ισχύει, θα έπρεπε να γίνεται και σε 2-3 ακόμα μεγάλες πόλεις αλλά που… εδώ λένε κάθε χρόνο και χειρότερα… Ποιητική αδεία το έγραψα ........ άλλωστε κανείς εμπορικά σκεπτόμενος και σώφρων δεν θα αγνοούσε μία αγορά 5 και πλέον εκατομμυρίων ....... 1
pifilos Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, stratigos24 είπε Ισχύει, θα έπρεπε να γίνεται και σε 2-3 ακόμα μεγάλες πόλεις αλλά που… εδώ λένε κάθε χρόνο και χειρότερα… 'Εχει γράψει και ένα σχετικό κείμενο ένας εκ των διοργανωτών. https://www.nexusmedia.gr/photo-trade-exhibition-april-2022/ Ούτε εγώ πήγα σήμερα που είχα σκοπό. Για Κυριακή απόγευμα με βλέπω αν δεν τα μαζέψουν νωρίτερα . Αν πετύχω και κανένα μέλος από εδώ μέσα bonus.
stratigos24 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Για όσους είναι μακριά ή δεν μπορούν να πάνε, ας πάρουν μια ιδέα από αυτό το βίντεο (δεν έχουν πάει στον πάνω ''όροφο'' που είναι η εκθέσεις φωτογραφίας από τις διάφορες φωτογραφικές λέσχες κλπ): Επεξ/σία 8 Απριλίου 2022 από stratigos24
Ntinlanden Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Χμμμ Εγω δεν ηταν να παω σήμερα 😅 αλλα το σκέφτομαι για Κυριακή... Ειναι και μια φίλη εκει σε περίπτερο, φωτογραφικό νομίζω, φωτογραφίες δηλ..αν εχω καταλάβει σωστα.. 😄 Απο την αλλη δε θελω να παω.. Δύο νεφρά δεν είπαμε εχουμε;;; Μπορούμε και με ενα ε; Και πως θα γνωριστούμε αν παμε; θα φοράμε κονκαρδα insomnia;;; 😁😁😁 Επεξ/σία 8 Απριλίου 2022 από Ntinlanden 1
babisskg Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 26 λεπτά πριν, Ntinlanden είπε Χμμμ Εγω δεν ηταν να παω σήμερα 😅 αλλα το σκέφτομαι για Κυριακή... Ειναι και μια φίλη εκει σε περίπτερο, φωτογραφικό νομίζω, φωτογραφίες δηλ..αν εχω καταλάβει σωστα.. 😄 Απο την αλλη δε θελω να παω.. Δύο νεφρά δεν είπαμε εχουμε;;; Μπορούμε και με ενα ε; Και πως θα γνωριστούμε αν παμε; θα φοράμε κονκαρδα insomnia;;; 😁😁😁 Θα έχετε κρεμασμένη στο λαιμό μία Agfa Clack ........ αποκλείεται να περάσετε απαρατήρητοι ........ 1
GQPhDFBI Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Σήμερα το μεσημέρι σκέφτομαι να την επισκεφτώ. Εάν ενδιαφέρεται κάποιος, βάζω αμάξι (έχει λίγο χώμα εξωτερικά από τη βροχή της Πέμπτης, μέσα είναι καθαρό το έπλυνα την Κυριακή). Εάν κάποιο μέλος από μακριά θέλει κάτι συγκεκριμένο να δω ή να ρωτήσω σε κάποια αντιπροσωπεία ευχαρίστως. 2
Ntinaras Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 14 ώρες πριν, stratigos24 είπε Πήγε κανείς να μας πει πως είναι κλπ ; Ήταν να πάω σήμερα αλλά δεν τα κατάφερα. Ίσως αύριο ή Κυριακή πάω. Με ενδιαφέρει να βρεθώ σε ένα χώρο με φωτογραφικές μηχανές, φακούς κλπ να χαζέψω λίγο αλλά πιο πολυ με ενδιαφέρει να δω φωτογραφίες που θα εκτεθούν. Σε προηγούμενη έκθεση αυτό το κομμάτι μου άρεσε περισσότερο από όλα . Πήγα εγώ χτες, και θα ξαναπάω και Σάββατο και Κυριακή. Είναι μεγάλη έκθεση με πολλά και ωραία πράγματα. Εκτός από μηχανές και τα συναφή, έχει και εκτυπωτές, εκτυπώσεις, άλμπουμ κτλ. 1
stratigos24 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, Ntinaras είπε Πήγα εγώ χτες, και θα ξαναπάω και Σάββατο και Κυριακή. Είναι μεγάλη έκθεση με πολλά και ωραία πράγματα. Εκτός από μηχανές και τα συναφή, έχει και εκτυπωτές, εκτυπώσεις, άλμπουμ κτλ. Έπεσε το μάτι σου σε κανέναν viltrox 85mm Nikon z? Θέλω να τον δω από κοντά γιατί σκέφτομαι να τον αγοράσω. To ado photo νομίζω τον φέρνει που έχει περίπτερο.
GQPhDFBI Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 @Ntinlanden, @stratigos24, @Ntinaras Θα ξεκινήσω από Κερατσίνι σε 2 ωρίτσες... εάν βολεύει η ώρα, έχω κότερο για βόλτα.... 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα