Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας

Έχω μια σελίδα στο βοοκινγκ ωστόσο θέλω ο κόσμος να με παίρνει τηλέφωνο αντί να κλείνει από το βοοκινγκ. Υπάρχει η δυνατότητα να ανοίξω μια σελίδα στο φβ με το κατάλυμα μου, να πληρώσω διαφήμιση και όταν κάποιος κοιτάει το κατάλυμα μου στο βοοκινγκ να του βγάζει διαφήμιση τη σελίδα μου στο φβ ή το webpage (webnode) που έφτιαξα όπου θα λέει ότι έχω χαμηλότερες τιμές offline ? Όπως στα ξενοδοχεία δηλ και θα με παίρνει τηλέφωνο. 

Αυτή τη στιγμή οι κρατήσεις μέσω βοοκινκ κ μέσω τηλ είναι 70-30 αλλά θα ήθελα να γίνουν 30-70 ή και όλες οι κρατήσεις μέσω τηλεφώνου

Ρώτησα κάποιον επισκεπτη σήμερα αν σκέφτηκε να με καλέσει και είπε ότι αυτό το κάνει μόνο οταν ψάχνει ξενοδοχείο

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από leonidasgr2003
Δημοσ.

Κανενας δεν μπαινει στην διαδικασία να καλέσει ενα ξενοδοχείο για να μαθει απλά την τιμη και την διαθεσιμότητα.

Μπαινει στα διάφορα σιτε που υπαρχουν ξενοδοχεια και τα έχει ολα στο πιατο.

Οι τηλεφωνικες κλησεις για αυτη την δουλεια ειναι αναχρονιστικές και χάσιμο χρόνου, αν ψαχνεις τετοιες λυσεις απλα θα μείνεις πίσω.

Περαν αυτου σαφως ξαι μπορεις να φτιαξεις επαγγελματική σελιδα στο φβ και να πληρώνεις καποια διαφήμιση για προώθηση κάθε τόσο, αλλα θέλει γνώσεις ή να πληρώσεις κάποιον να στο φτιάξει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή θέλεις την δωρεάν διαφήμιση σου από το "βοοκινγκ", αλλά όχι να του δώσεις το νόμιμο ποσοστό από τις κρατήσεις....

Μάλιστα.... 

Επεξ/σία από andreas1gr
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, leonidasgr2003 είπε

Γεια σας

Έχω μια σελίδα στο βοοκινγκ ωστόσο θέλω ο κόσμος να με παίρνει τηλέφωνο αντί να κλείνει από το βοοκινγκ. Υπάρχει η δυνατότητα να ανοίξω μια σελίδα στο φβ με το κατάλυμα μου, να πληρώσω διαφήμιση και όταν κάποιος κοιτάει το κατάλυμα μου στο βοοκινγκ να του βγάζει διαφήμιση τη σελίδα μου στο φβ ή το webpage (webnode) που έφτιαξα όπου θα λέει ότι έχω χαμηλότερες τιμές offline ? Όπως στα ξενοδοχεία δηλ και θα με παίρνει τηλέφωνο. 

Αυτή τη στιγμή οι κρατήσεις μέσω βοοκινκ κ μέσω τηλ είναι 70-30 αλλά θα ήθελα να γίνουν 30-70 ή και όλες οι κρατήσεις μέσω τηλεφώνου

Ρώτησα κάποιον επισκεπτη σήμερα αν σκέφτηκε να με καλέσει και είπε ότι αυτό το κάνει μόνο οταν ψάχνει ξενοδοχείο

Ευχαριστώ

είναι η συνταγή για την αποτυχία. ο κόσμος τα κάνει όλα από τα κινητά του και τα θέλει έτοιμα στο χέρι. 

ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν αυξάνεις την τιμή να συμπεριλάβεις και την προμήθεια.

σαν κάτι γριές σε μανάβικα και σε ψιλικαντζίδικα, που όταν τους δείχνεις κάρτα κατσουφιάζουν. Αύξησε ρε άνθρωπε την τιμή και συμπεριέλαβε την προμήθεια του pos και ασε τον αλλον να πληρωνει οπως θέλει.

Δημοσ.

Πόσο χαμηλότερη θα είναι η τιμή ώστε να ρισκάρει κάποιος να μην κλείσει από τώρα με την ασφάλεια του booking και να κινδυνεύσει να μείνει ξεκρέμαστος?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Κανενας δεν μπαινει στην διαδικασία να καλέσει ενα ξενοδοχείο για να μαθει απλά την τιμη και την διαθεσιμότητα.

Μπαινει στα διάφορα σιτε που υπαρχουν ξενοδοχεια και τα έχει ολα στο πιατο.

Οι τηλεφωνικες κλησεις για αυτη την δουλεια ειναι αναχρονιστικές και χάσιμο χρόνου, αν ψαχνεις τετοιες λυσεις απλα θα μείνεις πίσω.

Προσωπικα διαφωνω με αυτο το σκεπτικο. Η λογικη που ακολουθω τα τελευταια χρονια ειναι η εξης:

1) αναζητηση ξενοδοχειου ή δωματιου σε συγκεκριμενη περιοχη, μοιραια μεσω booking

2) αφου βρω καποιο που μου αρεσει και εμφανιζεται να εχει διαθεσιμοτητα, χτυπαω το ονομα του απευθειας google

3) βρισκω τηλεφωνο επικοινωνιας και κανονιζω τα περαιτερω τηλεφωνικα. Δεν ειναι κανας τρομερος μπελας να παρεις ενα τηλεφωνο. 

Με αυτη τη διαδικασια συνηθως πετυχαινεις καλυτερη τιμη, γιατι γλυτωνεις την προμηθεια του booking αφ'ενος, και αφ'ετερου σε απευθειας συνεννοηση με τον ξενοδοχο μπορει να πεσει και λιγο παζαρι, ιδιως αν συμφωνησεις να πληρωσεις χερατα 😉

9/10 φορες εχει λειτουργησει προς οφελος μου.

Επειδη πιστευω οτι δεν ειμαι ο μονος "εξυπνος" που το κανει ετσι, θα προτεινα στο φιλο TS να φτιαξει τη σελιδα του στο FB ή web με τετοιο τροπο ωστε να μπορει καποιος ευκολα να τον βρει μεσω google (ασυνηθιστο ονομα πχ) χωρις να χρειαζεται σωνει και καλα να περασει μεσω booking για να επικοινωνησει.

Επεξ/σία από lector
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Nabuko είπε

Πόσο χαμηλότερη θα είναι η τιμή ώστε να ρισκάρει κάποιος να μην κλείσει από τώρα με την ασφάλεια του booking και να κινδυνεύσει να μείνει ξεκρέμαστος?

8-10% καλύτερη τιμή προσφέρω και συνήθως κάνουν κράτηση την ίδια ή την προηγούμενη ημέρα

Επεξ/σία από leonidasgr2003
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/4/2022 στις 1:00 ΜΜ, lector είπε

Επειδη πιστευω οτι δεν ειμαι ο μονος "εξυπνος" που το κανει ετσι, 

Δεν εισαι ο μονος. Πολλοι το κανουν αλλα Please και ολοι που ακολουθείτε αυτη την τεχνική μη λετε στους ξενοδόχους κλπ:

1. Ελα ξερω οτι εχεις κενο δωμάτιο το ειδα στο booking.  (Αν πας να μου κλεισεις δωματιο 15Αυγουστο για μια βραδια που στο booking ειναι απο 2-3 και πανω )
  2. Ειδα στο booking το εχεις 100 θα σου βγαλω την προμήθεια και θα μου το δώσεις 85. (Γιατι να στο δωσει αν ειναι ετσι και να μην το αφήσει στην booking και να εχει και την ασφαλεια; )
  3. Δωσε μου το 40 για αποψε μα τετοια ωρα αδειο θα σου μεινει. (...)

Εχω να πω και αλλα 

Ολα ειναι αληθινες συζητήσεις 

Επεξ/σία από gorge18
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, gorge18 είπε

Δεν εισαι ο μονος. Πολλοι το κανουν αλλα Please και ολοι που ακολουθείτε αυτη την τεχνική μη λετε στους ξενοδόχους κλπ:

1. Ελα ξερω οτι εχεις κενο δωμάτιο το ειδα στο booking.  (Αν πας να μου κλεισεις δωματιο 15Αυγουστο για μια βραδια που στο booking ειναι απο 2-3 και πανω )
  2. Ειδα στο booking το εχεις 100 θα σου βγαλω την προμήθεια και θα μου το δώσεις 85. (Γιατι να στο δωσει αν ειναι ετσι και να μην το αφήσει στην booking και να εχει και την ασφαλεια; )
  3. Δωσε μου το 40 για αποψε μα τετοια ωρα αδειο θα σου μεινει. (...)

Εχω να πω και αλλα 

Ολα ειναι αληθινες συζητήσεις 

Δεν κανω κατι τετοιο. Παιρνω τηλ και ρωταω αν εχει δωματιο και ποσο παει. Αν μου πει οσο το χει και στο booking λεω ευχαριστω και το κλεινω, γιατι δεν ειναι τιμιο. Συνηθως λενε λιγοτερο ομως. Το παζαρι θα πεσει απο κοντα. 

Και οι πελατες παντως εχουμε διαφορα περιστατικα. Πριν 2-3 χρονια κλεινω δωματιο καπου μεσω booking, στα 50 (τυχαιο το νουμερο), συμφωνουμε, οκ, μετα απο 2-3 μερες ξανακοιταω και το βλεπω 80, και μου ρχεται μηνυμα να ακυρωσω την κρατηση. Αφου αρνηθηκα και κατεληξε να πεσει πολυ βρισιδι εκατερωθεν, τελικα δε βρηκα το δικιο μου, το μονο που καταφερα ειναι να μου επιστραφουν τα λεφτα, και μετα απο πολυ ταλαιπωρια και πολυ μπλα μπλα με το booking.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To webnode ειναι πολύ ακριβό για να το κανω prenium . αυτη τη στιγμή πληρώνω μονο 24€ / 2ετια στο papaki gr και κανω port fοrward στη webnode. 
αν φτιαξω σελίδα στο φβ με φωτογραφίες και τηλεφωνο με ενα μικρό κόστος διαφήμισης πχ 5€ τη μερα θα μπορούσε οποιος κοιτάει το σπιτι μου στο βοοκινγ μετα να του βγαζει διαφήμιση το φβ με τη σελίδα που έφτιαξα στο φβ και να με παιρνει τηλεφωνο;  Δε θελω πχ να κοιταει καποιος γειτονική πολη και να δείχνει το δικό μου σπιτι γιατί ειναι ανούσιο 
Μπορεί να λειτουργήσει η διαφήμιση στο φβ κατ αυτόν τον τρόπο; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...