Προς το περιεχόμενο

Πρόταση να μπει θεμα "Βιβλία" στην κατηγορία &quot

nikolaos_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι περίπου 1 χρόνο μέσα στο φόρουμ αλλά λόγω χρόνου και σύνδεσης δεν έχω την ευχέρεια να δημοσιεύω πολύ, οπότε αισθάνομαι ότι έχω πολύ λίγο "κύρος" για να προτείνω θέμα στο φόρουμ.

Για να μπω στην ουσία, θα ήθελα να προτείνω να μπει μια συζήτηση με τίτλο "ΒΙΒΛΙΑ" όπως υπάρχει "Μουσική" και "Κινηματογράφος". Δεν ξέρω πόσο ασχολείστε. Εγώ όχι πολύ - σχεδόν καθόλου. Έχω τη γνώμη όμως ότι συμπληρώνει την μεγάλη κατηγορία συζητήσεων που λέγεται "ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ". Ίσως άλλα ελληνικά φόρουμ βέβαια να κάνουν αυτή τη δουλειά καλύτερα: εγώ δεν γνωρίζω, οι (ανα)γνώστες ας απαντήσουν στο τόπικ αυτό.

Τι γνώμη έχετε?

• Super Moderators
Δημοσ.

Το Insomnia forum είναι κατά βάση τεχνολογικό forum - οι κατηγορίες 'Κινηματογράφος' και 'Μουσική' λειτουργούν συμπληρωματικά ως προς το κύριο forum και καλύπτουν τις ανάγκες των μελών για συζήτηση εκτός των καθαρά τεχνολογικών θεμάτων.

Ως εκ τούτου δεν υπάρχει, για το ορατό μέλλον, θέμα προσθήκης νέων υποκατηγοριών στην κατηγορία 'Ψυχαγωγία'.

Δημοσ.

Βιβλία τεχνολογικά δεν υπάρχουν ? Συνδιασμός λογοτεχνίας και τεχνολογίας (όπως κάτι λογοτεχνικά βιβλία με βάση τις μηχανές Turing ) ?

• Moderators
Δημοσ.

Ενα πολυ ενδιαφερον thread περι βιβλιων επιστημονικης φαντασιας υπαρχει στον "Κινηματογραφο"και πολλοι το τιμησαν!Ωραιο θα ειναι παντως αν ειναι εφικτο τετοιο section,καποια στιγμη στο απωτερο μελλον!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...