Προς το περιεχόμενο

Samsung s21 ultra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bardull01 είπε

Θα αλλάζατε το ανωτέρω κινητό για iphone 13 pro?

Αν μου άρεσε περισσότερο το ios και οι μικρές οθόνες, ναι. 😉

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όντας φανατικός androidάκιας το S21+ με "απογοήτευσε" συγκριτικά με την τιμή του και το S8 που είχα πριν. Ειδικά στην κάμερα σε χαμηλό φωτισμό έπαθα πλάκα με την κακή έννοια. Κυριολεκτικά το τελικό αποτέλεσμα σε πολλές φωτο ήταν χειρότερο από το S8. Περίμενα μερικους μήνες μήπως το φτιάξουν το software που αντι να φτιαχνει τις φωτογραφίες, τις χαλούσε κι άλλο 5 στις 10 φορές.  Αλλά τελικά τίποτα. 

Το άλλαξα με 13 Pro και είναι (σχεδόν) μέρα με τη νύχτα σε κάθε τομέα εκτός από την μπαταρία που το 21+ είχε αισθητά καλύτερη διάρκεια.

Δεν έχω τόσο μεγάλο χέρι οπότε οι 6.1 ίντσες είναι ιδανικές. Το pro max που το έπιασα ήταν πολύ φαρδύ για μενα και δεν θα μπορούσα να το κρατήσω με ασφάλεια. 

Αν χρησιμοποιείς Android Auto το Carplay είναι πολύ καλύτερο και δεν κολλάει πραγματικά καθόλου. Το μονο κακο είναι οτι δεν μπορεις να προσθεσεις έξτρα "κολπα" το ιδιο εύκολα. πχ torque pro στην οθονη κλπ. 

Είχα 8 χρόνια από την τελευταία μου ios συσκευή οπότε πρακτικά ήθελα από την αρχή "εκμαθηση". Το ios μαθαίνεται - συνηθίζεται πολύ γρηγορότερα από ότι περίμενα.   Μου πήρε 2 μέρες χαλαρής χρήσης να το συνηθίσω. 

Το face-id ειναι αιώνες καλύτερο από της samsung. Αναγνωριζει τη μουρη πολυ γρηγορότερα και σε ολες τις συνθήκες. Ακομη και σε σχεδόν απόλυτο σκοτάδι. Το λειτουργικό επίσης με μηδενικά κολλήματα, πολύ πιο Responsive και άμεσο. Γενικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την αλλαγή. 

Αν δε χρησιμοποιείς τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το πιο "ανοιχτό" οικοσύστημα του android δεν θεωρώ οτι θα σου λείψει κάτι με αυτή τη μετάβαση.

Επεξ/σία από jodact

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...