Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σκεψου να εκαναν ανακοινωσεις οι εταιριες τυπου κανε χρηση κινητου εως 30 λεπτα την ημερα, απαγορευεται σε παιδια κατω των 6, απο 6 εως 12 μονο 1 ωρα το μηνα.

θα ζηταγαν ποσες αποζημιωσεις για καρκινο κ επικινδυνο προιον κ αποκρυψη κινδυνου.

ενω τωρα δε μιλαει κανεις, no problem for them,

εβγαλαν κ μελετη ορφορντ ο,τι να ναι

Επεξ/σία από Stefanos683
  • Like 1
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το υπόλοιπο 20% είναι άνδρες χωρίς χέρια να υποθέσω? 

Εχουνε βγαλει τριχες στην παλαμη.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, sold13r είπε

μιλάς 10 λεπτά στο κινητό και σε έχει πιάσει πονοκέφαλος... 

Όταν μιλάω με την γυναίκα μου, εμένα με πιάνει πονοκέφαλος στο δίλεπτο, ποια 10 τώρα

• Thanks 1
Δημοσ.

ΣΙΓΆ ΝΑ ΜΗΝ ΈΛΕΓΑΝ ΌΤΙ ΑΥΞΆΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΊΝΔΥΝΟ, ΧΑΖΟΊ ΕΙΝΑΙ... ΘΑ ΧΆΣΟΥΝ ΠΩΛΉΣΕΙΣ. ΈΧΩ ΒΑΡΕΘΕΊ ΝΑ ΔΙΑΒΆΖΩ ΒΛΑΚΙΕΣ ΑΠΛΆ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΉΜΑ. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, kotronas είπε

Μύθος όπως και ο αυνανισμός που τυφλώνει, το 80% έπρεπε να είμασταν τυφλοί μέχρι τώρα.

Ξσησησησηηιθηδωωεξσξ ξσυταφωαβιδ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

Συγκεκριμένα, η έρευνα βασίζεται σε δείγμα περίπου 776,000 γυναικών μεταξύ 50 και 80 ετών, γεννηθείσες στο Ηνωμένο Βασίλειο μεταξύ 1935 και 1950, χρησιμοποιώντας τα δεδομένα υγείας τους από το 2001 έως και το 2011 σε συνεργασία με ερωτηματολόγια ανά τακτά διαστήματα.

Μιλάμε για μια εποχή πριν τα smartphone, πριν καν το 4G. Καμία σχέση η παρούσα έκθεση που έχει κάποιος με τα always-on data με την έκθεση εκείνη την εποχή.

Επεξ/σία από cubilone
Δημοσ.
16 ώρες πριν, kotronas είπε

Μύθος όπως και ο αυνανισμός που τυφλώνει, το 80% έπρεπε να είμασταν τυφλοί μέχρι τώρα.

Κάντο 99% 

Δημοσ.

έγινε η έρευνα το 2011 σε 50χρονες και 80χρονες;;; ρε πλάκα μας κάνουν εδώ τώρα αυτές οι ηλικίες δεν χρησιμοποιούν κινητά,  τότε ακόμη λιγότερο, ας κάνουν την έρευνα σε 14άχρονα μέχρι 40άχρονα που δεν ξεκολλάνε το κινητό από επάνω τους να δούμε αν θα είναι τα ίδια αποτελέσματα.

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, filip123go είπε

Τα ίδια έλεγαν και για την τηλεόραση. Αν είσαι ενήλικος, μάθε να το χρησιμοποιείς σωστά. Αν είσαι ανήλικος, θα έπρεπε οι γονείς σου να σε είχαν διδάξει να το χρησιμοποιείς σωστά. Και στο φινάλε όσοι θέλουν να αποβλακωθουν, ας αποβλακωθουν. Σιγά μην σε ρωτήσουν κ όλας (και εσένα , και εμένα, και οποιονδήποτε άλλον).

Πήγα να σου απαντήσω σοβαρά αρχικά, αλλά βλέποντας το βλακώδες και υπεροπτικο ύφος που χρησιμοποιείς και σε άλλες απαντήσεις, δεν έχει νόημα. 

Μακάριος και εσύ, μαζί με τους υπόλοιπους. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Helionar είπε

Πήγα να σου απαντήσω σοβαρά αρχικά, αλλά βλέποντας το βλακώδες και υπεροπτικο ύφος που χρησιμοποιείς και σε άλλες απαντήσεις, δεν έχει νόημα. 

Μακάριος και εσύ, μαζί με τους υπόλοιπους. 

Αν πήγαινες να μου απαντήσεις σοβαρά, το post σου θα είχε αξία. Τώρα δεν έχει απολύτως καμία.

Επίσης, θα σου απαντούσα και εγώ σοβαρά.

Επεξ/σία από filip123go
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πραγματική συζήτηση πριν από πολλά χρόνια με κοπέλα που έχει στήσει παρέα 10+ ατόμων για σημαντική εκδήλωση, επειδή λόγω άποψης δεν είχε κινητό και δεν μπορούσαμε να τη βρούμε (όλοι μας σε φάση να την καρυδωσουμε):

-Γιατι καλή μου δεν παίρνεις ενα κινητό όπως όλος ο κόσμος;

-Γιατι με το κινητό τρως ακτινοβολία και ζεις λιγότερο

- Ναι αλλά χωρίς κινητό εκνευριζεις όλους τους γύρω σου και ζεις πολύ λιγότερο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...