john_dr Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Πλέον το κινητό έχει ενσωματωθεί στην ανθρώπινη κοινωνία. Αν γινόταν ένα γκάλοπ που να ζήταγε από τους συμμετέχοντες να διαλέξουν μία από τις δύο παρακάτω επιλογές - χρήση κινητού και καρκίνο εγκεφάλου σε 30 χρόνια - μη χρήση κινητού για τα επόμενα 30 χρόνια άραγε ποια επιλογή θα πετύχαινε το υψηλότερο ποσοστό;
Zergoulini Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Ναι αλλα ποιος ειπε οτι οι γυναικες εχουν εγκεφαλο; Black humor κανω μη βρισετε.
neo80 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Πιθανοί κίνδυνοι από την ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων πανεπιστήμιο Harvard. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2022 από neo80
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Σε ένα ιδανικό κόσμο όσοι θα θεωρούσαν ότι οι μελέτες που δεν δείχνουν καρκίνο από τα κινητά είναι στημένες, δεν θα χρησιμοποιούσαν ποτέ smartphones για να γράφουν την άποψη τους στο ίντερνετ.
andreas1gr Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 9 ώρες πριν, Helionar είπε το ρίσκο καρκίνου όχι, της αποβλάκωσης όμως; Κλείσε τότε το κινητό σου, το pc σου, την tv σου και μην τα ξανά ανοίξεις... Αντε κάνε την αρχή...
mazos Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Ωχχ πάει η δικαιολογία στην γκόμενα για να το κλείνω όταν με πρήζει..
Hacker?pcs Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 8 hours ago, filip123go said: Αν δεν σου αρέσει, μην την λαμβάνεις υπόψη σου. Καπνιστής είσαι και θίχτηκες; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Η ΧΡΗΣΗ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ, Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΒΛΑΠΤΕΙ. Καταλαβατε;
stefanos_th Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Πανεπιστήμιο Οξφόρδης: Τα κινητά δεν αυξάνουν το ρίσκο εμφάνισης καρκίνου στον εγκέφαλο 4 1
pcos Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 δε μου κανει, θελω επιβαιβεωση και απο φλορεντια 1
Arkin Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 12 ώρες πριν, kotronas είπε Μύθος όπως και ο αυνανισμός που τυφλώνει, το 80% έπρεπε να είμασταν τυφλοί μέχρι τώρα. Το υπόλοιπο 20% είναι άνδρες χωρίς χέρια να υποθέσω?
kostasfalcon Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 12 ώρες πριν, userino είπε Τ' αγόρι μου τ' αγόρι μου τ' αγόρι μου γλυκό και τραγανό σαν καραμέλα και πόζες όταν παίρνει άντρα ώριμου τ' αγόρι μου είναι μούρλια, είναι τρέλα Η Βουγιουκλάκη αποβλακώνει περισσότερο
qwasd Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Αφιερωμένο σε αυτούς που μιλάνε και κρατάνε το κινητό σαν ρυζογκοφρέτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα