Nik1239 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Καλησπέρα , ψάχνω ασύρματο φορτιστή για το s20 fe μου διότι είναι πολύ βολικος και δεν χρειάζεται να βγάζω βάζω καλώδια όλη την ώρα ακόμα και αν θέλω να το φορτίσω ελάχιστα για να βγω ας πουμε. Τι προτείνετε; Είμαι ανάμεσα σε αυτούς https://www.e-shop.gr/baseus-wireless-charger-simple-10w-black-p-TEL.062606 https://www.e-shop.gr/samsung-galaxy-s21-wireless-qi-fast-charger-pad-ep-p1300bb-black-p-TEL.077481 https://www.skroutz.gr/s/12149736/Samsung-Ασύρματος-Φορτιστής-Qi-Pad-Λευκός-EP-PG920-Bulk.html? Υπάρχει κάτι άλλο ή ποιο από αυτά είναι καλύτερο; Θέλω είναι όσο πιο κρύος γίνεται για να προστατεύσω την μπαταρία (εννοείτε θα έχω κλειστή την γρήγορη φόρτιση) γιατί θα το αφήνω πάνω όλο το βράδυ να φορτίζει μέχρι τα 85%. Budget μέχρι 20-30€ καλά δεν είναι; Πάνω στον 15w της Samsung θα το βαλω.
Fulgore Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Ασύρματο φορτιστή χρησιμοποιείς καθαρά για λόγους ευκολίας,παρόλο που όλοι ανεβάζουν θερμοκρασίες αφού έτσι φορτίζουν το κινητό. Αν είναι να απασχολεί κάποιον η μπαταρία σε συσκευή κόστους 300ευρώ, τότε καλύτερα να μην πάρεις καθόλου. Για αυτό δεν παίρνεις καμια απάντηση. Γιατί όποιον τον απασχολεί η μπαταρία(κυρίως σε ακριβότερες συσκευές),δεν χρησιμοποιεί ασύρματη φόρτιση.
Nik1239 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Ασύρματο φορτιστή χρησιμοποιείς καθαρά για λόγους ευκολίας,παρόλο που όλοι ανεβάζουν θερμοκρασίες αφού έτσι φορτίζουν το κινητό. Αν είναι να απασχολεί κάποιον η μπαταρία σε συσκευή κόστους 300ευρώ, τότε καλύτερα να μην πάρεις καθόλου. Για αυτό δεν παίρνεις καμια απάντηση. Γιατί όποιον τον απασχολεί η μπαταρία(κυρίως σε ακριβότερες συσκευές),δεν χρησιμοποιεί ασύρματη φόρτιση. Άρα δεν αξίζει λες ε; Μάλλον θα μείνω με το καλώδιο και σε περίπτωση που χαλάσει το βύσμα θα αναγκαστώ να πάω σε ασύρματο.
chios Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Το λες και μόνος σου δεν θέλεις να ανεβάζει θερμοκρασία, αν το αφήνεις όλο το βράδυ με έναν μικρό απλό φορτιστή 10w είσαι οκ Έχω κινητό παλιό πάνω από 6 χρόνια τώρα και δεν χάλασε η θύρα εσένα γιατί να χαλάσει; Θα παλέψεις με το καλώδιο; 1
Fulgore Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Άρα δεν αξίζει λες ε; Μάλλον θα μείνω με το καλώδιο και σε περίπτωση που χαλάσει το βύσμα θα αναγκαστώ να πάω σε ασύρματο. Καλύτερα όχι. Αν θές απλά πάρε μια βάση στήριξης κινητού και βάζε το εκεί να φορτίζει με καλώδιο πχ
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 9 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Άρα δεν αξίζει λες ε; Μάλλον θα μείνω με το καλώδιο και σε περίπτωση που χαλάσει το βύσμα θα αναγκαστώ να πάω σε ασύρματο. Εχεις χαλάσει πολλά βύσματα μέχρι τωρα;
Nik1239 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Εχεις χαλάσει πολλά βύσματα μέχρι τωρα; Κανένα απλά ποτέ δεν ξέρεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα