Προς το περιεχόμενο

Zyxel t50b

e1995kati

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας μίλησα με wind θέλω να συνδέσω δικό μου ρούτερ και για την τηλεφωνια μου είπαν ότι μπορώ να έχω το δικό τους σε bridge mode αν μπορείτε πείτε μου τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω ώστε το zyxel t50b να πάρει από wan kai na leitourgisei h thlefonia. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει επιλογή στο μενού της σύνδεσης. Βάζεις Bridge Mode και VLAN ID, αντί του ΡΡΡοΕ που έχει εξαρχής. Μετά στον δικό σου router ορίζεις να κάνει κλήση ΡΡΡοΕ με τα σωστά username/password.

Το zyxel κάνει register sthn thlefonia mono με τα στοιχεία winduser@tellas gr kai password έτσι δουλεύει η τηλεφωνία αλλά όχι το ίντερνετ για κάποιο περίεργο λόγο.....αν στο αρχικό ρούτερ βάλω τα στοιχεία όμως που έχω απ' την wind λειτουργεί το ίντερνετ αλλά όχι η τηλεφωνία....οπότε δεν ξέρω ποια στοιχεία να βάλω με τα πρώτα συγχρονίζει χωρίς δίκτυο με τα στοιχεία που έχω από wind που είναι ένα Μάιλ με το όνομα μου και το σταθερό μου δεν γίνετε κάτι.

Ara vazo bridge sto vlan 835 kai ap to allo me pia stoixeia na kano klisi

Screenshot_20220403-194908.jpg

Δηλ με τα στοιχεία που είναι του τύπου πχ [email protected] kai pas 2310.....λειτουργεί το ίντερνετ....με τα winduser συγχρονίζει το ρούτερ με όλλα τα λαμπάκια αλλά χωρίς δίκτυο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...