kostasbm Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 επειδή εμένα Ελληνικό αρκετά χρονια ο Διονύσης σε αυτή τη περιοχή είναι ο καλυτερος κάποιες ώρες γινεται χαμος η στάση του μέτρο είναι στα 200 μέτρα γιαυτους που θέλουν να πάνε από κοντινή περιοχή με μέτρο 1
SabotazNic Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Lilith19 είπε Τώρα μου διαφεύγει το όνομα, αλλά παλιότερα μια φίλη είχε κάνει συμφωνία με ένα μαγειρείο να παίρνει καθημερινά από εκεί και να πληρώνει με τον μήνα. Το κόστος έβγαινε γύρω στα 2-3 ευρώ την μέρα μαζί με σαλάτα. Ίσως να υπάρχουν κάποια που το κάνουν και τώρα. 2-3 ευρω με σαλατα. Μαλιστα. Καποιοι ή εχουν πολυ σκουπιδι για πρωτες υλες, ή ξεπλενουν χρημα.
The_Judas Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 ή έχουν χαμηλά έξοδα ή βάζουν μικρές μερίδες.
tsaltinho Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Σπιτική κουζινα. Εχει μαγαζια σε παρα πολλες περιοχες της Αττικης. Μπορεις να μπεις στο site και να δεις τιμες και menu σε καθε μαγαζι. Value for money και τα περισσοτερα πιάτα κάτω απο 5 ευρώ. https://spitikikouzina.gr/ 2
SabotazNic Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 8 ώρες πριν, The_Judas είπε ή έχουν χαμηλά έξοδα ή βάζουν μικρές μερίδες. Ούτε προ κορωνοϊού δεν έβγαινε έτσι μαγαζί. Ακόμα και χωρίς ενοίκιο. Μόνο αν έπαιρνε φαγητό 2+ ημερών το οποίο ίσως ήταν για πέταγμα μετά από καμιά μέρα ακόμα, ή αυστηρά λαδερά. Αλλά και πάλι, στα 2-3 ευρώ έχει ήδη ένα 30% έξοδα ΦΠΑ και συσκευασίες φαγητού/σακούλες. Οπότε.... 1
Miracle Worker Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Σε ένα μεγάλο Σκλαβενίτη (Κηφισίας-Αλεξάνδρας) έχει και τραπεζάκια να κάτσεις. Έχει και κάτι έξτρα φαγητά από ότι οι συνοικιακοί, όπως δικές του μεγάλες σαλάτες, σούσι, προϊόντα φούρνου κ.α.. Πάντως, δεν ξέρω αν το παρατήρησε κανείς αλλού, αλλά σήμερα που πήγα, κάποια έτοιμα φαγητά που παίρνω συνήθως είχαν +0,50 ευρώ πάνω. Τα γεμιστά π.χ., είχαν πάνω από 4,00 ευρώ.
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 35 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε κάποια έτοιμα φαγητά που παίρνω συνήθως είχαν +0,50 ευρώ πάνω. Τα γεμιστά π.χ., είχαν πάνω από 4,00 ευρώ. Τα πήρε κι αυτά η μπάλα με τον πόλεμο... 1
*nenya* Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 9 hours ago, tsaltinho said: Σπιτική κουζινα. Εχει μαγαζια σε παρα πολλες περιοχες της Αττικης. Μπορεις να μπεις στο site και να δεις τιμες και menu σε καθε μαγαζι. Value for money και τα περισσοτερα πιάτα κάτω απο 5 ευρώ. https://spitikikouzina.gr/ 4 περιοχες δεν τις λες και πάρα πολλες παντως...
Nabuko Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 11 λεπτά πριν, *nenya* είπε 4 περιοχες δεν τις λες και πάρα πολλες παντως... Δεν είναι 4. Μήπως είδες τα 4 νέα καταστήματα και μπερδεύτηκες? 1
Menelaos83 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Ειναι 37 μαγαζια οποτε ειναι ικανοποιητικος αριθμος ωστε να καλυψει μεγαλο μερος της Αθηνας. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Στα Εξάρχεια υπάρχει ο Αχιλλέας - Βεργίνα, , ξεκινάνε από 5.5 ευρώ αλλά ο μέσος όρους τους είναι 6 με 7 ευρώ. Τα 2.5 - 3.5 ευρώ που ανέφεραν κάποιοι στην αρχή, μπράβο σε όποιο μαγαζί μπορεί να πουλάει τόσο αλλά εμένα δεν με πείθει εύκολα να πάω να φάω από τέτοιους, ουσιαστικά είτε μπαίνουν μέσα είτε πουλάνε σκουπίδια όπως αναφέρθηκε. 1
*nenya* Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 3 hours ago, Nabuko said: Δεν είναι 4. Μήπως είδες τα 4 νέα καταστήματα και μπερδεύτηκες? Μαλλον ειδα αυτα τα 4 που λεει στο site τους. Θα ψαξω αν εχει καπου αλλου λιστα με ολα τα καταστηματα μαζεμενα γιατί μ'ενδιαφερει κι εμενα να δοκιμασω!
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, *nenya* είπε Μαλλον ειδα αυτα τα 4 που λεει στο site τους. Θα ψαξω αν εχει καπου αλλου λιστα με ολα τα καταστηματα μαζεμενα γιατί μ'ενδιαφερει κι εμενα να δοκιμασω! κάτω κάτω στην σελίδα τους έχει χάρτη.
*nenya* Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 1 minute ago, Ukforthemoment said: κάτω κάτω στην σελίδα τους έχει χάρτη. Αυτον έβλεπα τωρα...τελικα δεν εχω κανενα πολυ κοντα μου. Και το κοντινοτερο δεν διαθετει delivery. 1
tsaltinho Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 9 ώρες πριν, *nenya* είπε Αυτον έβλεπα τωρα...τελικα δεν εχω κανενα πολυ κοντα μου. Και το κοντινοτερο δεν διαθετει delivery. Σε ποια περιοχη μενεις αν επιτρεπεται. Το λεω γιατι στον χαρτη δεν εχει μεσα το καταστημα της Γλυφαδας, αλλα εχει ανοιξει εδω και 6 μηνες, στην Λαζαρακη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα