CONAN_ Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Ενδιαφέρομαι και εγώ να μάθω. Θα έρθω για 1 εβδομάδα στην Αθήνα, και δεν θέλω να τρώω συνέχεια σουβλάκια. θα μείνω στην Πανόρμου αλλά μπορώ να μετακινηθώ όπου έχει στάση μετρό/ηλεκτρικό. Ειδικά Πανόρμου έχει πάρα πολλά ψητοπωλεία και εστιατόρια με ποιοτικό φαγητό . Σίγουρα δεν θα απογοητευτεις !
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Σπιτική Κουζίνα Περιστέρι 21 0577 6274 https://maps.app.goo.gl/oPN8NXxaGRaHiLaw8 Παίρνω αρκετα συχνά . Απο ποιότητα ειναι αρκετά συμπαθητικά. 2 2
petrakiskap Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Lidl- Σκλαβενίτης- Μασούτης. Αυτά τα 3 επιλέγω συνήθως. Σε αυτά βρίσκεις φαγητά με 2 ευρώ, με 3 ευρώ, 4 κτλ.. Και υπάρχουν αρκετά φαγητά να επιλέξεις. Αλλα είναι έτοιμα πχ στον μασούτη, άλλα θέλουν ζέσταμα . Επεξ/σία 2 Απριλίου 2022 από petrakiskap 2
*nenya* Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Μασουτης και Σκλαβενιτης, αναλογα ποιο εχεις πιο κοντα σου. Οι τιμες παιζουν απο 3 εως 6+. Επισης, μπορεις να παρεις και ολοκληρο ή μισο ψητο κοτοπουλο. 3
SabotazNic Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, *nenya* είπε Επισης, μπορεις να παρεις και ολοκληρο ή μισο ψητο κοτοπουλο. Ταισμενα με τετοιο τροπο, για να φαινονται πιο τσιμπημενα απο οτι ειναι
hydra7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Για αυτούς που "θέλουν κάτι παραπάνω από 2 πιτόγυρα για να χορτάσουν" υπάρχει κάτι που να είναι ικανοποιητικό και σαν ποσότητα;
tigergreg Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Aπο σουπερμαρκετ σκλαβενιτης ειναι το νουμερο 1... Λαχανοντολμαδες-γιουβαρλακια-σουφλε-βραστα λαχανικα ειναι απ τα καλυτερα του και δεν εχω βαρος στο στομαχι. Απο αλυσιδες τα 2 τελευταια χρονια μονο "σπιτικη κουζινα" ως ποιοτικο και με χαμηλη τιμη. Ψαροσουπα-κρεατοσουπα-κοτοσουπα με λιγο λαδι και λεμονι αψογες. Πολυ ωραια τα...σουφλε-σουτζουκακια με πουρε-ρολο κοτοπουλο-ψητα μπριζολακια- τουρλου η φασολακια-φρικασε κλπ που αλλαζουν καθε μηνα αλλα και εποχη. Μονο ελαττωμα μικρες μεριδες μονο σε 2-3 περιπτωσεις και πολυ ελαφρια η σκορδαλια του (σχεδον πατατοσαλατα) στον τηγανητο μπακαλιαρο. Ισως επειδη ειναι σε πιατσες με πολλα γραφεια η δημοσιες υπηρεσιες. Ενημερωση εδω για καθημερινο μενου και τιμες... https://spitikikouzina.gr/ 8 1
Theofilos85 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Στις 2/4/2022 στις 5:19 ΜΜ, Nabuko είπε Και έξω απ' το μετρό Ηλιούπολης έχει (ή είχε) ένα που μετά από κάποια ώρα το απόγευμα τα έδινε όλα με 2,5 ευρώ για να φύγουν. Αυτό που ειναι διπλα απο τον ευθυγράμμισα
margaritagr Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μια περίοδο έπαιρνα από Σκλαβενίτη φαγητά τα οποία είναι τιμιότατα με αγαπημένο το παστίτσιο. 5 1
Nabuko Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 11 λεπτά πριν, Theofilos85 είπε Αυτό που ειναι διπλα απο τον ευθυγράμμισα Όχι. Λίγο πιο πέρα. Αυτό 3
Theofilos85 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ναι νομίζω κατάλαβα που λες!!! Τρέλα φαγητά φτιάχνει-έφτιαχνε γιατί δεν ξέρω αν λειτουργεί ακόμα είναι η ρεματιά στον παράδρομο της βουλιαγμένης εκεί που ήταν ένα βενζινάδικο και διπλα μια παιδική χαρά μέσα στον δρόμο!!!! Τρέλες μερίδες κεμπάπ και αλλα πολλάσε πολυ καλες τιμές..... Διεύθυνση: Μενελάου 2, Ηλιούπολη 163 46 Τηλέφωνο: 21 0975 1823 Νομίζω ότι έχει κλείσει.... Επεξ/σία 5 Απριλίου 2022 από Theofilos85
Nabuko Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, Theofilos85 είπε Ναι νομίζω κατάλαβα που λες!!! Τρέλα φαγητά φτιάχνει-έφτιαχνε γιατί δεν ξέρω αν λειτουργεί ακόμα είναι η ρεματιά στον παράδρομο της βουλιαγμένης εκεί που ήταν ένα βενζινάδικο και διπλα μια παιδική χαρά μέσα στον δρόμο!!!! Τρέλες μερίδες κεμπάπ και αλλα πολλάσε πολυ καλες τιμές..... Διεύθυνση: Μενελάου 2, Ηλιούπολη 163 46 Τηλέφωνο: 21 0975 1823 Νομίζω ότι έχει κλείσει.... Όχι, ούτε αυτό λέω. Αναφέρομαι στο To Manna Πύρρωνος 4-6, Ηλιούπολη
Lilith19 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Τώρα μου διαφεύγει το όνομα, αλλά παλιότερα μια φίλη είχε κάνει συμφωνία με ένα μαγειρείο να παίρνει καθημερινά από εκεί και να πληρώνει με τον μήνα. Το κόστος έβγαινε γύρω στα 2-3 ευρώ την μέρα μαζί με σαλάτα. Ίσως να υπάρχουν κάποια που το κάνουν και τώρα. 1 1
DrLo Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 2/4/2022 στις 4:55 ΜΜ, redhotstef είπε Γενικά, ψαγμενα φοιτητομαγαζα αν ξέρετε πείτε μέρη τοποθεσίες μαγαζιά. Να αρχίσω πρώτος και γιατί άνοιξα αυτό το θέμα. Μου έκανε εντύπωση γενικά ένα μαγαζί στο μεγάλο πεύκο, ... Τί; Επεξ/σία 7 Απριλίου 2022 από DrLo
redhotstef Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, DrLo είπε Τί; Που κολλάς; Δέκα λεπτά με το ελικόπτερο είναι Αθήνα -μεγαλο πεύκο. Όχι φοιτητικά, έστω, για φαντάρους. Πάντως γενικά άνοιξα αυτό το θέμα για μαγαζιά στα οποία μπορείς και να κάτσεις εκεί, να πιεις και ένα κρασάκι πχ. Όσον αφορά τα σουπερμάρκετ δεν το ήξερα ότι προσφέρουν μαγειρευτά φαγητα έτοιμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα