Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Ενδιαφέρομαι και εγώ να μάθω. Θα έρθω για 1 εβδομάδα στην Αθήνα, και δεν θέλω να τρώω συνέχεια σουβλάκια. θα μείνω στην Πανόρμου αλλά μπορώ να μετακινηθώ όπου έχει στάση μετρό/ηλεκτρικό.

Ειδικά Πανόρμου έχει πάρα πολλά ψητοπωλεία και εστιατόρια με ποιοτικό φαγητό . Σίγουρα δεν θα απογοητευτεις !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Lidl- Σκλαβενίτης- Μασούτης. Αυτά τα 3 επιλέγω συνήθως. Σε αυτά βρίσκεις  φαγητά με 2 ευρώ, με 3 ευρώ, 4 κτλ.. Και υπάρχουν αρκετά φαγητά να επιλέξεις. Αλλα είναι έτοιμα πχ στον μασούτη, άλλα θέλουν ζέσταμα .

Επεξ/σία από petrakiskap
  • Like 2
Δημοσ.

Μασουτης και Σκλαβενιτης, αναλογα ποιο εχεις πιο κοντα σου. Οι τιμες παιζουν απο 3 εως 6+. Επισης, μπορεις να παρεις και ολοκληρο ή μισο ψητο κοτοπουλο. 

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, *nenya* είπε

Επισης, μπορεις να παρεις και ολοκληρο ή μισο ψητο κοτοπουλο. 

Ταισμενα με τετοιο τροπο, για να φαινονται πιο τσιμπημενα απο οτι ειναι

Δημοσ.

Για αυτούς που "θέλουν κάτι παραπάνω από 2 πιτόγυρα για να χορτάσουν" υπάρχει κάτι που να είναι ικανοποιητικό και σαν ποσότητα;

Δημοσ.

Aπο   σουπερμαρκετ   σκλαβενιτης  ειναι  το  νουμερο  1...

Λαχανοντολμαδες-γιουβαρλακια-σουφλε-βραστα  λαχανικα  ειναι  απ  τα  καλυτερα  του

και  δεν  εχω   βαρος  στο  στομαχι.

Απο   αλυσιδες  τα  2  τελευταια   χρονια  μονο   "σπιτικη  κουζινα"   ως   ποιοτικο  και  με   χαμηλη  τιμη.

Ψαροσουπα-κρεατοσουπα-κοτοσουπα   με  λιγο  λαδι  και  λεμονι   αψογες.

Πολυ  ωραια  τα...σουφλε-σουτζουκακια  με  πουρε-ρολο  κοτοπουλο-ψητα  μπριζολακια-

τουρλου  η  φασολακια-φρικασε  κλπ   που  αλλαζουν   καθε   μηνα  αλλα  και  εποχη.

Μονο   ελαττωμα  μικρες  μεριδες   μονο  σε  2-3   περιπτωσεις  και   πολυ  ελαφρια  η  σκορδαλια

του  (σχεδον  πατατοσαλατα)  στον  τηγανητο  μπακαλιαρο.

Ισως  επειδη   ειναι  σε   πιατσες  με  πολλα  γραφεια  η  δημοσιες   υπηρεσιες.

Ενημερωση   εδω   για  καθημερινο   μενου  και  τιμες...

https://spitikikouzina.gr/

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 2/4/2022 στις 5:19 ΜΜ, Nabuko είπε

Και έξω απ' το μετρό Ηλιούπολης έχει (ή είχε) ένα που μετά από κάποια ώρα το απόγευμα τα έδινε όλα με 2,5 ευρώ για να φύγουν.

Αυτό που ειναι διπλα απο τον ευθυγράμμισα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι νομίζω κατάλαβα που λες!!!

Τρέλα φαγητά φτιάχνει-έφτιαχνε γιατί δεν ξέρω αν λειτουργεί ακόμα είναι η ρεματιά στον παράδρομο της βουλιαγμένης εκεί που ήταν ένα βενζινάδικο και διπλα μια παιδική χαρά μέσα στον δρόμο!!!! Τρέλες μερίδες κεμπάπ και αλλα πολλάσε πολυ καλες τιμές..... 

Διεύθυνση: Μενελάου 2, Ηλιούπολη 163 46

Νομίζω ότι έχει κλείσει....
Επεξ/σία από Theofilos85
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Theofilos85 είπε

Ναι νομίζω κατάλαβα που λες!!!

Τρέλα φαγητά φτιάχνει-έφτιαχνε γιατί δεν ξέρω αν λειτουργεί ακόμα είναι η ρεματιά στον παράδρομο της βουλιαγμένης εκεί που ήταν ένα βενζινάδικο και διπλα μια παιδική χαρά μέσα στον δρόμο!!!! Τρέλες μερίδες κεμπάπ και αλλα πολλάσε πολυ καλες τιμές..... 

Διεύθυνση: Μενελάου 2, Ηλιούπολη 163 46

Νομίζω ότι έχει κλείσει....

Όχι, ούτε αυτό λέω. Αναφέρομαι στο 

To Manna

Πύρρωνος 4-6, Ηλιούπολη

Δημοσ.

Τώρα μου διαφεύγει το όνομα, αλλά παλιότερα μια φίλη είχε κάνει συμφωνία με ένα μαγειρείο να παίρνει καθημερινά από εκεί και να πληρώνει με τον μήνα. Το κόστος έβγαινε γύρω στα 2-3 ευρώ την μέρα μαζί με σαλάτα. Ίσως να υπάρχουν κάποια που το κάνουν και τώρα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/4/2022 στις 4:55 ΜΜ, redhotstef είπε

Γενικά, ψαγμενα φοιτητομαγαζα αν ξέρετε πείτε μέρη τοποθεσίες μαγαζιά.

Να αρχίσω πρώτος και γιατί άνοιξα αυτό το θέμα.

Μου έκανε εντύπωση γενικά ένα μαγαζί στο μεγάλο πεύκο, ...

Τί;

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, DrLo είπε

Τί;

Που κολλάς; Δέκα λεπτά με το ελικόπτερο είναι Αθήνα -μεγαλο πεύκο.

Όχι φοιτητικά, έστω, για φαντάρους. 

Πάντως γενικά άνοιξα αυτό το θέμα για μαγαζιά στα οποία μπορείς και να κάτσεις εκεί, να πιεις και ένα κρασάκι πχ. 

Όσον αφορά τα σουπερμάρκετ δεν το ήξερα ότι προσφέρουν μαγειρευτά φαγητα έτοιμα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...