redhotstef Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Μαγαζιά που ίσως γνωρίζετε πού να προσφέρουν φθηνά μαγειρευτά φαγητά; Όχι ταβέρνες. 5€ είναι το όριο. Δεν είναι τα δύο ευρώ πιο πάνω (7 στις ταβέρνες), έχω βρει μαγαζί και με 3 € ολόκληρη μερίδα φαγητού. Γενικά, ψαγμενα φοιτητομαγαζα αν ξέρετε πείτε μέρη τοποθεσίες μαγαζιά. Να αρχίσω πρώτος και γιατί άνοιξα αυτό το θέμα. Μου έκανε εντύπωση γενικά ένα μαγαζί στο μεγάλο πεύκο, η ΜΠΑΛΚΙΖΑ, εκ πρώτης όψεως δεν μου έκανε κλικ να μπούμε με τη παρέα μεσα, αλλά προσέφερε όντως 5 ευρώ ένα σωρό μαγειρευτά και σε μεγάλες ποσότητες. Και αναρωτήθηκα αν υπάρχουν τέτοια μαγαζιά στην Αθήνα παρόμοια. Ευχαριστώ. 1
Nabuko Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Και έξω απ' το μετρό Ηλιούπολης έχει (ή είχε) ένα που μετά από κάποια ώρα το απόγευμα τα έδινε όλα με 2,5 ευρώ για να φύγουν. 1 1 1
SabotazNic Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 22 λεπτά πριν, redhotstef είπε 5€ είναι το όριο. Δεν είναι τα δύο ευρώ πιο πάνω (7 στις ταβέρνες), έχω βρει μαγαζί και με 3 € ολόκληρη μερίδα φαγητού. Επειδή έχουμε εστιατόριο. Αν νιώθεις άνετα να πληρώνεις 3 ή 5 ευρώ για φαγητό, και να τρως ότι σκουπίδι αγοράζει ως πρώτη ύλη, καλώς. 100% αυτά τα μαγαζιά πλέον δεν έχουν ποιότητα. Πιο πολύ αξία θα έχουν τα χρήματα σου, αν κάτσεις το ΣΚ να μαγειρέψεις για όλη την εβδομάδα. Τα περισσότερα φαγητά μένουν άνετα στην συντήρηση 3-4 μέρες. Μπορείς να βάλεις και στην κατάψυξη. Ιδέες: 3 μερίδες γεμιστά, οι 2 κατάψυξη, μαγειρεμένος κιμάς σε ποσότητα, χώρισε τον σε μικρότερες μερίδες και κατάψυξη, παστίτσιο, μπριζόλες με πατ φούρνου κτλ.. 14
turbat0s Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 20 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Αν νιώθεις άνετα να πληρώνεις 3 ή 5 ευρώ για φαγητό, και να τρως ότι σκουπίδι αγοράζει ως πρώτη ύλη Αυτό...
gokuthelegend Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Ενδιαφέρομαι και εγώ να μάθω. Θα έρθω για 1 εβδομάδα στην Αθήνα, και δεν θέλω να τρώω συνέχεια σουβλάκια. θα μείνω στην Πανόρμου αλλά μπορώ να μετακινηθώ όπου έχει στάση μετρό/ηλεκτρικό.
Dante80 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Για γρήγορο μαγειρευτό φαγητό, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και σε franchise, όπως για παράδειγμα το Bread factory. Έχει πολύ καλές τιμές ενώ η ποιότητα και γεύση στα φαγητά που έχω δοκιμάσει (κυρίως όσπρια και λαδερά) είναι ανεκτή κατά την γνώμη μου. 54 λεπτά πριν, redhotstef είπε Μαγαζιά που ίσως γνωρίζετε πού να προσφέρουν φθηνά μαγειρευτά φαγητά; Επεξ/σία 2 Απριλίου 2022 από Dante80 1
lector Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 17 λεπτά πριν, Dante80 είπε Bread factory "Φουρνος" που πιανει μισο οικοδομικο τετραγωνο πιο πολυ βιομηχανια μου θυμιζει, και το βιομηχανικο φαγητο κατα τη γνωμη μου δεν ειναι ο,τι καλυτερο σε ποιοτητα, οσο νοστιμο κι αν ειναι. 5 1
redhotstef Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δεν μας ενδιαφέρει η ποιότητα για μια φορά στο τόσο
smpt Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, gokuthelegend είπε Ενδιαφέρομαι και εγώ να μάθω. Θα έρθω για 1 εβδομάδα στην Αθήνα, και δεν θέλω να τρώω συνέχεια σουβλάκια. θα μείνω στην Πανόρμου αλλά μπορώ να μετακινηθώ όπου έχει στάση μετρό/ηλεκτρικό. παλιά που έμενα εκεί έπαιρνα που και που https://goo.gl/maps/e2X2brCRTnxsw2YF7 Να δοκιμάσεις πεϊνιρλι απο πανορμου και αλεξανδρας και ντονατ απο Λουκα Μπελου 14 https://goo.gl/maps/S567Gag7NrcGyNWp8 3
Maurikycli Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, redhotstef είπε Μαγαζιά που ίσως γνωρίζετε πού να προσφέρουν φθηνά μαγειρευτά φαγητά; Όχι ταβέρνες. 5€ είναι το όριο. Δεν είναι τα δύο ευρώ πιο πάνω (7 στις ταβέρνες), έχω βρει μαγαζί και με 3 € ολόκληρη μερίδα φαγητού. Γενικά, ψαγμενα φοιτητομαγαζα αν ξέρετε πείτε μέρη τοποθεσίες μαγαζιά. Να αρχίσω πρώτος και γιατί άνοιξα αυτό το θέμα. Μου έκανε εντύπωση γενικά ένα μαγαζί στο μεγάλο πεύκο, η ΜΠΑΛΚΙΖΑ, εκ πρώτης όψεως δεν μου έκανε κλικ να μπούμε με τη παρέα μεσα, αλλά προσέφερε όντως 5 ευρώ ένα σωρό μαγειρευτά και σε μεγάλες ποσότητες. Και αναρωτήθηκα αν υπάρχουν τέτοια μαγαζιά στην Αθήνα παρόμοια. Ευχαριστώ. Το κεεδ λειτουργεί ακόμα;
adi32 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Στα σούπερ μάρκετ έχει διάφορα και δικά τους και έτοιμα πχ πετρετζικη κλπ
Τέρης Α. Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Γι' αυτούς που λένε Σκλαβενίτη και Βασιλόπουλο, έχει επίσης και το Lidl (αναφέρομαι στα ψυγείου που θέλουν προαιρετικά μόνο ζέσταμα). Μέχρι πριν τον ιό, αν θυμάμαι σωστά είχε στη Φειδιππίδου με 3ε. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2022 από Τέρης Α. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα