TaxiarhisGR Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, Armoral είπε Είχαν εισαγγελική εντολή για τόσους χρήστες; Και όταν αγόραζαν τη συσκευή της apple οι πρώτοι χρήστες τους είχαν ενημερώσει σχετικά, ότι ας πούμε όποτε γουστάρουμε ότι δεδομένα δικά σας μας ζητήσουν και προκύπτουν από τη συσκευή που πληρώσατε για να χρησιμοποιείτε πλέον θα τα παραδίδουμε στον οποιονδήποτε έχει τη δύναμη να εκδόσει μια εισαγγελική εντολή; Δε νομίζω. Εννοειται πως ολοι ειναι ενημερωμενοι. Αυτοι οι οροι που ολοι δεν διαβαζουμε ποτε, προσπερναμε και αποδεχομαστε εκει τα λεει ολα. 2
Athoz Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Κλασσική περίπτωση Kevin Mitnick. Πάντως την περίοδο του 2000 και πρίν η ασφάλεια του ίντερνετ ήταν σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα και (ψευδο)χάκιν/φρίκινγκ έκαναν αρκετοί ανήλικοι. Δεν ξέρω αν σε γνωστό ελληνικό φόρουμ τηλεφώνων υπάρχουν ακόμα τα μηνύματα από τρύπες και δωρεαν τηλέφωνα, sms.
umbrella co. Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Tελικα ολες οι εταιρειες ειναι για το αλογο καβαλα.
Choulio Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, Armoral είπε Είχαν εισαγγελική εντολή για τόσους χρήστες; Και όταν αγόραζαν τη συσκευή της apple οι πρώτοι χρήστες τους είχαν ενημερώσει σχετικά, ότι ας πούμε όποτε γουστάρουμε ότι δεδομένα δικά σας μας ζητήσουν και προκύπτουν από τη συσκευή που πληρώσατε για να χρησιμοποιείτε πλέον θα τα παραδίδουμε στον οποιονδήποτε έχει τη δύναμη να εκδόσει μια εισαγγελική εντολή; Δε νομίζω. 5 ώρες πριν, amigagr είπε η συμφωνιες που εχουν με το κρατος. πριν μερικα χρονια πχ ειχε ''ανακαλυφθει'' οτι υπηρχε λογισμικο της nsa στο openbsd του πιο ''ελευθερου'' υποτιθεται λειτουργικου στον κοσμο. φαντασου τι παιζει κατω απο το τραπεζι εις βαρος μας... τιποτε δεν κυκλοφορει χωρις την αδεια τους και την υποχρεωση της παραδοσης δεδομενων των χρηστων τους. 3 ώρες πριν, Armoral είπε Ώπα ώπα και καλά όψιμοι νομοθέτες και νομοταγείς, δεν είναι καθόλου ακριβώς έτσι. Αν ερχόταν η Apple και σου έλεγε ότι θα δίνει τα προσωπικά σου δεδομένα όπου γούσταρε γιατί έτσι πριν ξεκινήσει να παρουσιάζει την υπερσυσκευή Iphone 1 νομίζω θα είχαν λακίσει πολλοί από την αγορά. Δεν υπάρχει καμία συναίνεση από το χρήστη και αν υπάρχει είναι εκβιαζόμενη. Δεν είναι θέμα διαφωνίας ή συμφωνίας μόνο, είναι θέμα προσωπικών δεδομένων, άσχετα αν με τη βοήθεια των "νομοταγών" έχουν γίνει κουρελόχαρτα. 2 ώρες πριν, Armoral είπε Δε νομίζω να υπήρχαν όλα αυτά και μη μου πεις ότι περιμένουν εισαγγελικές εντολές πλέον για να παραδώσουν δεδομένα, θα γελάσει το σύμπαν. Και δεν ισχύει ότι έχει σχέση με τα προσωπικά δεδομένα αν δεν έχεις διαπράξει ή δεν είσαι ύποπτος για έγκλημα για το οποίο πρέπει να βρεθούν αποδεικτικά στοιχεία πρώτα, δε μπορεί ο καθένας να σε τραβά από δω και απο εκεί χωρίς στοιχεία και χωρίς να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες που θα εμπλέκουν και εσένα πρώτα ΠΡΙΝ η οποιαδήποτε Apple δώσει τα προσωπικά σου δεδομένα σε κάποιον με ή χωρίς εισαγγελική εντολή. Φίλε μου συγνώμη που θα στο πω ωμά αλλά δεν έχεις αντιληφθεί πω λειτουργεί ο κόσμος και συγκεκριμένα το δικαστικό σύστημα. Ο εισαγγελέας έχει κάθε δικαίωμα να ζητήσει διατάξει άρση απόρρητου προσωπικών δεδομένων αν κρίνει ότι παραβιάζεται ο νόμος και οι εταιρίες (όπως και κάθε νομικό πρόσωπο) είναι υποχρεωμένες να συνεισφέρουν με κάθε τροπο. Αν αποδειχθεί ότι μπορούσαν να συνεισφέρουν αλλά δεν το έκαναν μπορούν να βρεθούν κατηγορούμενοι. Δεν υπαρχει κανένα κράτος/πολίτευμα/σύστημα όπου δεν ισχύει αυτό. Δυτικό και μη. 3 1
marios02 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Υπαρχουν ενήλικα ατομα εδώ μεσα που νομιζουν οτι οι CEO μιας εταιρείας θα πάνε κατηγορούμενοι σε δικαστήρια για απείθεια στις αρχές και παρεμπόδιση έρευνας; γιατί, νομίζετε οτι σας χρωστάνε κάτι επειδή ειστε πελάτες τους; χαχαχαχα Επεξ/σία 3 Απριλίου 2022 από marios02 3
Basilhs23___ Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Μεχρι το "κοροιδεψαν Meta και Apple" και τις έπεισαν να δώσουν δεδομένα πελατών τους, τους προσκυνώ. Στα υπόλοιπα περί κλοπών και εκβιασμών πελατών, τα παίρνω όλα πίσω. Αντί για αυτό θα μπορούσαν να ανακοινώσουν δημοσίως την κλοπή με τεκμηριωμενα στοιχεία και να θιξουν το ποσό πολύ νοιάζονται για την δική μας ασφάλεια οι εταιρείες όταν δεν είναι σε θέση να καταλάβουν ποιος είναι original και ποιος απατεώνας. Τα υπόλοιπα δεν χρειαζοντουσαν να γινουν.
siakattack@gmai Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Μακάρι να μπορούσε ο κόσμος να διαβάσει (και να κατανοήσει) μία απλή πράγραφο: Αναφορά σε κείμενο Χρησιμοποιώντας λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τις αστυνομικές αρχές που είχαν παραβιαστεί, οι hackers απέστειλαν «αιτήματα δεδομένων έκτακτης ανάγκης» για να αποσπάσουν προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες πελατών ή συνδρομητών από την Apple και τη μητρική εταιρεία του Facebook. Αν και ένα τέτοιο αίτημα απαιτεί συνήθως δικαστική απόφαση, η διαδικασία αυτή δεν ακολουθείται για τα λεγόμενα αιτήματα «έκτακτης ανάγκης» με αποτέλεσμα σε αρκετές περιπτώσεις οι εταιρείες να παραδώσουν προσωπικά δεδομένα πελατών. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2022 από siakattack@gmai 3 1
filipN Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 - Όπως θα έλεγε και ο Διονύσης Σαββόπουλος στα νιάτα του, οι μηχανισμοί για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων πελατών των Apple και Meta: «Γίνανε παιχνίδι στα χέρια των παιδιών.»
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Μεχρι το "κοροιδεψαν Meta και Apple" και τις έπεισαν να δώσουν δεδομένα πελατών τους, τους προσκυνώ. Στα υπόλοιπα περί κλοπών και εκβιασμών πελατών, τα παίρνω όλα πίσω. Αντί για αυτό θα μπορούσαν να ανακοινώσουν δημοσίως την κλοπή με τεκμηριωμενα στοιχεία και να θιξουν το ποσό πολύ νοιάζονται για την δική μας ασφάλεια οι εταιρείες όταν δεν είναι σε θέση να καταλάβουν ποιος είναι original και ποιος απατεώνας. Τα υπόλοιπα δεν χρειαζοντουσαν να γινουν. Για τα λεφτά το εκαναν και όχι για το ονόρε.Κλασσικοί απατεώνες είναι. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Hackers νηπιαγωγείου έκλεψαν καταμελιτσες αφού έκανε Μπουλινγκ apple και meta. Τα λέμε μετά. 😂 Επεξ/σία 3 Απριλίου 2022 από mariosraptor1984
basilis5 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Μελη του insomnia θα ταν που γουσταρουν τετοια κυριακατικα θεματα
Tetrabitos Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 17 ώρες πριν, Choulio είπε Φίλε μου συγνώμη που θα στο πω ωμά αλλά δεν έχεις αντιληφθεί πω λειτουργεί ο κόσμος και συγκεκριμένα το δικαστικό σύστημα. Ο εισαγγελέας έχει κάθε δικαίωμα να ζητήσει διατάξει άρση απόρρητου προσωπικών δεδομένων αν κρίνει ότι παραβιάζεται ο νόμος και οι εταιρίες (όπως και κάθε νομικό πρόσωπο) είναι υποχρεωμένες να συνεισφέρουν με κάθε τροπο. Αν αποδειχθεί ότι μπορούσαν να συνεισφέρουν αλλά δεν το έκαναν μπορούν να βρεθούν κατηγορούμενοι. Δεν υπαρχει κανένα κράτος/πολίτευμα/σύστημα όπου δεν ισχύει αυτό. Δυτικό και μη. Μετά το Boston marathon γιατί αρνούνταν ο Κουκ να τα ανοίξει τα iPhone 5s των τρομοκρατών; Είχε κάνει δραματική κόντρα με FBI τότε. Τα ιδιωτικά αρχεία παραμένουν ιδιωτικά κτλπ. Άσχετα που είχανε "how to make χύτρα explosion.mov" μέσα. Και τελικά τα άνοιξε η Mosad. 1
Alex-V Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 23 ώρες πριν, tombyraider13 είπε Ανήλικοι λέει, γλέντησαν τεχνολογικούς κολοσσούς όπως την Apple και την Meta. Εμείς ανήλικοι παίζαμε πόκεμαν και yugioh... Εγώ φούσκες με τα σάλια μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα