Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς εναλλακτική επιλογή των ΕΛΤΑ για αποστολή εκτός Ελλάδος μικρά δέματα ;

Εννοώ σε τιμές.

Γιατί πχ είδα κάτι που δίνω 11€ με ΕΛΤΑ και συστημένο,με ΕΛΤΑ κούριερ πάει στα 27€.

Δημοσ.

Οι τιμές που είπες πρέπει να είναι με χρέωση παραλήπτη. Εγώ που στελνω ως απλή αποστολή ή απλή αποστολή με tracking 3-3.5€ με χρεώνουν. 

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, TheoAlex50 είπε

Οι τιμές που είπες πρέπει να είναι με χρέωση παραλήπτη. Εγώ που στελνω ως απλή αποστολή ή απλή αποστολή με tracking 3-3.5€ με χρεώνουν. 

Με ποια εταιρία και με τι βάρος ;

Επίσης σε ποια χώρα ;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Ελτα, Ελλάδα. 

Τα ΕΛΤΑ δεν λειτουργούν για αποστολές εδώ και μέρες....

Και ρωτάω για κάποια εναλλακτική τους για να κάνω δουλειά ...να στείλω κάτι μικρά δέματα εξωτερικο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, skar1983 είπε

Τα ΕΛΤΑ δεν λειτουργούν για αποστολές εδώ και μέρες....

Και ρωτάω για κάποια εναλλακτική τους για να κάνω δουλειά ...να στείλω κάτι μικρά δέματα εξωτερικο

Επανήλθαν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, skar1983 είπε

Την Παρασκευή δεν λειτουργούσαν ούτε την Πέμπτη..

Εγώ έστειλα κανονικά δέμα πάντως και την Πέμπτη και την Παρασκευή. 

Επεξ/σία από TheoAlex50
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Εγώ έστειλα κανονικά δέμα πάντως και την Πέμπτη και την Παρασκευή. 

Ελλάδα ή και εκτός ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει εναλλακτική. Μόνο με μια μεταφορική Σπουργίτια νομίζω λέγεται χρεώνουν 45 ευρώ για ένα μικρό δέμα . Θα πρέπει να περιμένεις να ανοίξουν οι αποστολές εκτός ε.ε. το ίδιο προβλημα αντιμετωπίζω.

Επεξ/σία από nvb79
  • Like 1
Δημοσ.

Την περασμενη Πεμπτη δεν δεχονταν καν δεματα για εξωτερικο (ενω τις προηγουμενες ημερες δεχοντουσαν τα παντα εκτος UK κ USA, λογω web labeling που ηταν κατω).

Δυστυχως περαν της DHL με υπερδιπλασιες τιμες εκτος EU, δεν εχω καταφερει κ εγω να βρω αλλη εναλλακτικη.

Τραγικο παντως, εν ετει 2022 ο δημοσιος παροχος αλληλογραφιας να ειναι down για 2 βδομαδες (κ βλεπουμε). Προφανως back ups δεν επαιζαν ουτε για αστειο ενω με αφορμη αυτο το γεγονος, με οσους συναδελφους (πληροφορικης) μιλησα που ειχαν παρε-δωσε με δημοσια εργα, μου ανεφεραν τραγικα περιστατικα για ενα σωρο διαφορετικες υποδομες.

Ναι οκ, κανει δουλεια ο πιερακακης, αλλα με pc να τρεχουν ακομα xp κ 2-3 διαφορετικα erp κ crm να τρεχουν ταυτοχρονα πατωντας πανω σε πατεντες^2, ηταν απλα θεμα χρονου να συμβει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...