Giorgosdgg Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Καλησπέρα, πρόκειται να παραλάβω ένα seat ibiza optimum που φέρει ντεπόζιτο βενζίνης και δεξαμενή φυσικού αερίου. Λόγω της μεγάλης απόστασης από κάποιο πρατήριο φυσικού αερίου θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής της δεξαμενής του φυσικού αερίου με μια μεγαλύτερης χωρητικότητας η προσθήκη μιας δεύτερης(ακομα και αν χρειάζεται να αφαιρεθεί αυτή της βενζίνης) Ευχαριστώ
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Της βενζινης ειναι απαραιτητη αν δεν κανω λαθος .Δεν γινετια να αφαιρεθει .Για πιο μεγαλη φυσικου αεριου εξαρταται τον χωρο που εχει το αμαξι Σε υγραεριο που εχω εγω την εχω βαλει εκει που ηταν η ρεζερβα και την ρεζερβα χυμα στο πορτ μπαγαζ αλλα εχω χωρο λογω SUV Επεξ/σία 2 Απριλίου 2022 από Γιάννης Platano 1
terry308 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ήδη εχει 3 σε 1 , οι δεξαμενές φ.α. είναι κυλινδρικες. Το ντεποζιτο βενζίνης είναι 9λτρ και χρειάζεται να υπάρχει στο όχημα Οποιαδήποτε τέτοια αλλαγή στο όχημα χάνεις εγγύηση, προσθέτεις σημαντικό βάρος (αμορτισέρ) χάνεις χώρο αποσκευών και κοστίζει... https://www.insomnia.gr/forums/topic/685699-αυτοκίνητα-με-cng-φυσικό-αέριο/page/47/#comment-59132837 Seat ibiza tgi 2018 2 x cng tanks - 1 x 43ltr benzin tank 5 ταχύτητες σασμάν Seat Ibiza Tgi 2019 - 3 cng tanks - 1x 9 ltr benzin tank 6 ταχύτητες σασμάν Επεξ/σία 2 Απριλίου 2022 από terry308 1
korakios Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, Giorgosdgg είπε Λόγω της μεγάλης απόστασης από κάποιο πρατήριο φυσικού αερίου γιατί πήρες με cng τότε ? 2
Giorgosdgg Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, korakios είπε γιατί πήρες με cng τότε ? Γιατί πρόκειται να μετακομίσω και να είμαι Αθήνα αλλά προς το παρόν δεν είμαι και ηθελα να μάθω αν υπάρχει λύση 6 ώρες πριν, terry308 είπε Ήδη εχει 3 σε 1 , οι δεξαμενές φ.α. είναι κυλινδρικες. Το ντεποζιτο βενζίνης είναι 9λτρ και χρειάζεται να υπάρχει στο όχημα Οποιαδήποτε τέτοια αλλαγή στο όχημα χάνεις εγγύηση, προσθέτεις σημαντικό βάρος (αμορτισέρ) χάνεις χώρο αποσκευών και κοστίζει... https://www.insomnia.gr/forums/topic/685699-αυτοκίνητα-με-cng-φυσικό-αέριο/page/47/#comment-59132837 Seat ibiza tgi 2018 2 x cng tanks - 1 x 43ltr benzin tank 5 ταχύτητες σασμάν Seat Ibiza Tgi 2019 - 3 cng tanks - 1x 9 ltr benzin tank 6 ταχύτητες σασμάν 6 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Της βενζινης ειναι απαραιτητη αν δεν κανω λαθος .Δεν γινετια να αφαιρεθει .Για πιο μεγαλη φυσικου αεριου εξαρταται τον χωρο που εχει το αμαξι Σε υγραεριο που εχω εγω την εχω βαλει εκει που ηταν η ρεζερβα και την ρεζερβα χυμα στο πορτ μπαγαζ αλλα εχω χωρο λογω SUV Στα καινούργια δεν βάζουν καν ρεζέρβα πλέον από όσο ξέρω 😂
terry308 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, Giorgosdgg είπε Στα καινούργια δεν βάζουν καν ρεζέρβα πλέον από όσο ξέρω Ήδη τα πορτ μπαγκάζ των tgi είναι -100 λτρ από τις αντίστοιχες εκδόσεις βενζίνης και πετρέλαιου λόγω των δεξαμενών cng που φιλοξενεί, πλέον σχεδόν όλα τα καινούργια μοντέλα έχουν κιτ επισκευής.
korakios Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 18 λεπτά πριν, Giorgosdgg είπε Γιατί πρόκειται να μετακομίσω και να είμαι Αθήνα αλλά προς το παρόν δεν είμαι και ηθελα να μάθω αν υπάρχει λύση μόνο αν θυσίαζες το χώρο αποσκευών , αλλά και πάλι σε καινουριο αμάξι δε θα το έκανα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα