Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fanis8791 είπε

δηλαδη μπορει 2 ενηλικοι ανθρωποι να συμφωνησουν για 1 ή 2 χρονια διαρκεια συμβολαιου γιατι για χ λογους ο ιδιοκτητης λεει απο πριν στον ενοικιαστη πως θελει το ακινητο σε 1 ή 2 χρονια, μπορει μετα ο ενοικιαστης να πει, εγω δε φευγω με καλυπτει η 3ετια? πως ειναι λογικο αυτο?

Απολύτως

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Γιατί κάποιος ιδιοκτήτης να κάνει μισθωτηριο λιγότερο από 3 χρόνια, αφού για τον νόμο, το ΙΔΙΟ βγαίνει ?

Το ταβάνι τι χρώμα έχει τελικά;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fanis8791 είπε

δηλαδη μπορει 2 ενηλικοι ανθρωποι να συμφωνησουν για 1 ή 2 χρονια διαρκεια συμβολαιου γιατι για χ λογους ο ιδιοκτητης λεει απο πριν στον ενοικιαστη πως θελει το ακινητο σε 1 ή 2 χρονια, μπορει μετα ο ενοικιαστης να πει, εγω δε φευγω με καλυπτει η 3ετια? πως ειναι λογικο αυτο?

Προστασια της κατοικιας ειναι και το οριζει ο νομος αν θελεις να πειστεις μπορεις να κοιταξεις τις νομοθεσιες. Γιατι και για ενα χρονο να νοικιασω ενα σπιτι μπορει να τα φερει να πρεπει η να θελω να μεινω παραπανω κσι ετσι διασφαλιζομαι. Αν θες να νοικιασεις κατι για ενα χρονο καμε το airbnb. Αν θες μηνιατικο χωρις ιστοριες αντιληψου οτι πρεπει να το υπομεινεις 3 χρονια μινιμουμ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Bigonia είπε

Προστασια της κατοικιας ειναι και το οριζει ο νομος αν θελεις να πειστεις μπορεις να κοιταξεις τις νομοθεσιες. Γιατι και για ενα χρονο να νοικιασω ενα σπιτι μπορει να τα φερει να πρεπει η να θελω να μεινω παραπανω κσι ετσι διασφαλιζομαι. Αν θες να νοικιασεις κατι για ενα χρονο καμε το airbnb. Αν θες μηνιατικο χωρις ιστοριες αντιληψου οτι πρεπει να το υπομεινεις 3 χρονια μινιμουμ

Από πού είσαι;

Δημοσ.

Με αυτα και αυτα στελνει ο αλλος το σπιτι του στο Airbnb και μετα αντε να βρεις σπιτι και μάλιστα σε "καλή" τιμή.

Εγω ξερω ότι οταν κανείς μια συμφωνία και την υπογραφεις πρέπει να την σέβεσαι και να την κρατάς

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Απολύτως

και στην περιπτωση αυτη, ενω απο πριν εχει πει ο ιδιοκτητης πως το θελει το σπιτι σε 2 χρονια , για ολους εσας ο λογικος ειναι ο ενοικιαστης που το ηξερε και συμφωνησε και ο ιδιοκτητης ειναι ο αχαρακτηριστος

• Like 1
Δημοσ.

Έχω μια απορία, ο ιδιοκτήτης πόσο ετών είναι; 

Αν έπρεπε να μαντέψω θα τον έκανα 55 με 65, ασπρομάλλη, τετραγωνοπρόσωπο και με μικρή μπυροκοιλιά...  

Δημοσ.
Μόλις τώρα, hydra7 είπε

Αν έπρεπε να μαντέψω θα τον έκανα 55 με 65, ασπρομάλλη, τετραγωνοπρόσωπο και με μικρή μπυροκοιλιά...  

Και πώς θα κάνει airbnb ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hydra7 είπε

Αρκετα κοντα εισαι. Και δεν εχει δουλεψει μερα στη ζωη του.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, fanis8791 είπε

και στην περιπτωση αυτη, ενω απο πριν εχει πει ο ιδιοκτητης πως το θελει το σπιτι σε 2 χρονια , για ολους εσας ο λογικος ειναι ο ενοικιαστης που το ηξερε και συμφωνησε και ο ιδιοκτητης ειναι ο αχαρακτηριστος

Δύο ενήλικες δεν επιτρέπεται να μην ξέρουν ή να παριστάνουν ότι δεν ξέρουν τους νόμους σε συναλλαγή που τους αφορά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται πως ο ενοικιαστής πιάστηκε αδιαβαστος άρα έχει και την μικρότερη ευθύνη. Αντίθετα ο ιδιοκτήτης λόγω πείρας στο θέμα λειτούργησε εν γνώσει του βρόμικα. Πες μας εσύ ποιος είναι πιο καθαρός

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, fanis8791 είπε

Δεν εχει σημασια ποιος ειναι λογικος αλλα ποιος ειναι παρανομος και νομιζω μπορεις να καταλαβεις ποιος ειναι παρανομος εξαρχης. Δεν ειναι αντρα θελω τωρα τονε θελω

Δημοσ.
1 minute ago, GREGORYMO said:

Και πώς θα κάνει airbnb ?

Με τον ίδιο τρόπο που κάνει ή νομίζει ότι κάνει τα υπόλοιπα πάρε δώσε του...

Just now, Bigonia said:

Αρκετα κοντα εισαι. Και δεν εχει δουλεψει μερα στη ζωη του.

ε μα... αρχίζω και πιστεύω πως είναι ράτσα αυτοί...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Bigonia είπε

Δεν εχει σημασια ποιος ειναι λογικος αλλα ποιος ειναι παρανομος και νομιζω μπορεις να καταλαβεις ποιος ειναι παρανομος εξαρχης. Δεν ειναι αντρα θελω τωρα τονε θελω

Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι παράνομος, ας το πάρει το ποτάμι, και φυσικά να αιτιολογήσεις το γιατί.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Με αυτα και αυτα στελνει ο αλλος το σπιτι του στο Airbnb και μετα αντε να βρεις σπιτι και μάλιστα σε "καλή" τιμή.

Εγω ξερω ότι οταν κανείς μια συμφωνία και την υπογραφεις πρέπει να την σέβεσαι και να την κρατάς

Ασοβαρος εισαι. Ξερω οτι για να κανεις μια συμφωνια πρεπει να ειναι νομιμη ειδικα εφοσον την κανεις μεσω μεσιτικου που παρεχει νομικη συμβουλη. Ριχνουν αδεια να πιασουν γεματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...