GREGORYMO Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Bigonia είπε Εδω θελει να βγαλει απο τη μυγα ξυγγι θα προτεινει κιολας; παρασιτο ειναι. Τοτε άστο. Θα περιμένεις...
Bigonia Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Τοτε άστο. Θα περιμένεις... Αυτος θα περιμενει απλα. Η αλλιως θα τα σκασει.
GREGORYMO Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, Bigonia είπε Αυτος θα περιμενει απλα. Η αλλιως θα τα σκασει. Αυτο εννοω. Πρόταση ΤΟΥ. 1
fanis8791 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 να ρωτησω κατι να μου απαντησετε μια και λετε πως ακομα και αν υπογραφει συμβολαιο για 2 χρονια ο νομος καλυπτει τον ενοικιαστη να μεινει και τριτο. Σε περιπτωση που ο ενοικιαστης θελει να παει σε αλλη πολη για ενα χρονο και νοικιασει σπιτι για 1 χρονο προφανως και υπογραψει συμβολαιο για ενα χρονο, μετα τη ληξη του συμβολαιου μπορει να πει ο ιδιοκτητης " δε με ενδιαφερει που φευγεις θα με πληρωνεις για 3 χρονια", εσεις θεωρειτε πως ειναι σωστο και συνομο αυτο? 1
Bigonia Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, fanis8791 είπε να ρωτησω κατι να μου απαντησετε μια και λετε πως ακομα και αν υπογραφει συμβολαιο για 2 χρονια ο νομος καλυπτει τον ενοικιαστη να μεινει και τριτο. Σε περιπτωση που ο ενοικιαστης θελει να παει σε αλλη πολη για ενα χρονο και νοικιασει σπιτι για 1 χρονο προφανως και υπογραψει συμβολαιο για ενα χρονο, μετα τη ληξη του συμβολαιου μπορει να πει ο ιδιοκτητης " δε με ενδιαφερει που φευγεις θα με πληρωνεις για 3 χρονια", εσεις θεωρειτε πως ειναι σωστο και συνομο αυτο? Δεν ισχυει αυτο οταν δεν μιλαμε για κυρια κατοικια. Επισης νομιζω οτι μπορεις να υπογραψεις συμβολαιο 9 μηνων κ.ο.κ. και να μην υπαρχει η τριιετης υποχρεωση
GREGORYMO Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, fanis8791 είπε να ρωτησω κατι να μου απαντησετε μια και λετε πως ακομα και αν υπογραφει συμβολαιο για 2 χρονια ο νομος καλυπτει τον ενοικιαστη να μεινει και τριτο. Σε περιπτωση που ο ενοικιαστης θελει να παει σε αλλη πολη για ενα χρονο και νοικιασει σπιτι για 1 χρονο προφανως και υπογραψει συμβολαιο για ενα χρονο, μετα τη ληξη του συμβολαιου μπορει να πει ο ιδιοκτητης " δε με ενδιαφερει που φευγεις θα με πληρωνεις για 3 χρονια", εσεις θεωρειτε πως ειναι σωστο και συνομο αυτο? Και εγώ έχω την απορία. Η δέσμευση για 3ετια, είναι αμφίπλευρη ?
Bigonia Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, Bigonia είπε Δεν ισχυει αυτο οταν δεν μιλαμε για κυρια κατοικια. Επισης νομιζω οτι μπορεις να υπογραψεις συμβολαιο 9 μηνων κ.ο.κ. και να μην υπαρχει η τριιετης υποχρεωση Και ναι ειναι απολυτα συνομο στην κυρια κατοικια να διαφυλασσεται η τριετια. Εχεις αντορρησεις;
GREGORYMO Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Bigonia είπε Δεν ισχυει αυτο οταν δεν μιλαμε για κυρια κατοικια. Επισης νομιζω οτι μπορεις να υπογραψεις συμβολαιο 9 μηνων κ.ο.κ. και να μην υπαρχει η τριιετης υποχρεωση Έχεις δίκιο. Αφορά, μόνο την κύρια κατοικία. Άρα, λογικό είναι να προσφέρει μια προστασία στον ενοικιαστή. 1
Bigonia Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Και εγώ έχω την απορία. Η δέσμευση για 3ετια, είναι αμφίπλευρη ? Ναι απο οσο γνωριζω. Αν και σε περιπτωση που σαν ενοικιαστης προειδοποιησεις ευλογωψς νωροτερα και ενοικιαστειι ο χωρος συντομα χρωστας στον ιδιοκτητη μονο τα ενοικια οπου το σπιτι ηταν κενο. Γιαυτο το λογο ειπ κ εγω οτι φοβαμαι μην μου ζηταει αξιωσεις και βγω και κερατας και δαρμενος
fanis8791 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, Bigonia είπε Δεν ισχυει αυτο οταν δεν μιλαμε για κυρια κατοικια. Επισης νομιζω οτι μπορεις να υπογραψεις συμβολαιο 9 μηνων κ.ο.κ. και να μην υπαρχει η τριιετης υποχρεωση αν μπορεις να υπογραψεις για 9 μηνες γιατι να μην μπορεις τοτε να υπογραψεις για 2 οπως στο συγκεκριμενο παραδειγμα μια και οι 2 ηξεραν τι υπεγραψαν. ο ενοικιαστης αν ηθελε να μεινει 3ετια , ας ελεγε δεν υπογραφω για 2 θελω 3 χρονια
NikosKallithea Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Εγω περαν του τι λεει ο νόμος να ρωτησω κατι. Υπογράφει καποιος ενα συμβολαιο, για ενα, για δύο χρόνια, γιατι δέχεται και το υπογράφει και δεν λεει όχι κυριε το συμβόλαιο να λεει τρία χρόνια για να υπογράψω. Για να βαζει καποιος ενα ορο θα πει οτι το θέλει το σπιτι Τωρα βέβαια κάποιοι σκέφτονται κουτοπόνηρα και λενε, θα υπογράψω εγω τωρα και μετα δεν φεύγω. Και ετσι αρχίζει ο καυγάς και οι σκοτωμοί 1
Bigonia Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, fanis8791 είπε αν μπορεις να υπογραψεις για 9 μηνες γιατι να μην μπορεις τοτε να υπογραψεις για 2 οπως στο συγκεκριμενο παραδειγμα μια και οι 2 ηξεραν τι υπεγραψαν. ο ενοικιαστης αν ηθελε να μεινει 3ετια , ας ελεγε δεν υπογραφω για 2 θελω 3 χρονια Μιλαμε για κυρια κατοικια λογικα δεν διαβασες ολη την απαντηση μου. Αυτη ειναι η αποψη σου. Δεν εχει καμια σημασια διοτι δεν μιλαμε φιλοσοφικα.
Bitbit Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 αυτή την απορία είχα κι εγώ. Λογικά θα υπάρχει κάποιο παραθυράκι. Σκεφτείτε πχ όλους τους δασκάλους και καθηγητές που μπορεί να τους πάρουν για μια σχολική χρονιά μόνο, στην άλλη άκρη. Δε γίνεται να τους ζητάς ενοίκια 3 ετών. Κάτι μάλλον παίζει με την εργασία ίσως
Bigonia Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε Εγω περαν του τι λεει ο νόμος να ρωτησω κατι. Υπογράφει καποιος ενα συμβολαιο, για ενα, για δύο χρόνια, γιατι δέχεται και το υπογράφει και δεν λεει όχι κυριε το συμβόλαιο να λεει τρία χρόνια για να υπογράψω. Για να βαζει καποιος ενα ορο θα πει οτι το θέλει το σπιτι Τωρα βέβαια κάποιοι σκέφτονται κουτοπόνηρα και λενε, θα υπογράψω εγω τωρα και μετα δεν φεύγω. Και ετσι αρχίζει ο καυγάς και οι σκοτωμοί Αυτη η κουβεντα ειναι εκτος πραγματικοτητας. Αν αυτο βλεπεις κουτοπονηρο σε αυτο το τοπικ τι να πω. Μόλις τώρα, Bitbit είπε αυτή την απορία είχα κι εγώ. Λογικά θα υπάρχει κάποιο παραθυράκι. Σκεφτείτε πχ όλους τους δασκάλους και καθηγητές που μπορεί να τους πάρουν για μια σχολική χρονιά μόνο, στην άλλη άκρη. Δε γίνεται να τους ζητάς ενοίκια 3 ετών. Κάτι μάλλον παίζει με την εργασία ίσως Συγκεκριμενα για τους δασκαλους και γενικα τους δημοσιους υπαλληλους που τιθεμται προς μεταθεσεις ο νομος εχεις διαχωρισμους χωρις να υποχρεουνται κατι
Joshua21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 10 λεπτά πριν, Bigonia είπε Δεν ισχυει αυτο οταν δεν μιλαμε για κυρια κατοικια. Επισης νομιζω οτι μπορεις να υπογραψεις συμβολαιο 9 μηνων κ.ο.κ. και να μην υπαρχει η τριιετης υποχρεωση Λάθος κάνεις, ο νόμος που ορίζει ελάχιστη διάρκεια μίσθωσης τα 3 έτη (άρθρο 2§1 του νόμου 1703/1987) κάνει λόγο γενικώς για μίσθωση κατοικίας, όχι για μίσθωση κύριας κατοικίας. Επίσης ούτε το άλλο για τους 9 μήνες που έγραψες ισχύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις