Maurikycli Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Bigonia είπε Οχι γιατι; Για να τα σπάσεις 😈 1
Nabuko Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Το σπίτι είναι επιπλωμένο ? Ένας μικρός θεούλης ανάμεσά μας. Ξέχασες να τη ρωτήσεις πόσα τετραγωνικά είναι το σπίτι και αν έχει τη ΔΕΗ στ' όνομά της. 2
Bigonia Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Παιδια πηρα τα πανω μου μετα απο ολες σας τις συμβουλες. Ευχαριστω παρα πολυ
GREGORYMO Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Κι εσύ βιαστηκες να θεωρήσεις ότι σε περιελαβα στους αυτοσχεδιαστες. Επίσης το θέμα ξεκινάει με δεδομένο ότι έχει συμβόλαιο 2 ετών εξαρχής και δεν λέει ότι έκανε ανανέωση δύο ετών άρα η διευκρίνιση που ζήτησες ήταν περιττή. Άσε τον καταλογισμό ευθυνών για άλλους Αν είναι ετσι, το δέχομαι. Δεν καταλογισα ευθύνη. Αντέδρασα διότι θεώρησα ότι μου την είπες. Αν κατάλαβα λάθος, πάω πάσο. 1
Maurikycli Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Αν είναι ετσι, το δέχομαι. Δεν καταλογισα ευθύνη. Αντέδρασα διότι θεώρησα ότι μου την είπες. Αν κατάλαβα λάθος, πάω πάσο. Να σε αβανταρω πήγα και βρήκα το μπελά μου
GREGORYMO Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, Bigonia είπε Οχι γιατι; Δεν εχει σημασία, αλλά δεν προλαβαίνει να το κάνει Airbnb.
Joshua21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Το σπίτι είναι επιπλωμένο ? Το ταβάνι είναι μπεζ ή λευκό?
GREGORYMO Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, Maurikycli είπε Να σε αβανταρω πήγα και βρήκα το μπελά μου Σου ζητώ συγγνώμη. 1
StamTheMan Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, washcloud είπε Σελίδα/άρθρο από ΦΕΚ; Δωσε πηγη. 1
Bigonia Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Δεν εχει σημασία, αλλά δεν προλαβαίνει να το κάνει Airbnb. Εχει τα επιπλα του σε μια αππθηκη κοντα μην αγχωνεσαι θα βρει λυση
GREGORYMO Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, Nabuko είπε Ένας μικρός θεούλης ανάμεσά μας. Ξέχασες να τη ρωτήσεις πόσα τετραγωνικά είναι το σπίτι και αν έχει τη ΔΕΗ στ' όνομά της. Ετσι είναι, αν έτσι νομίζετε. 1
Bigonia Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Το ταβάνι είναι μπεζ ή λευκό? Κιτρινο με πρασινες βουλες
Maurikycli Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Σου ζητώ συγγνώμη. Εντάξει, δεκτή!
GREGORYMO Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Bigonia είπε Εχει τα επιπλα του σε μια αππθηκη κοντα μην αγχωνεσαι θα βρει λυση Εσυ, τον ξέρεις καλύτερα. Αν είναι μάγκας και ο λόγος είναι Airbnb, ο ίδιος πρέπει να σου προτείνει κάτι για να φύγεις. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2022 από GREGORYMO Συμπληρώμα
Bigonia Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Εσυ, τον ξέρεις καλύτερα. Αν είναι μάγκας και ο λόγος είναι Airbnb, ο ίδιος πρέπει να σου προτείνει κάτι για να φύγεις. Εδω θελει να βγαλει απο τη μυγα ξυγγι θα προτεινει κιολας; παρασιτο ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις