Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδιά έχω το Huawei p30 pro k έπεσε στα χέρια μου ένα iPhone 13  απλό σε. Ευκαιρία.. Πολύ πρόκληση αλλά δεν ξέρω τι να κρατήσω... Τι γνώμη έχετε;; 

Δημοσ.

Καταρχήν θέλεις android ή ios; 

Αν δεν έχεις θέμα για εμένα κράτησε το iphone, γιατί είναι πιο νεώτερο. 

Το p30 τα έχει τα χρονάκια του. 

• Like 2
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι είμαι advanced χρήστης. Στο huawei χρησιμοποιώ μέχρι κ τις υπέρυθρες για air-condition klp.. Στο Android περνάω σπασμένες εφαρμογές.. Δε έχω κανένα παράπονο απ το Huawei!  Κ η μπαταρια ακόμη κ οταν είναι σε χαμηλά επίπεδα που το λιώνω όλοι μερα το βάζω 10λεπτα κ μέχρι να ντυθώ έχει ανέβει 40%..  Χρησιμοποιώ το κινητό κ για drone πτήσεις μεγάλη οθόνη του huawei αλλά του iPhone ή φωτεινότητα κ η ευκρίνεια δεν πιάνονται (δεν το δούλεψα ακόμη σε πτήση).. Πιο μικρό κ ελαφρύ το iPhone σε σχέση με το Huawei που δεν είναι εύκολο να  γράψεις με το ένα χέρι.. Καλύτερος ο ήχος στο iPhone.  Η κάμερα η κανονική μου αρέσει που στο iPhone είναι πιο ευρύ γωνία σε σχέση με του huawei αλλά δεν πιάνει το ζουμ του huawei x50 (βέβαια μετά το οπτικό χ5 είναι μόνο για κατασκοπεία όχι για αξιοποίηση)  το iPhone sto zoom είναι σαν crop.. Οι φωτο δείχνουν καλύτερες του iPhone όμως έχει κ καλυτερη οθόνη ποτέ δεν μπορω να τις αξιολογησω αν δεν τις βάλω σε ένα pc να δω τη μία δίπλα στην άλλη.. Επιπλέον το βίντεο στο iPhone σίγουρα δείχνει καλύτερο σε σχέση με το Huawei αυτα τα συμπεράσματα μετά μισή μέρα χρήσης. 

Είχα στο παρελθόν iphone4s με jailbreak k ta σχετικά με είχε βολέψει για 4χρονια μετά γύρισα στο Android samsung

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, oliz είπε

Το θέμα είναι ότι είμαι advanced χρήστης. Στο huawei χρησιμοποιώ μέχρι κ τις υπέρυθρες για air-condition klp.. Στο Android περνάω σπασμένες εφαρμογές.. Δε έχω κανένα παράπονο απ το Huawei!  Κ η μπαταρια ακόμη κ οταν είναι σε χαμηλά επίπεδα που το λιώνω όλοι μερα το βάζω 10λεπτα κ μέχρι να ντυθώ έχει ανέβει 40%..  Χρησιμοποιώ το κινητό κ για drone πτήσεις μεγάλη οθόνη του huawei αλλά του iPhone ή φωτεινότητα κ η ευκρίνεια δεν πιάνονται (δεν το δούλεψα ακόμη σε πτήση).. Πιο μικρό κ ελαφρύ το iPhone σε σχέση με το Huawei που δεν είναι εύκολο να  γράψεις με το ένα χέρι.. Καλύτερος ο ήχος στο iPhone.  Η κάμερα η κανονική μου αρέσει που στο iPhone είναι πιο ευρύ γωνία σε σχέση με του huawei αλλά δεν πιάνει το ζουμ του huawei x50 (βέβαια μετά το οπτικό χ5 είναι μόνο για κατασκοπεία όχι για αξιοποίηση)  το iPhone sto zoom είναι σαν crop.. Οι φωτο δείχνουν καλύτερες του iPhone όμως έχει κ καλυτερη οθόνη ποτέ δεν μπορω να τις αξιολογησω αν δεν τις βάλω σε ένα pc να δω τη μία δίπλα στην άλλη.. Επιπλέον το βίντεο στο iPhone σίγουρα δείχνει καλύτερο σε σχέση με το Huawei αυτα τα συμπεράσματα μετά μισή μέρα χρήσης. 

Είχα στο παρελθόν iphone4s με jailbreak k ta σχετικά με είχε βολέψει για 4χρονια μετά γύρισα στο Android samsung

Μόνος σου απαντάς. Αφού θέλεις υπέρυθρες και σπασμένες εφαρμογές το iPhone δεν είναι για σένα...

Δημοσ.

Ναι απλά επειδή έχω καιρό να τα δουλέψω κ εχω χάσει την επαφή.. Αν υπάρχει κάποιος λόγος νπου δεν το έχω εντοπίσει.. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, oliz είπε

Ναι απλά επειδή έχω καιρό να τα δουλέψω κ εχω χάσει την επαφή.. Αν υπάρχει κάποιος λόγος νπου δεν το έχω εντοπίσει.. 

Κρατάς το p30pro που σε βολεύει στα περισσότερα και αφού σε τρώει η περιέργεια και θές κάτι μικρό και βολικό στο χέρι, αγοράζεις ένα Iphone 12 mini ή 12(ανάλογα αν θες μικρότερο μέγεθος ή καλύτερη μπαταρία)σαν 2ρη συσκευή να έχεις τα καλύτερα και από τις 2 πλευρές,και να γλυτώσεις χρήματα.

Δεν υπάρχει δηλαδή λόγος να πας υ ποχρεωτικά στο ακριβότερο iphone με το ζόρι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν είναι δεύτερη μέρα που δουλεύω το iPhone 13.. Τελικά οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ είναι free με διαφημίσεις κλπ. Έκανα τεστ τις κάμερες οκ  το iPhone 13 το απλό δεν έχει φακό τηλεσκόπιο η μακρο αλλά η φωτο του τηλεφακού είναι μόνο για κατασκοπία κ όχι για αξιοποίηση.. Ο  macro Kaλος αλλά νομιζω μπορώ να  ζήσω  κ χωρις αυτό! Η οθονη του iPhone  δεν παίζεται κ το μέγεθος κ βάρος πολύ καλύτερο!  Οι φωτο και τα βίντεο είναι πολύ καλύτερα απ του huawei pro.ιδιαιτερα οι νύχτερινες λήψεις που ηταν κ ο λόγος που πήρα το Huawei pro σε σχέση με το τότε Samsung s10+. Οι τελικές σκέψεις μου είναι ότι.. Το κινητό το έχω όλοι μέρα σχεδόν στο χέρι άρα το πρώτο πράγμα που βλέπω είναι η οθόνη.. Το άλλο είναι το μέγεθος που με το Huawei λόγω μεγέθους γλυστραει κ δεν είναι δυνατό να γράψεις με ένα χέρι. (για την ταχύτητα δεν αναφέρθηκα ποτέ γιατί το Huawei ποτέ δεν κολλησε πουθενά) το τρίτο είναι η κάμερα όπου διαπίστωσα ότι το iPhone είναι καλύτερο στο 90% της χρήσης που κανω. Επιπλέον ο χρόνος φόρτισης του iPhone ήταν παραπλήσιος με του huawei είχαν ένα 7-10% διαφορά υπέρ του huawei ενώ για την αυτονομία δεν έχω ξεκάθαρα συμπεράσματα (γράφω όλα αυτά τα σεντόνια για να βοηθήσω κ κάποιον με παρόμοιους προβληματισμους) ένα θέμα που αντιμετωπίζω είναι ότι έχω δύο λογαριασμούς face κ βλέπω ότι δεν υπάρχει τρόπος να έχω δύο εφαρμογές face για να μπαίνω κατευθείαν αλλά πρέπει ποτέ να μπαίνω στον έναν κ ποτε στον άλλο.. Εχει βρει λύσεις κάνεις; το lite face δεν τoν εχει το appstore. 

Επεξ/σία από oliz

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...