Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω μια Titan X η οποία (απο ότι φαίνεται) έχει πρόβλημα σε κάποιο ή κάποια απο τα port της.

Η συγκεκριμένη κάρτα μου έβγαζε ροζ αποχρώσεις και banding στις οθόνες μου τον τελευταίο καιρό. Το κόλπο με το printscreen για να δεις αν φταίει η κάρτα ή τα καλώδια-οθόνες έδειχνε ότι η κάρτα ήταν καλά και ότι μάλλον έφταιγαν τα καλώδια ή οι οθόνες μου. Μετά απο πολλές δοκιμές με νέα καλώδια και άλλες οθόνες το πρόβλημα παρέμενε. Τελικά η κάρτα αντικαταστάθηκε απο μια 3060 Ti και το πρόβλημα εξαφανίστηκε.

Όλη αυτή η ιστορία δείχνει μάλλον ότι το προβληματικό κομμάτι είναι τα ports. Και ρωτάω. Είναι κάτι επισκευάσιμο; Γνωρίζει κάποιος κάποιον έμπειρο τεχνικό ο οποίος θα μπορούσε να αντικαταστήσει τα ports;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Με έχει μπερδέψει πολύ το πρόβλημα. Έχω δύο οθόνες. Δοκιμάζοντας διάφορους συνδιασμούς δεν κατάφερα να βρω μια λογική εξήγηση. Με οποιονδήποτε συνδιασμό προσπαθούσα να συνδέσω οθόνες-καλώδια-θύρες πάντα στην μια οθόνη το πρόβλημα ήταν έντονο και στην άλλη οθόνη λιγότερο έντονο. Αν κρατούσα μια οθόνη το πρόβλημα ήταν πάντα έντονο, ανεξαρτήτως οθόνης, θύρας, ή καλωδίου...Πραγματικά δεν έβγαλα άκρη ποτέ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...