Bitbit Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Ναι αλλά μας είπε η τρόικα ότι εκτός από την τιμητική απόδοση του βαθμού υπάρχει και πραγματική απόδοση μισθού,θα πρέπει να τον δουλεύουν μα τον δουλεύουν......
NickTG Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 6 hours ago, Bitbit said: δηλαδή αν θεωρητικά εγώ σαν εργοδότης ζητήσω τον λόγο του Ι5 από κάποιον σε μια συνέντευξη για δουλειά τι θα γίνει; Θα πέσει φωτιά να με κάψει; τι θα πει απαγορεύεται; Είναι λίγο αστεία αυτά τα "απαγορεύεται" στον ιδιωτικό τομέα. Πως θα μάθεις αρχικά ότι έχει Ι5? Εδώ να αναφέρω πάντως ότι στις 10αδες συνεντεύξεις που έχω κάνει παίζει να με ρώτησαν αν έχω πάει στρατό ίσα και με 3 φορές. 3
velociraptoras Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Στις 2/4/2022 στις 8:34 ΜΜ, Bitbit είπε και ποιος θα αποδείξει τι; πιάσε το αυγό και κούρευ το φάση Δηλαδή αν κάποιος έχει Ι5 ψυχολογικό, δεν έχω δικαίωμα σαν εργοδότης να το ξέρω. Λογικότατο. Εσυ οχι ο ιατρός εργασίας όμως ναι μπορεί να το μάθει και να σε ενημερώσει αν ο υποψήφιος είναι καταλληλος ή όχι για τη θεση. Αν πχ καποιος εχει επιληψία πρέπει να το αναφέρει στον ιατρό εργασίας ειτε της εταιρίας είτε εξωτερικό συνεργάτη αν πρόκειται για μικρή επιχείρηση και αυτος αν η θέση δεν ειναι καταλληλη για ατομο με αυτό το θέμα υγείας σε ενημερώνει οτι δεν μπορει να εργαστει σε αυτη τη θέση αλλά δεν ειναι υποχρεωμένος να σου πει το λόγο 1
gii Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Στις 2/4/2022 στις 8:34 ΜΜ, nvel είπε στα σώματα ασφαλείας υπηρετούν και μη μάχιμοι και πολιτικό προσωπικό. Αυτοί φυσικά και μπορούν να εργαστούν με νόμιμη απαλλαγή από την στρατιωτική υπηρεσία όπως και οι υπόλοιποι ΔΥ αρκεί οι λόγοι απαλλαγής να μην τους απαγορεύουν την εργασία. Στις 2/4/2022 στις 9:30 ΜΜ, Nabuko είπε Μην μπερδεύεσαι, αυτοί δεν έχουν σχέση. Όπως και οι γιατροί, βιολόγοι κλπ που προσλαμβάνονται στα Σ.Α είναι πολίτες με ειδικότητες που δεν υπάρχουν στις σχολές των Σ.Α. και τους αποδίδεται ο βαθμός του αξιωματικού για να δικαιολογείται ο μισθός. Εγώ έχω δει σε προκηρύξεις για προσωπικό ειδικών καθηκόντων (πολιτικό)να λέει ότι πρέπει να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές αλλά όχι για λόγους υγείας. Αυτό δεν είναι το ι5;
Nabuko Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 16 λεπτά πριν, gii είπε για προσωπικό ειδικών καθηκόντων (πολιτικό) Απάντησες μόνος σου.
gii Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Απάντησες μόνος σου. Δεν κατάλαβα...
Nabuko Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, gii είπε Δεν κατάλαβα... Ούτε εγώ. Αναφέρεσαι σε ιδιώτες (πολίτες) που προσλαμβάνονται σαν πολιτικό προσωπικό και εξακολουθούν να είναι πολίτες ή σε ιδιώτες (πολίτες) που προσλαμβάνονται για να καλύψουν θέσεις ειδικοτήτων π.χ. ιατρών και τους δίνουν και βαθμό αξιωματικού?
gii Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 9 ώρες πριν, Nabuko είπε Ούτε εγώ. Αναφέρεσαι σε ιδιώτες (πολίτες) που προσλαμβάνονται σαν πολιτικό προσωπικό και εξακολουθούν να είναι πολίτες ή σε ιδιώτες (πολίτες) που προσλαμβάνονται για να καλύψουν θέσεις ειδικοτήτων π.χ. ιατρών και τους δίνουν και βαθμό αξιωματικού? Την πρώτη κατηγορία ομολογώ πως δεν την ήξερα καν...Στην δεύτερη αναφέρομαι σε αξιωματικούς ειδικών καθηκόντων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα