Bitbit Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 14 λεπτά πριν, Nabuko είπε 3. Απαγορεύεται οποιοσδήποτε να σου ζήτησει το λόγο του ι5. Είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Για δημόσιο, ιδιωτικό κλπ. δηλαδή αν θεωρητικά εγώ σαν εργοδότης ζητήσω τον λόγο του Ι5 από κάποιον σε μια συνέντευξη για δουλειά τι θα γίνει; Θα πέσει φωτιά να με κάψει; τι θα πει απαγορεύεται; Είναι λίγο αστεία αυτά τα "απαγορεύεται" στον ιδιωτικό τομέα. 2
Maurikycli Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Bitbit είπε δηλαδή αν θεωρητικά εγώ σαν εργοδότης ζητήσω τον λόγο του Ι5 από κάποιον σε μια συνέντευξη για δουλειά τι θα γίνει; Θα πέσει φωτιά να με κάψει; τι θα πει απαγορεύεται; Είναι λίγο αστεία αυτά τα "απαγορεύεται" στον ιδιωτικό τομέα. Πολύ απλά δεν σου απαντάει, δεν τον προσλαμβάνεις και σε καταγγέλει. Πρακτικά δεν ξέρω τι θα γίνει
nvel Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 21 λεπτά πριν, Nabuko είπε 1. Ανεξαρτήτως ηλικίας εφόσον πάρεις "απαλλαγή Ι5" και για οποιοδήποτε λόγο μπορείς να εργαστείς κανονικά στο δημόσιο καθώς θεωρείται νόμιμη απαλλαγή. Στα σώματα ασφαλείας ΔΕΝ μπορείς να εργαστείς γιατί θέλουν μόνο Ι1. στα σώματα ασφαλείας υπηρετούν και μη μάχιμοι και πολιτικό προσωπικό. Αυτοί φυσικά και μπορούν να εργαστούν με νόμιμη απαλλαγή από την στρατιωτική υπηρεσία όπως και οι υπόλοιποι ΔΥ αρκεί οι λόγοι απαλλαγής να μην τους απαγορεύουν την εργασία.
Bitbit Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, Maurikycli είπε Πολύ απλά δεν σου απαντάει, δεν τον προσλαμβάνεις και σε καταγγέλει. Πρακτικά δεν ξέρω τι θα γίνει και ποιος θα αποδείξει τι; πιάσε το αυγό και κούρευ το φάση Δηλαδή αν κάποιος έχει Ι5 ψυχολογικό, δεν έχω δικαίωμα σαν εργοδότης να το ξέρω. Λογικότατο. 3
Maurikycli Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, Bitbit είπε και ποιος θα αποδείξει τι; πιάσε το αυγό και κούρευ το φάση Δηλαδή αν κάποιος έχει Ι5 ψυχολογικό, δεν έχω δικαίωμα σαν εργοδότης να το ξέρω. Λογικότατο. Γενικά οι καταγγελίες των εργαζομένων αντιμετωπίζονται ως πραγματικές Όχι δεν έχεις το δικαίωμα. Να πληρώσεις ψυχολόγο να κάνει τέστ και πάλι παίζεται τί επιτρέπεται να σου πει
Nabuko Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, nvel είπε στα σώματα ασφαλείας υπηρετούν και μη μάχιμοι και πολιτικό προσωπικό. Το πολιτικό προσωπικό δεν έχει σχέση με τα Σ.Α., μην το μπερδεύεις. Το "μη μάχιμοι" σημαίνει 2 πράγματα. α. ότι υπηρετείς σε γραφείο, δεν έχει να κάνει με τη σωματική σου ικανότητα. β. έχεις πρόβλημα υγείας, αλλά σου παρουσιάστηκε ενώ υπηρετούσες ήδη στο σώμα και όχι πριν προσληφθείς. 1
nvel Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 η πυροσβεστική πχ προσλαμβάνει μηχανικούς διάφορων ειδικοτήτων και μετεωρολόγους ως αξιωματικούς. Αυτοί δεν είναι απαραίτητα Ι1 γιατί ποτέ δε θα κληθούν να σβήσουν μια φωτιά.
Maurikycli Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Να ' χαμε να γράφαμε και να' χαμε να διαβάσουμε 😒
Nabuko Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 23 λεπτά πριν, nvel είπε η πυροσβεστική πχ προσλαμβάνει μηχανικούς διάφορων ειδικοτήτων και μετεωρολόγους ως αξιωματικούς. Αυτοί δεν είναι απαραίτητα Ι1 γιατί ποτέ δε θα κληθούν να σβήσουν μια φωτιά. Μην μπερδεύεσαι, αυτοί δεν έχουν σχέση. Όπως και οι γιατροί, βιολόγοι κλπ που προσλαμβάνονται στα Σ.Α είναι πολίτες με ειδικότητες που δεν υπάρχουν στις σχολές των Σ.Α. και τους αποδίδεται ο βαθμός του αξιωματικού για να δικαιολογείται ο μισθός.
Maurikycli Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Μην μπερδεύεσαι, αυτοί δεν έχουν σχέση. Όπως και οι γιατροί, βιολόγοι κλπ που προσλαμβάνονται στα Σ.Α είναι πολίτες με ειδικότητες που δεν υπάρχουν στις σχολές των Σ.Α. και τους αποδίδεται ο βαθμός του αξιωματικού για να δικαιολογείται ο μισθός. Οι ολυμπιονίκες τελικά έμειναν στο στρατό;
Nabuko Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Maurikycli είπε Οι ολυμπιονίκες τελικά έμειναν στο στρατό; Ο Πύρρος Δήμας ας πούμε όχι. Πρέπει να παραιτηθείς από Σ.Α και Ε.Δ. για να κατέβεις για βουλευτής. Και όσοι άλλοι έκαναν το ίδιο.
Maurikycli Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Πέρα απ'αυτό, νομίζω ότι με τα μνημόνια πήγαν να τους χώσουν σε υπηρεσίες στις μονάδες που υποτίθεται ότι υπηρετούσαν
umbrella co. Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 8 ώρες πριν, Fertite είπε Γινεται καποιος να προσληφθει ωσ security η ναυαγοσωστης/φυλακας παραλιων εαν εχει ι5 ? Kανε αιτηση να μαθεις, και οταν μαθεις μοιρασου το μαζι μας.
Nabuko Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 13 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Πέρα απ'αυτό, νομίζω ότι με τα μνημόνια πήγαν να τους χώσουν σε υπηρεσίες στις μονάδες που υποτίθεται ότι υπηρετούσαν Δεν το ξέρω. Αυτά ισχύουν για την τιμητική απόδοση βαθμού σε Ολυμπιονίκες
Maurikycli Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Δεν το ξέρω. Αυτά ισχύουν για την τιμητική απόδοση βαθμού σε Ολυμπιονίκες Ναι αλλά μας είπε η τρόικα ότι εκτός από την τιμητική απόδοση του βαθμού υπάρχει και πραγματική απόδοση μισθού,θα πρέπει να τον δουλεύουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα