Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γινεται καποιος να προσληφθει ωσ security η ναυαγοσωστης/φυλακας παραλιων εαν εχει ι5 ?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Fertite είπε

Γινεται καποιος να προσληφθει ωσ security η ναυαγοσωστης/φυλακας παραλιων εαν εχει ι5 ?

Εάν δεν πάσχεις από καμιά σοβαρής μορφής αγχώδη διαταραχή, δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα. Από άποψης νόμων δεν αποκλείεσαι κάπως.

Ακόμη και οι προκηρύξεις για αστυνομία/λιμενικό/πυροσβεστική απαιτούν να έχεις εκπληρώσει νόμιμα τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις(συμπεριλαμβάνεται το ι5).

Δημοσ.

τώρα τι είναι αυτό; τίτλος από ανέκδοτο;

Επειδή δε ξέρω πως πάνε, οπότε μπορεί να κάνω λάθος.. το Ι5 δε σημαίνει ότι ο άλλος είναι αλλού γι αλλού...; Είτε σωματικά είτε ψυχικα;

Ε πως θα βάλεις έναν τέτοιον για security? θα του κλέψουν και τα κορδόνια από τα παπούτσια.

βέβαια έχω δει security... και επίσης δε ξέρω τι λέει ο νόμος αλλά ξέρω ότι δε συμβαδίζει πάντα με τη λογική. οπότε όλα είναι πιθανά

• Like 1
  • Confused 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Bitbit είπε

τώρα τι είναι αυτό; τίτλος από ανέκδοτο;

Επειδή δε ξέρω πως πάνε, οπότε μπορεί να κάνω λάθος.. το Ι5 δε σημαίνει ότι ο άλλος είναι αλλού γι αλλού...; Είτε σωματικά είτε ψυχικα;

Ε πως θα βάλεις έναν τέτοιον για security? θα του κλέψουν και τα κορδόνια από τα παπούτσια.

βέβαια έχω δει security... και επίσης δε ξέρω τι λέει ο νόμος αλλά ξέρω ότι δε συμβαδίζει πάντα με τη λογική. οπότε όλα είναι πιθανά

Όχι. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων απλά δεν ήθελαν να υπηρετήσουν τη θητεία τους.

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Ακόμη και οι προκηρύξεις για αστυνομία/λιμενικό/πυροσβεστική απαιτούν να έχεις εκπληρώσει νόμιμα τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις(συμπεριλαμβάνεται το ι5).

έχεις δει προκήρυξη που δέχονται υποψηφίους με Ι5;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nvel είπε

έχεις δει προκήρυξη που δέχονται υποψηφίους με Ι5;

Επίσης δεν έχω δει στον δρόμο αστυνομικό ΑΜΕΑ. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Όχι. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων απλά δεν ήθελαν να υπηρετήσουν τη θητεία τους.

Μην τα θέλουν όλα όμως.

Όχι και η πίτα ολόκληρη, και ο σκύλος χορτάτος.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, phanispal είπε

Μην τα θέλουν όλα όμως.

Όχι και η πίτα ολόκληρη, και ο σκύλος χορτάτος.

Δε διαφωνώ κάπου. Απλά security/ναυαγοσώστης δεν είναι κάτι που απαιτεί προ-υπηρεσία στον στρατό. Ειδικά στο δεύτερο, πρέπει να είσαι καλός στο κολύμπι και στις πρώτες βοήθειες.

Να μου πεις για αστυνομία/λιμενικό θα σου πω, οκ.

26 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Επίσης δεν έχω δει στον δρόμο αστυνομικό ΑΜΕΑ. 

Και όμως υπάρχουν. Πριν κάποιες μέρες πέτυχα άρθρο, με κάποιον αξιωματικό σε καροτσάκι. Ειδικά σε διοικητικές θέσεις, δεν υπάρχει λόγος αποκλεισμού.

Επεξ/σία από christakos07
Δημοσ.

Αντιγράφω

Πήγα στην στρατολογία χθες για να παραλαάβω το πιστοποιητικό τύπου Α και ρώτησα έναν ευγενέστατο στρατολόγο ο οποιος μου είπε τα εξής:

1. Ανεξαρτήτως ηλικίας εφόσον πάρεις "απαλλαγή Ι5" και για οποιοδήποτε λόγο μπορείς να εργαστείς κανονικά στο δημόσιο καθώς θεωρείται νόμιμη απαλλαγή. Στα σώματα ασφαλείας ΔΕΝ μπορείς να εργαστείς γιατί θέλουν μόνο Ι1.

2. Στις προκυρήξεις του δημοσίου πλέον δεν προσκομίζεις το "τύπου Α" αφού αυτό γίνεται αυτεπάγγελτα και υπηρεσιακώς.

3. Απαγορεύεται οποιοσδήποτε να σου ζήτησει το λόγο του ι5. Είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Για δημόσιο, ιδιωτικό κλπ.

4. Όλα τα παραπανω βέβαια δεν υποχρεώνουν κάποιον εργοδότη του ιδιωτικού να επιθυμεί να προσλάβει κάποιον που έχει πάει στρατό ή να μην προσλαβει κάποιον που δεν έχει πάει με την ίδια λογική που μπορεί να θέλει να προσλάβει μόνο ψηλούς, ξαθούς με γαλανά μάτια και ο νοών νοείτω.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Και όμως υπάρχουν. Πριν κάποιες μέρες πέτυχα άρθρο, με κάποιον αξιωματικό σε καροτσάκι. Ειδικά σε διοικητικές θέσεις, δεν υπάρχει λόγος αποκλεισμού.

Μάλλον διαβάζεις ο,τι θες. Αναφερθηκα σε αστυνομικούς στο δρόμο, δηλαδή μάχιμους. Στα σώματα ασφαλείας υπάρχει γενικός περιορισμούς σε αυτούς που έχουν σωματικές διανοητικές και ψυχικές αδυναμίες. Αυτός που λες ότι είδες μάλλον θα απέκτησε το πρόβλημα εν υπηρεσία για την υπηρεσία.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Ξέρεις να διαβάζεις προκηρύξεις; Αν ναι, βρες μου το σημείο όπου αποκλείονται οι Ι5.

εγώ γνωρίζω ανάγνωση, εσύ;

Οι άνδρες έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις κατά το χρόνουποβολής της αίτησης πρόσληψης. Δεν γίνονται δεκτοί υποψήφιοι, οι οποίοι έχουναπαλλαγεί νόμιμα από αυτές

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Για το 1 ενίσταμαι. Υπάρχει σε κάποιο ΦΕΚ;

Σε προκήρυξη για αξιωματικούς στο Λιμενικό, απαιτούσε εκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεων. Η μυωπία που μπορεί εύκολα να σε στείλει σε κρίση σωματικής ικανότητας Ι2, δεν αποτελεί λόγο αποκλεισμού.

Βγάλε ελληνικό φυλλάδιο πληρώματος καταστρώματος με 5 μυωπία να σε κεράσω μπύρες!

2 λεπτά πριν, nvel είπε

Ο άνθρωπος ο, τι θέλει διαβάζει 🙄

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...